166

Анонимен

преди 4 години

Нали си спомняте, че според закона за ИП отпадат обществените поръчки?А пък и едни милиони се раздадоха на уж малкия и среден бизнес

165

Първан

преди 4 години

Не ходете 🤪там където ядете

164

Анонимен

преди 4 години

Щаба, не се офлянквайте и не дрънкайте нелепи прогнози, а глобявайте еднокнижния си шеф, който вместо да е сам, нарушава собствените си заповеди и празнува с други роднини и неизвестно лице, което снима.... За същото направихте хората на луди и ги изкарахте "престъпници", защото пътуват!

163

Погребалният агент

преди 4 години

Измамник и слуга на Бойко !

162

Анонимен

преди 4 години

Оставете вируса да извърши естествен подбор.

161

Ммм

преди 4 години

Тоя човек не знае дори елементарна математика, как ги смята тия проценти и това УВЕЛИЧЕНИЕ ? Въобще наясно ли е какви т***потии плещи?Вчера имаше 40 случая, днес има 20 и увеличение имаме с 2.4%.Върнете го в 5 клас ,там се учат процентите.По неговата логика ,ние сме в постоянно увеличение.

160

Анонимен

преди 4 години

"И изведнъж- оп, това не го очаквахме, малко се иненадАхме"Надеждата, че общуваш с нормални и адекватни хора, умира последна. Правителството до последно се надяваше, че разумът ще надвие селското у столичани. Уви, оказа се, че магията на родното място е по-силна от каквито и да са молби, увещания, предупреждения. Наложи се приемането на твърди и непопулярни мерки.Пак повтарям. Заминаха хора, на които животът им се състои от демонстративни незачитане на правилата. Да лъжат за тях е гордост.

159

Шопа

преди 4 години

Бе тука некви полуграмотни слабоумници дават акъл на килограм....Кви сте вие ,че се обаждате ве.Доктори ли сте,професори ли...Оставете професионалите да си вършат работата и си стойте в къщи.

158

Анонимен

преди 4 години

От кое умират в Германия, Австрия и Скандинавия, умнико? Явно само от ковид!? Ти пушиш ли, защото в Германия от рак на белите дробове умират 127000 годишно. 1/5 от тях са пасивни пушачи, т. е. Докато последния пушач не си изпафка цигарата никакво излизане!Пак казвам, като споделите, как някой "умира като куче" си правете справка, да не стане така, че смъртността от ковид в респективната държава да е под 1% от ОБЩАТА смъртност.

157

Fate

преди 4 години

Тоя лакей се опозори пожизнено

156

Хаха

преди 4 години

Тия числа може да ги прочита и жабока Кермит. Би било поне забавно, защото смисъл никакъв няма.

155

Анонимен

преди 4 години

Генерале, дайте повече данни за заболелите и починалите. Колко медицински лица, колко полицаи и военни, колко ц.и.гани, колко завърнали се от чужбина плюс етническата им принадлежност. Над месец съм вкъщи, искам по- изчерпателна информация.

154

Анонимен

преди 4 години

до 177 Алооооуууу имате 4000 умрели в Германия, бе? Това е все едно в България да имаме 350 умрели като съпоставим населението на двете държави, но имаме само 42- *** умрели. Ееее??? Германия ли се справя по- добре или ние с короната, пуяк такъв?

153

Василев

преди 4 години

Всичко се движи по план график, не може така да се рзхлабват мерките, не може да се тества масово, още не са влезнали в пика на своето противопоставяне англоскаоснския и китайския елит, и трябва да се наложи икономическа блкокада на китайската икономика!Гаранция ви давам, че това ще стане , може би след един месец удар по Китай, и след два месеца разхлабване на мерките!Агент Рейджи Милнър!ЦРУ!!!

152

Анонимен

преди 4 години

И сега какво, направихме по-масов тест на рискуви групи за да може стигнем пика оправдаем парите които се харчат и затворим София и сега пак като преди няма и 20 случея. След седмица пак масов тест да могат кажат ето не ни послушаха разнесоха заразата. Елементарни са !!!!!

151

Анонимен

преди 4 години

Много е съмнителен начинът, по който "изпуснаха " пътуващите извън София. Как е възможно да не го предвидиш? Не ми се вярва. Нали взимат всякакви навременни и адекватни мерки. Като забрана на паркове и планини. Още повече съобщаваха ни, как в Гърция ще са забранени всякакви пътувания по време на Празника. И изведнъж- оп, това не го очаквахме, малко се иненадАхме

150

До167

преди 4 години

Да вдигат те за това умират по няколко стотин човека на ден. Виж какво става в Германия Испания Франция Италия богаташите с великите здравни системи, и политици.Мрът като кучета.

149

Анонимен

преди 4 години

884/26000 = 0.034то няма нужда от друг коментар даже...

148

Анонимен

преди 4 години

Вчера отивам на кварталния пазар и виждам един клошар с който се познаваме да си сложил мазка на врата но не на устата и носа, а до вчера не носеше и го питам..Бай Недьо, защо си увесил маска на врата си? Е, дойдоха едни момчета полицайчета и искаха да ми правят акт за 100 лева и аз кво да им кажа? Казах им че нямам хляб да ям, набрал съм днеска коприва да продам на някоя жена за 2 лева, а ти 100 лева дето нямам маска. Съжали ме полицайчето, но ми вика повече да не ходя без маска..та затова".

147

Анонимен

преди 4 години

Видях знаме на балкон свобода или смърт