29

Катърски работи

преди 4 години

Поддържаха лъжата си под закрилата на Югославия, няма да позволим да я прехвърлят и под крилото на ЕС! Ние зор нямаме!Може пък да ги приемем под името Източна Албания!?Дедо ми беше българин, аз съм катър, т.е. северен мирмидонец!

28

БАНко

преди 4 години

ХЕЙ ЧОВЕЧЕ , А ЗАДНИТЕ БАЛКАНИ НА ТИКВАТА ???

27

Езиколог

преди 4 години

Ако си бяха измислили език и азбука като румънците, сега нямаше да спорят за глупусти и да изпадат в смешни ситуации.

26

горд македонец

преди 4 години

За какво ви е тоя съюз ,и без това е пред разпад след тоя вирус ...първо ще избягат италианците..

25

Любопитен

преди 4 години

До ФъкмакеИ трите танка ли да пращаме?Впрочем шиптърите през 90-те ни предложиха половината Македония,обаче сега ще я вземат цялата без проблем.

24

Хан Крум

преди 4 години

До РусофилНе си русофил - ти си русороб. Обвиняваш народът си, че се продавал. Ами нали заради 50 годишната окупация от СССР и слугите им комунистите България беше изолирана от европейското семейство и вкарана във съветския колхоз от най га.д..ния тип. Конфискувахте на хората всичко, избихте интелигенцията, обезлюдихте селата и какви ли не още съветски мр.ъ..со.тии въведохте.. Какво друго очакваш червена мухоморко?

23

аз-ът

преди 4 години

мекета кво сте се загрижили за пустиот ви македонски, като скоро децата ви на албански ще сричат ?!

22

Анонимен

преди 4 години

Този на колко години е бе? много младичък ми се вижда и не е сигурно че е учил история. Поне не истинската. Явно някаква която някой друг му е набивал в главата. Направо да умреш от смях. И дано най - сетне нашите хора които контактуват с така наречените македонски политици да заявят открито и безкомпромисно нашата позиция и да престанем да се церемоним с тях. Щом не искат ЕС тяхна работа. Ние няма да се продадем заради тях. Че какви са те? Нищо и никакво.

21

Съни

преди 4 години

Драги ми македонци, след като не искате под български флаг ,ще ви принудят да сте под албански полумесец.Тогава ще разберете къде зимуват раците.

20

Факт

преди 4 години

Златното време да се реши проблема по гръцкия модел бе пропиляно от българските политици(по-скоро национални предатели) с лека ръка.Даже гърците изпаднаха в потрес,като видяха как нашичките предадоха националния интерес.Иначе макетата са сърбизирани бо*кл*уци като цяло и въобще не оценят кой им е приятел и кой враг!Не си струва да им берем кахъра.Впрочем,както върви след 10-15 години Македония няма да съществува-шиптърите ще я усвоят...

19

Ташко Ерменко@

преди 4 години

До РусофилТака е мой друг!И за мен Македонците са много над Българите,поне докато управлява Герп.После може да се обърнат нещата.

18

Анонимен

преди 4 години

Когато мутропитека иска да строи магистрали и в Македония, ще се наложи да пренапише и нашата история. За съжаление! Но ние си го избрахме, сега ще гледаме и търпим някакви да ни унижават!

17

Фъкмаке

преди 4 години

Направо да си я разделим македонията с шиптърите... хайде пращайте танковете и да се свършва с тази псевдо-нация!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Хубаво пеете, но ке трябва да платите за вашата скупщина-парламент!Езика Ви е диалект, Българския език е чист и европейски!

15

Т.Шак

преди 4 години

Бат Бойко тръгна да им праща помощи за епидемията, защото сме братя, а те се извъртат и хапят ръката, която ги подкрепя. Неблагодарници!

14

Русофил

преди 4 години

Браво на Македонците вие сте с самочуствие че сте нация,българите Уж европейци продадоха всичко забрави история и турското робство,всичко е потулено само да ги вземат натискат се,събират гъби,аспержи,слугуват на ЕС и викат Европа,свирят на Гайда.Горди но незнаят къде се намират ,мислят че са в ЕС.Умуват.

13

Анонимен

преди 4 години

Ама то не е въпроса езика ви, а признаването на някои исторически факти. Иначе, че Македонски език се заформи. Това мисля, че е доста ясно. Вярно, извратен е само и само да е различен от Българския, но след толкова години успяхте да го разграничите.

12

Анонимен

преди 4 години

Коминтерна и Тито освободиха македонците от сърбите.

11

ssdfsdfsdfsd

преди 4 години

Няма обща история със Северна Македония, има българска история!

10

Анонимен

преди 4 години

До ЕдинЩе те разочаровам, ЕС ще си има. Съжалявам но няма вече как да се даде възможност на разни да крадат на спокойствие. Ако не за друго ЕС е за това - да се краде вече не е толкова просто. така че нечии надежди говежди ще си останат просто такива.