61

Спеца

преди 4 години

Един подкрепен от ГЕРБ неофашист, връща жеста на подкрепа , всичко е толкова просто и логично- пука му на бившия журналист от транспорта ,за един бивш комунист, като генерал Мутафчийски!Сашко си е лъжливото овчарче от време оно , кога въртеше очичките в кампанията на СДС и лъжеше на поразия!

60

Анонимен

преди 4 години

Бойко не търпи конкуренция.Намери си причина да отстреля генерала.Поне ще му запази мястото на шеф на ВМА.Защото му е нужен.

59

Анонимен

преди 4 години

Чичото на Ваклин не се беше обаждал скоро. Тази дебел израстък на прехода да вземе да се скрие най-накрая

58

Анонимен

преди 4 години

Не е в стила на ген. Мутафчийски да се измъква по търлъци и да се крие зад гърба на лошо облечена рошава връзкарка.

57

За НОЩ

преди 4 години

Истината, че коментиращите тук не са представителна извадка. Комуникирам с много хора, непопадащи в категорията на родения в Киев професор и виждам, че има надежда за народонаселението. И аз искам да благодаря на НОЩ за всичко, което направиха. Напълно подкрепям казаното от Александър Йорданов, а квалификациите по негов адрес намирам за липса на всякакви аргументи в подкрепа на една или друга теза от страна на критикуващите го. Искрено се надявам за страната ни скоро да дойдат по-добри времен

56

Анонимен

преди 4 години

100% съгласна съм с него.А тъпана*рите, специалисти по всичко, по-умни от професори и доктори, плюещи и заплашващи хора, които не спят, за да опазят здравето и живота им - освен да им пожелая да не стига до тях, че веднага друга песен ще запеят.

55

Извънрендню съобщени

преди 4 години

НОЩ стана ден.

54

Анонимен

преди 4 години

Как е възможно ,хора като този ,да бъдат изпращани да ни представляват в европарламента , вместо да *** камъни някъде . Мъка , мъка ....

53

Анонимен

преди 4 години

Режисьора обяви Край на драмата, която пък се оказа поредната ПАРОДИЯ.

52

Анонимен

преди 4 години

Човекът чете само пик прес и повтаря техните опорки. Слагат в кацата с мед катран. Повтарят по 100 пъти като гьобелсчета.

51

Байфидан

преди 4 години

Няма по-мръсно и неблагодарно племе от българите.Забелязали ли сте, че независимо за какво или за кого е новината, негативните коментари са 90%.

50

Анонимен

преди 4 години

Интересно. Американското посолство/Мустафа не спряха да хвалят Мутафчийски. Сега и евроатлантиците се задействаха на негова страна... Ясна работа.

49

гагун

преди 4 години

Защо петата колона на Путин чак на последно място я слагаш. От нея трябваше да започнеш. Нали от отворено от към дирника общество за това ти плащат. Нали ти бе кандидата наложен на ГЕРБ от седесарите срещу които сега плюеш.Много добре знаете защо Боко им сви сърбите на НОЩ и се обърна към Мънгъра. Защото туй т.н. плато го стигнахме преди 20 дни и още 200 ще сме на него. Китайците ни минаха кат кифладжии. До това води любимата на Майталпийски само изолацията.

48

Анонимен

преди 4 години

Фашизоидът много харесва генерали и десни режими.

47

1

преди 4 години

Като Български гражданин - Благодаря! на ген Мутафчийски и всички, които работиха и работят ....

46

Анонимен

преди 4 години

Имайте предвид, че:1. проф. Мутафчийски явно е професионалист в своята област, но изпълни задача да ни плаши повече от месец, без да има особена нужда ! Бойко си се разхожда с джипката от една седмица, а нас ни страхуват ! Явно беше ясно, че циркът е свършил. Лошото е, че Генералът беше главен клоун в сценката.2. Нищо от това, което генералът съобщаваше и прогнозираше, не се случи:- Обясняваше, че вирус няма да има в БГ - случи се !- Чували за трупове, невиждана ярост - отново не се случи

45

До 32

преди 4 години

Ако не бяха фалшификациите,манипулациите и купените гласове.щеше да видиш кого предпочитат хората.

44

евразийский жоп

преди 4 години

Много ясно, че след провала на русопитеците да ограничат вируса, техните слуги у нас ще се опитат да провалят и България.

43

Анонимен

преди 4 години

Генерал Ревльо-употребен и изоставен

42

Анонимен

преди 4 години

Ти си срам за българската демокрация.