60

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Хамериканците се въоръжават като за световно. Ще трепят коронавируса така както трепаха урагана "Катрина" с пушки-помпи !Баце, пращай ГешеФ у Китай да разследва кой, аджеба, пусна тоя вирус !

59

Тонката

преди 4 години

Усещам неразположение! Май се натрових с бaxyp... Сега ако ида на лекар ще ме турат у статистиката, затова ще си cepeм и дpaйфам вкъщи!

58

Анонимен

преди 4 години

Пляскахте ли пак от панелките бе 80-процентните?

57

Тиквуне

преди 4 години

няма ли и ти да излезеш с положителна проба - много модерно стана сега

56

Тонката

преди 4 години

Другари Решетников-OUT-F16-IN:):):):)Нема прошка:):):):)

55

Анонимен

преди 4 години

До 51 И да добавя само дето ние не сме като мерките Все сме недоволни и някой друг ни е виновен

54

Анонимен

преди 4 години

до 65 Какви мерки е взел Тиквата, бе? Ако беше човек на място щеше да затвори още преди месец напълно границите ни! А те още са отворени. Какви мерки е взел тоя?

53

добрата новин

преди 4 години

добрата новина е че короната ще въздаде заслуженото на феновете на Народния Съд

52

Анонимен

преди 4 години

Баце, стига се фука!Спекулата се вихри, хората мръзнат пред магазините като кучета,медицински спирт за дезинфекция няма, маски няма, не си затворил границата.На кого ще помагаш, на себе си?

51

Анонимен

преди 4 години

На България й дадоха милиард и половина, така че има ресурс да се покрият загубите от епидемията, да се осигурят лекарства и хигиенни средства и мерки. Фактът, че в Китай с определени мерки овладяха епидемията, показва, че при правилни и решителни действия е възможно тя да се преодолее

50

Анонимен

преди 4 години

Протокол йок, а мозък хептен. Който фане дръвцето последен - ще го гризне.

49

избирател

преди 4 години

Колкото,аз съм плюл Борисов в прав текст,тук с реалната си снимка и профил,едва ли има друг,но....В случая има право и да се похвали,и да изтъкне,че са взети адекватни мерки!!!Взети са съвсем на време!!!Какво ще стане,никой не знае,но мерките са факт,за разлика от ЛИГАВИТЕ,стари демокрации!!!

48

Тонката

преди 4 години

Бойко след време ше го пишат по учебниците като МЕСИЯТА на България!Помнете ми думите!След излизането от тази Коронавирус криза БСП няма да съществува:):):):)

47

Анонимен

преди 4 години

Поредната глупост от мутрогорилата-премиер. Ние Тикво четем и на английски, немски и руски и никъде не пише да те дават за пример. Само в твоята фантазия е това.

46

Анонимен

преди 4 години

Единственото добро нещо в момента е, че идва краят на бойкоборисова България. Вие щом като не искате да махнете диктатора, по-висша сила ще го махне, вместо вас.

45

САВЕЦКА USA

преди 4 години

До Елф..........ГРАНИЦИТЕ СА УТВОРЕНИ ШО ХЕРО МУСТАФ ПРАИ ТАМ БАНИЦИ !.................ХЕРО ЕЛА ТУКА ***.....НА КОИ СА ТЕЯ ВЕЛИКИ ДУМИ ?...............КОИ КАРА ЕЛЕКТРОКАР С ДАМА ?.....

44

СвтиВрач

преди 4 години

БарбаГаньос трябва да бъде обесен ако всичко това свърши някога. Плюс целия министерски съвет, депутати, областни и кметски съветници. Предполагам че още от началото на другата седмица ще започнат проблемите с продоволствието и лекарствата. Към началото на април ще дойде време и за сметките и като почнат да спират на хората тока и водата, предполагам че ще има гладни бунтове и нищо чудно да линчуват дебелия

43

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

В УСА до днеска има 5 илядо заболеле. "Карнеги" смета, че заболелете за цвайн годинен в УСА ще бидат около 160-240 милиана кратуни.Баси и яката работа,! Найс, А ?

42

Анонимен

преди 4 години

Англичаните в Банско ги разкараха, обаче няма ли протокол как да се действа в такива случаи? Туроператорът ги закарал в София на хотел. Защо са оставили те да се оправят както намерят за добре?

41

мак

преди 4 години

Много е важно да го похвалят онези "всичките". И пак искам да кажа, че България в лицето на управляващите изобщо не беше подготвена с нищичко, нито с предпазни средства, особено за мед. персонал, нито с места по болници, нямаше дори поне малко безпокойство в началото и е гледала, как епидемията се разраства. А тоя ще ми говори за навременна реакция.