54

Винету

преди 4 години

От СЗО, WHO, Michael Ryan, изпълнителен директор към световната здравна организация предупреждава, че няма полза от това всички да носят маски. Предупреждава, че има допълнителен риск от заразяване на хора, които не свалят маската правилно. Хората масово не го правят правилно.В България стригането на овцете вече започна. Последно преди стригането беше махането на пейките. Сега започва същинската част.

53

ТТТТТ

преди 4 години

След като премине пандемията тия глоби ще отпаднат( Тоес, никой няма да плати 5000лв.) но засега съм съгласен с мерките които се въвеждат, дори трябва ОЩЕ по строги мерки, защото си е за нас!

52

Анонимен

преди 4 години

Как един път в тази страна нещо не се казва като хората ами се търси сензация.Много хора няма да разберат до кога е гратисния срок, а и журналистите не задават кратко и ясно въпросите и съответно не получават точни отговори.

51

Анонимен

преди 4 години

Значи Ананиев да докаже каква е ползата от носенето на маска Каво е образованието на Ананиев и какво е образованието на хората работещи в СЗО. За да се приеме нещо то трябва да се обсъди. Ананиев не може на своя глава да пусне заповед, това е самопроизвол. Ананиев трябва да подаде оставка и то веднага, туй че си министър не ти дава право да си пишеш заповеди за каквото ти хрумне.

50

Анонимен

преди 4 години

А защитни очила кога?

49

Анонимен

преди 4 години

Добра си е глобата, само да е за всички.

48

Картофчо

преди 4 години

15 години вече не ходя на безсмислените избори!Но точно сега реших да отида на следващите!Трябва да се накаже самозабравилата се част от управляващите!Дядо ми казваше: "То бива, бива, ама бивол за мезе не бива!"Направо за мезе ни взеха вече!Някой е вкарал няколко тира от най-евтините маски, които не вършат никаква работа и сега цели да създаде дефицит, за да ги продаде на по 20-30-50лв. и да направи голямата печалба.Съответно ще има и за министъра и щаба от бюджета за "лобиране!

47

Анонимен

преди 4 години

Овцете и да им кажеш, че имат срок до събота да скочат пред първия срещнат влак, ще го направят. Иначе маските са полезно нещо, когато не са от скъсани *** и чаршафи, и когато не ти продават еднократна медицинска маска за 3,50 лв и която трябва да сменяш на 2 часа. Тоест за 1 работен ден ще ти трябват 35 кинта за маски

46

пияница мистик

преди 4 години

Аз пък вчера с моята си направихме среща да се видим за час-два да се нацелуваме набързо.Отидох да я взема, тя до НДК живее, аз малко по-надолу към ЦУМ.Взех я и бяхме решили да ходим в градинката до баня "Мадара", ама преценихме, че е много рисковано и тръгнахме да се мотаме в квартала между блоковете. Накрая видяхме една пейка до един блок с масичка пред нея. Бяхме си взели бира. Пийвахме си ние и не щеш ли, мина патрулка. Само ни изгледаха и отминаха, а бяхме без маски и ръкавици и бира пиехме

45

Анонимен

преди 4 години

Маската спира запазения да не те оплюе. И ако някой не ще да носи маска, да си седи вкъщи. Аман от всезнайковци. Нямам намерение да заразявам себе си и семейството си заради някой ***.

44

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНОСЕНЕТО НА МАСКИ НА ОТКРИТО Е БЕЗМИСЛИЦА! ВИРУСЪТ НЕ ЛЕТИ ВЪВ ВЪЗДУХА.

43

Анонимен

преди 4 години

ЧОВЕК КОЙТО ЛЪЖЕ ОЩЕ ОТ СЕГА ПРЕЗИДЕНТ НЯМА ДА СТАНЕ

42

Може да

преди 4 години

Сме с най-ниските доходи,но поне по размера на глобите ги отвяхме всички държави.Нека ни завиждат сега за умните ръководители.

41

Анонимен

преди 4 години

В най скоро време чашата ще прелее, и ще ви трябват каски тогава а не маски

40

Анонимен

преди 4 години

Единственото дразнещо е недостигът на маски в търговската мрежа. Не задължението за носене. На никой не му е в тежест, освен ако не е редовен писател на коментари.

39

Анонимен

преди 4 години

Ей, много късоплодни краставици в тоя форум бе. То чудо. Джуджетата се събрали да хейтят.

38

Въпрос

преди 4 години

Всички лица са длъжни да носят маски!А всички г30Be като тоя изкуфелия дядка Ананиев длъжни ли са?

37

Безмислие

преди 4 години

На много места в провинцията въобще няма маски. В малките градове също. Г-н генералът да даде съвет как пенсионер, който живее на стотици километри от децата си да си купи маска като няма маски ? Поредтото недомислие и тесногърдие на управляващите! Мислят само за живеещите в София. Това трябва де се отмени. Не може със заповед на един министър да се спира живота на страната. Излиза че заповед на митистър е по-важна от закон и Костигуцията. Правен парадокс! За това ще се увеличава негативизма.

36

ha ha

преди 4 години

Продавам изгодно маски - втора употреба, не е много износени, но колкото да не ви глобят абсолютно стават! За Гербери - правя и отстъпки.

35

СТРАНЖДАТА

преди 4 години

До Анонимен"кога е срокът за слагане на сонди в гъ3овете?"Другарю, питайте Корнелия и ръководството на БСП. Те имат личен опит в тази ваша партийна инициатива!!!!