17

Анонимен

преди 4 години

До 13Ти ако наистина вярваш на цифрите в Русия значи си голям наивник. А това, че Русия била много голяма, да голяма е на територията. Реално имат нямат 130 милиона. Тоест една голяма пуста територия.

16

Анонимен

преди 4 години

Не че не се очакваше... Но не ги виждам да правят нещо да се подобри ситуацията. Още 2 седмици агония да чакаме какво точно? Знае се, че ваксина ще има най-рано другата година, лекарства за точно този вирус вероятно също... С тези 20-30 теста на ден, които правят, в момента, в който вдигнат забраната, ще настъпи бум в заразените, предвид, че страшно много хора продължават да ходят на работа, а и продължават да се прибират от чужбина. Поне границите затворете, за това време

15

Анонимен

преди 4 години

Тежките случаи не са на възрастни хора, нали? Кажете си, че и хората под 60 го карат тежко.

14

Анонимен

преди 4 години

До НА ЧАС ПО ЛЪЖИЧКААве вие от 10 дена сте в това положение и вече ревете на умряло ве. Я се стегнете малко.

13

Генерал Мутраджийски

преди 4 години

Ще напправя предложение до премиера извънредното положение да бъде удължено с 80 години. Някъде към 2 100 година ще настъпи пикът на епидемията.

12

Анонимен

преди 4 години

Коронавирусът се носи по целия свят. Хората тръпнат и дори се целуват с предпазни маски. У нас се крепим криво-ляво да сме живи и здрави. Затова пък си имаме друг, не по-малко страшен вирус кабинетът на Бойко Борисов. Срещу този бацил все още нямаме маска. Той ни дърпа към дъното. Същевременно нагло е разтворил уста и лъже пред целия свят, че икономическият ни ръст заради кризата ще намалее малко, да не ни забравят за еврозоната. За българите, дето се връщали, сега няма да добавям, защото в тази ситуация е неприлично. Сега дори се опитват да си припишат заслугата за борбата срещу коронавир

11

Пийте си виното

преди 4 години

Кажете имат ли съпътстващи заболявания хората с недостатъчност! Какви?Имат ли препоръки Медицинския съвет?Какви са те?Г-л Мутафчийски, със сигурност рискът от неточни диагнози за апендицит е по-висок от риска от Коронавируса. Вършете си Вашата работа. Не ставайте Кукла на конци!

10

Циничност

преди 4 години

Е,то диктатът едва сега започва...То беше ясно това!

9

Анонимен

преди 4 години

Аз подкрепям щаба на мангъров и тези мерки са излишни и само не лъжат от тия?

8

Анонимен

преди 4 години

Що нема измрели ?

7

ОВЧИ ГРИП

преди 4 години

И ПАРИ ДА СЕ КРАДАТ

6

Анонимен

преди 4 години

Няма да има пик.

5

Анонимен

преди 4 години

Терористи, гнусни убийци!!! Ей, плешо! Помниш ли какво каза по БТВ на 29 февруари, лъжец!

4

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Генералът казва, че тези резултати на този етап били задоволителни. При това забележете - той признава, че на всеки 11 болни са открили само 2-***.Задоволително ?За кого ? За тях или за народа ?Защото парите и провизиите започват драстично да намаляват.Ако този човек смята да я кара така с месеци, просто няма как да му се получи.Гладът е по-силен от тока !

3

до Каролев

преди 4 години

Каролев и DJ Стилиян от Варна - в една килия, и то за дълго !

2

Анонимен

преди 4 години

Строгите мерки заради COVID-19 се удължават до 12 април.....САМО ДО 12 Е ПАК ДОБРЕ , АМА НЕЩО СЕ СЪМНЯВАМ

1

НА ЧАС ПО ЛЪЖИЧКА

преди 4 години

Тези ще удължават агонията до безкрайност ...Народе ????