78

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

До Анонимен 86НЕ ГИ ЛИ ВИЖДАШ РЪКОПЛЯСКАТ ТЕ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ

77

Мунчо

преди 4 години

Поради особената важност- ще се цитирам: "В България под мъдрото ръководство на генерал доктор инженер Бойко Борисов бедност не е имало, няма и няма да има!" Край на цитата!

76

Анонимен

преди 4 години

30 милиона Горанов раздаде премии на НАП защото изпуснаха данните на всички българи

75

men

преди 4 години

До ЛюбопиткоИнженер съм в голяма фирма. По принцип за без да ръководиш хора някъде 5-7к е максимумът. Аз съм почнал на 3600? преди 7 години.

74

Анонимен

преди 4 години

В момента тече кампания по редуциране на хората в целия свят. Станахме прекалено много близо 8 милиарда и kovid-19 е един чудесен начин това да се случи. Няма да умрете от вируса ще умрете от това, че няма да имате какво да ядете и да си плащате сметките. Не ви ли светва лампата, че прекалено малко починали има в сравнение с други грипове свинския например. Но масовата психоза и страха ви обхваща и вие сте парализирани. Така са решили господарите управляващи света ако им се подчиним сме обречени

73

Анонимен

преди 4 години

Абе само да попитам.Какво се случва с огромната армия държавни служители,90% от които дори не знаят каква точно им е работата.Само си седят на топлите местенца и получават огромните си заплати и бонуси.Ние,обикновените хора,които опъваме каиша и в тези трудни времена ли трябва да хрантутим тези търтеи,чието единствено задължение е да гласуват правилно и ако някой път се наложи да се превъплътят в "умни и красиви" протестиращи.

72

българин

преди 4 години

До: номер 81Ще си позволя да възразя. Не е вярно това, което казваш. Западна Европа не работеше досега, но вече започва да отваря някои производства и услуги.И далеч не всичко в България е на ишлеме, както твърдиш.Не всички шият дрехи досега, а от сега маски и защитни облекла.Колкото и да е малка, имаме собствена индустрия която работи както за България, така и за чужбина. И продължава да работи.Аз не смятам, че тутакси трябва да падне извънредното положение а постепенно.

71

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

НЕДЕЙТЕ СЛУША КАКВО ВИ ГОВОРИ ТЕЛЕВИЗОРА А ГЛЕДАЙТЕ КАКВО ВИ ПОКАЗВА ХЛАДИЛНИКА

70

чичо

преди 4 години

До Чиновник Тъпия Чиновник си остава *** до края на живота си.Тези които работят в чужбина не са отишли там щото е много хубаво,а защото тук под "мъдрото"герберастко" управление не ти остава нищо друго освен да си купиш въже на промоция.Освен това те са освободени от работа и няма как да си плащат наемите и храната.Тук поне имат собствени жилища.А за тебе чиновническо влечуго ти пожелавам да те съкратят и да се наредиш на опашката пред бюрата на труда.

69

Анонимен

преди 4 години

До някоя_си 61Това което казва проф. Радостина Александрова го разбрах още в началото напандемията без да съм доцен, лекар, експерт и т.н.А и още доста полезни неща знам за вируса включително как да му противодействамбез лекарства.Податлив е вируса но има специфика която го мачка и за която не съм чул още никой доктор, професор, доцент и т.н. да обели думичка.Все тая, някога ще разберат как да го борят ама не ми пука.Не е страшен но трябва да си му отворен на номерата.А те са мнооого

68

Анонимен

преди 4 години

до 64и ти удържат 50% от заплатата, чисто 3500 Евро, не е толкова много за Германия....

67

Анонимен

преди 4 години

Щом колекторските фирми взеха да си вадят пищови кой да вземе дълг от малко над 100лв смятайте какво ще се случва по-натам.За парче хлеб ще има бой!!!!

66

Анонимен

преди 4 години

Да попитам тези, които искат да падне извънредното положение:какво считате, че ще стане? Западна Европа не работи, тогава нашите цехчета и заводчета какво ще работят? За кой ще изнасят? У нас всичко е на ишлеме. Кой ще им поръча продукция. Ще отворят безбройните кафененца, ресторант чета, хотелчета и какво мислят- ще се юрнат хората да ги пълнят? Глупости. Сега всеки разумен човек харчи пари само за храна и сметки. Бабаитите се оказаха без пукнат лев, живот на кредит.

65

МКII

преди 4 години

До Анонимен 51Драги, всяка година обикалям България по работа. И навсякъде в провинцията е едно и също- заведенията пълни, всеки се движи с кола дори на 100 м да трябва да отиде, мръщят се на заплати по 800 лв. чисто. Това не са бедни хора, драги. Може да не са богати, но не са бедни. Само се правят. И навсякъде въртят яки далавери. Така си изкарват парите, а в същото време се водят безработни и така ги отчита статистиката. А нито стоят без работа, нито без пари. Просто са в сивия сектор.

64

Анонимен

преди 4 години

До menчакай малко-не дърпай дявола за опашката...не се знае и в германия какво ще се случи и там нещата са доста мътни...това,че правят кичозни коли не ги прави по-конкурентно способни.тя кризата дойде от големите играчи на глобалната сцена.това е вид война и не се знае до кога ще продължи и кой ще е победителя.германия за сега губи,защото просмука всичко в ес за себе си и остави периферията на благословията на господ.исторически прекалената централизация води до разпад на империите...

63

Любопитко

преди 4 години

До menСъвсем сериозен въпрос - какво работиш там?Аз като съм гледал, съм виждал заплати до 5-6к максимум

62

Гг

преди 4 години

Заслужавате си го.Познавам какви ли не ***.Единия едвам си плаща сметките ама тегли 10 бона кола да си купи,другия продаде къщата на село,тегли още 30 бона и апартамент си купи,третия ходи по казина и се набърбакал 20 хил. заеми.Вие глупа.ци не сте за съжаление,за трепане сте.Както каза Киро брейка,вие направихте света такъв и сега ще плащате.

61

Анонимен

преди 4 години

ГЛАДНИ СМЕГЛАДНИ СМЕГЛАДНИ СМЕ

60

Анонимен

преди 4 години

Ей го и другия,взимал 7хил.еврака ама бичи по цял ден в днеска при нас бедните,мечтиии,мечтиии...

59

ДАРВИН

преди 4 години

Г*ъз глава затрива !!!1 Гледайте как " бедният " българин ще плюска и се*ре по Великден , гледайте какъв цирк и простотия ще е загрявката за Гергьовден .... Добре ,че има карантина ,че ГКПП Кулата щеше да е задръстено до Сандански , катастрофите по Тракия щяха да надминат жертвите от Корона 19 .....Г*ъз глава затрива ....