129

Пешо

преди 4 години

Гологлавия *** яко стресира простолюдието, голям брой заразени имало, с тревога следели в Азия какво става.. Рано или късно това извънредно положение трябва да си отиде, защото ще бъдат пометени.

128

Анонимен

преди 4 години

Кога ще раздават лечебните фурми от ОАЕ?

127

Анонимен

преди 4 години

Къде е Десовия да се изкаже? Липсва ми неговото ясно, оптимистично и мъдро слово, както и интелигентното му излъчване.

126

Този

преди 4 години

Колко сте ми смешни всички любители на конспирациите. Рептили,масони,5г,Земята е плоска и тн. Обаче вие сте най-умните и вас не могат да ви заблудят. Вие сте будни хора и не вярвате на корона вируси и тем подобни глупости. Всичко е за едни пари, но вас не мож ви заблудят. Радвам се, колко будни хора има в нашата държава. Вие сте нашето бъдеще! Не вярвайте на нищо. Всеки и отвсякъде иска да ни прецака, но няма да успеят докато ви има вас!Благодаря ви!

125

Анонимен

преди 4 години

Увеличиха тестовете и заради това има и увеличение на заразените.Отделно и тестовете ще отчетат положително независимо от коя версия на корона вируса е болен пациента.

124

Анонимен

преди 4 години

Тези гнуснии номера на това генералче нямат край!Нали вчера съобщи следобяд че са станали кръгло 800, а сега имаме още 42-*** а са 825. Значи тоя манипулатор е включил бройката от вчера следобяд, а не казва че от вчера следобяд до днес има още 25 случая. Бахххтиии противните прийоми аз...Тоя заслужава една права лопата у плешвата тиква!!

123

Анонимен

преди 4 години

Пи си ар тестовете свършиха ли до шушка, че от няколко дни бройката направени тестове е закована на 18500?

122

SS

преди 4 години

Едва сега настъпва пикът на епидемията.Едва в началото сме.Питам,за какво са тия карантинни мерки,като болните се увеличават?Според мен вируса е биолог.оръжие и се разпространява по друг начин.

121

Анонимен

преди 4 години

Само помощ от Русия ще ни помогне!

120

Анонимен

преди 4 години

Имам добро мнение за Мутафчийски, обаче само да кажа че на ден в България умират 1000 човека.Радвам се за генерала че стана известен, може би ще влезе в политиката след време, но на всички им писна от статистиката и плашенето на овцете.Ако искате да оборите такива като мен, покажете с репортаж от медиите - как се грижат за болните, колко е зле положението на тези в тежко състояние, аз досега не съм видял нито кадър а живеем в ерата на интернета.

119

Щщщ

преди 4 години

Браво, Генерале!

118

до Глухар

преди 4 години

Говориш глупости. Първо това не е висока вирусолентност защото при 9 милиарда са заразени 2 милиона, и второ след като не трябва да слушаме "диванните" както се изрази виросолози, кои да слушаме при положение, че не чухме препоръки от нито един такъв?

117

До глухар

преди 4 години

Набий си го ти в главата : този вирус живее на повърхности много дълго, устойчив е, инкубационият период му е много по- дълъг е и никой никога не го е отричал !!! Още в началото го казаха и от Щабът : "целта ни е да направим кривата равна във времето ( не значи нулева ) , а не пикова". А не че няма да се заразим повечето от нас в някакво време. После нещата се изкривиха, защото нашето здравеопазване в началото нямаше капацитет заради много малкото респиратори, за провинцията да не говорим

116

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 129Като се появи генерала народа оздравя от всички други болест и остана само да пребори короната.Болниците са празни понеже генерала наплаши народа че народа ще се зарази.

115

язе

преди 4 години

И напишете важната новина " София от 17 април се затваря до второ нареждане."

114

Анонимен

преди 4 години

Тоя плешивия ще яде шутове след като свърши цирка. Сигурно и на него ще му назначат охрана доживотна

113

Анонимен

преди 4 години

Генерала както е тръгнало ще каже статистиката за всички държави по света.

112

Винету

преди 4 години

Като гледам с такива вождове като Годжи и Бойко не ви чака светло бъдеще. Ако имахте млади и образовани вождове щяхте по-лесно да преминете през тези трудности. Нямаше да имате безмислени кпп-та и щяхте да носите маски само в закрити помещения. Щяхте да се разхождате и да тренирате в парковете и планините и плажовете и лесно щяхте да преминете през тази епидемия. Но всеки народ сам си избира вождовете. Както казваме ние индианците-Ум, царува, ум робува, ум белия делфин.

111

Василев

преди 4 години

Всичко е само игра, всичко е само спектакъл!Но вие сте публиката, без която не може масонската актьорска сцена!В момента се разиграва драма и трагедия, но краят ще бъде романтичен и вие ще пляскате , защото ще видите че целия този театър се прави вие да бъдете икономически независими, а не да попаднете под крилото на китайския могъщ дракон, който няма да бъде благосклонен към вашата съдба и икономика!Животът е жесток селяни прости!Агент Ашли Брук!ЦРУ!!!

110

Анонимен

преди 4 години

Според сайта worldometer има 24 часов бум в Китай. Вчера имаха 46 нови случая на заразени и нито един починал, а сега сайта показва за днес 351 новозаразени и 1290 починали, нещо, което не се беше случвало от много време. Останали са им само 116 активни случая, а останалите са или възстановилите се или починали.