113

Бахур

преди 4 години

Абе зле било у САЩ, неорганизирано, мизерия, ама тия доФтори не 'одат да работат у больнице у Нижни Новгарод, а у Ню Йорк, и не вземат заплатите си у рубли у вньешоргбанк, а у долари у чейс манхатан... Неблагодарни нещастници!

112

Анонимен

преди 4 години

Какво ли няма да се напише да се оправдаят некадърните и неадеквтни мерки на неграмотното ни , подкупно правителство.Един грип е оправдание и за диктатура и за престъпления и всичко.....

111

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре плоскоземни, антиваксъри, мандраджии, 80 % и ***......лягайте, че утре ще пръскам срещу вас.

110

Анонимен

преди 4 години

Като отпадне долара като основна валута за определяне цената на нефта , много бързо ще почнат да се изнасят от там, защото печатането на долари без покритие няма да помогне.Айде стига с тия статии за сезонния грип.Вече е смешно Да се върнем към къщата в Барселона и кражбите и рекета на Борисов , както и фалита на България

109

Анонимен

преди 4 години

Тонке мишака избяга да не го погнат за дърпане на чанти чанти с Вънко1. Да не споменавам ЛиЛана че май имаха някво джибиджи с разни напушалки. Пък теб само за козчето могат ти лепнат нещо.

108

Тонката

преди 4 години

И Мишо Шамара скоро проплака от Щатите,че там било много лошо:):):)Местим го него в Китай или Русия по избор:):):)Обаче не иска,натиска си там оная работа и рИве само:):):):)

107

Анонимен

преди 4 години

Обикновен сезонен грип , раздухан до небесата , може да причини огромен стрес и нов световен ред.Най дразнещо е това с маските и опашки на метър разстояние. Пълна *** щина

106

Анонимен

преди 4 години

Не забравяйте, че недоразумението тръмп беше избрано с рушка помощ.

105

Верно ли

преди 4 години

Надрусаните отрeпки на БХК се опитват да се сношават виртуално в коментарите на днеса?

104

BTW

преди 4 години

Кво стана с нашите китайски респиратори по 30 хиляди евро парчето, дето в Китай ги продават по 12 хиляди долара? Пристигнаха ли, човека получи ли си комисионата от половин милион евро?

103

Анонимен

преди 4 години

Пълен цирк.Вируса е поредния сезонен грип, но паниката се разбира,духова до небесата , за да се поддържа новия ред.Вече няма други болести и не се умира от друго.

102

СЕРЕГЕЙ

преди 4 години

Другарят Путин пише,че на територията на русия и необятните ѝ колонии корона вирусът вече е добре. От самото начало,до сега там не е умрял нито един човек и аз вярвам на другаря Путин.

101

Тъпомер

преди 4 години

Та коментари в стил Две кебапчета крилати...ято гущери....скелет...,да си бегам.

100

Анонимен

преди 4 години

Фейк статия.Имунната система е затова , да се бори с вируси. Когато не успява трябва достъп до грамотен лекар , който да предпише правилно лечение.Тази паника само показа огромните здравни проблеми в повечето държави. Също така редовното броене на умрели показа , че има хора , за които всеки грип е опасен, но преди никой не го афишираше .Както се видя у нас, въпреки паниката , понеже постоянно има безброй вируси заради климата и ваксини БЦЖ и въпреки некадърното правителство нищо страшно

99

!

преди 4 години

На всеки здравомислещ му стана ясно че това е платена Путиновидна статия. "когато пред Сената в Мичиган се появиха въоръжени хора с джипове, които искаха да освобождават щата от губернатора демократ" това може да се види в Раша не в САЩ. Спрете с тази дезинформация и хибридна война на Путин. САЩ е най великата страна с най добрата здравна система, всичко е просто фалш нюз и е в полза на Путин.

98

Сатира

преди 4 години

До АнонименПрояснено ми е, и за да не им позволим да го направят, трябва да жертваме няколко стотин хиляди живота ли ?

97

Христо Христов

преди 4 години

И все пак Тръмп спря полетите от Китай в края на Януари, за да спре вируса, докато в началото на Март урсулата от ек се караше на австрийците заради граничния контрол.Когато Тръмп спря полетите от шенген, заради липсата на мерки в европа, урсулата смяташе да му се троска... но явно Тръмп я нарита заслужено.Така, че преди да съдим другите, да видим първо себе си.

96

Анонимен

преди 4 години

Сатира, защитата на богатите е да направи бедните още по-бедни, а те още по-богати.На теб това не ти се проясни!?

95

Анонимен

преди 4 години

Абе не им се връзвайте на тия статии тя е от DW важното е да се плюе Тръмп според мен е фалшива

94

НФСБ

преди 4 години

Condios, това че си МОРОН е ясно, а оуПЪн гей ли си, или партизанската я караш:)))