43

Анонимен

преди 4 години

Военното положение трябва час по-скоро да се въведе!

42

Анонимен

преди 4 години

Заетите в МВР са 1 на 100, в армията 1 на 200, а в охранителните фирми 1 от всеки 50 българи, общо 250 000 човека. Трябва да стигнат за опазване на реда. Ако не стигнат, ще си внесем от Китай, Боко е приятел с техния главен мандарин, а и с баш мидюрина са гъсти.

41

Анонимен

преди 4 години

Тия съвсем изтрещеха. Само дето нямат достатъчно личен състав да затворят София, пък какво остава за другите градове : )))

40

Анонимен

преди 4 години

aaaa...sobstvenite narodi sa po-opasni ot chujdite narodi, trafikanti, migranti, turisti...:-)...zor, golem zor...doktori, shamani, policia, djendarmeria, bareti, komandosi, pojarnikari, asker, generali...i bez nato ne moje da disha gazovete sigurnostta na samoletite...da vdigame oste voennite razhodi, stoto mnogo opasni tez narodi v ooneto i okolo nego...

39

52637

преди 4 години

Толкова са нецивилизованите създания на нашата територия, че единствено армия би могла, евентуално, да ги вкара в правилата. Друг е въпросът защо на нормалните КПП не ги вкарваха в подготвени предварително. Или никойй не е очаквал такова масово завръщане. Е, народът е казал "Ум глава затрива".

38

Анонимен

преди 4 години

Кавалерия вика, а се 2020.., но то вярно, че с тия 2 - 3 самолета, ако не извадим дори кавалерия ще сме пълен смях хаха

37

Анонимен

преди 4 години

Президента е върховен,но правомощията му са да утвърждава или не генералите,предложени от МС.По управление на войските няма никакви правомощия.Даже и караула пред президентството си не му е подчинен.А.да- и приема парада на Гергьовден.Но не го командва.

36

до Бай Х

преди 4 години

Че то само Столипиново е повече от армията. И е пълно с оръжие!

35

Анонимен

преди 4 години

до преди 15 мин бях убедена, че трябва да правя всичко, което се казва, и го правех. Вече все повече се съмнявам, има нещо гнило в цялата работа, а и започва да минава всички предели!!!! Не знам къде ще избие всичко това. Дори и да потърпим сега малко, просто... не ми се мисли за след това. Ще видят другата страна на народа...

34

МНЕНИЕ

преди 4 години

Армията трябваше да е по Улиците от Първия Ден на Извънредното Положение .Полицаите са страхливи и корумпирани .При Война се бие Армията , а не Полицията .Къде са Военополевите Болници , къде са Военните Лекари ?

33

Активист на БКП

преди 4 години

Това трябваше да стане преди месец!!! Но ГЕРБ винаги закъсняват,само за кражбите не !

32

Az

преди 4 години

Каква армия бре? Сбирщина неудачници, които другаде в тоя живот не могат да се реализират и станали войници. Ама мисля, че почти са на път да пресолят тоя път манджата властимащите.

31

Бай Х

преди 4 години

Да им се даде правомощие да отстрелват тези, които нарушават карантината. Като отстрелят няколко души да видим на другите умници ще им хрумнели за нарушения.

30

Анонимен

преди 4 години

Тоя "бразилец" на снимката да сваля униформата, че я петни!

29

Анонимен

преди 4 години

Президента е върховен командващ на въоръжените сили.Има разлика.Не сме го докарали до там.

28

ДДРОнег

преди 4 години

Айде, сега е момента тиквата официално да ни стане диктатор

27

Анонимен

преди 4 години

Нали уж 80% го карали като грипче,лекичко,някои изобщо не го били усетили,а се налага военно положение,болните в Европа растат,а Италия удари по смъртност Китай. Това,че в Италия има много старци, не е отговор какво всъщност става там, защото и в Япония имат много стари хора,но там няма така смъртност. Какво всъщност става? Военно положение заради грип? Хората са дисципилиинрани,поне повечето,улиците са почти празни,имат маски и т.н.

26

Анонимен

преди 4 години

Гешев - епидемиолог, Борисов - фармацевт - пази боже сляпо да прогледа!!!

25

ЗОВС

преди 4 години

Специално в случая работата е в стил на презастраховане.И сега ЗОВС си има добри текстове как въоръжените сили действат при извънредно положение и че министъра на отбраната утвърждава правилата за употреба на сила(по предложение на началника на отбраната).Който не вярва -да провери в лекса:-)Но как да е, важно е работа да се свърши.

24

Анонимен

преди 4 години

За ромските квартали и градове села трябва да мобилизират и роми и турци за да контролират техните, защото не достигат българи.