10

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

9

Анонимен

преди 4 години

"Някой работят на ЧЕРНО". ЕКАК ТАКА НА ЧЕРНО. ВЕЧЕ СМЕ В ЕС И нашто Министерство по Труда и Заетоста не е ли информирано. Или то дава работа на СВЕТЛО само на ЕТНОСА от ДПС .

8

Анонимен

преди 4 години

Тази жена би изкарала повече пари като чистачка в зимните и летните ни курорти защото работодателят предоставя и стая за настаняване за хората от по-далечен край.

7

Нормален

преди 4 години

Ама чу.ате германки нали.Кво се оплаквате в Замък на Хабсбургите ли да ви настанят.

6

Анонимен

преди 4 години

Точно така , тия и у нас и там, са си все същото тесто. Така че, не виждам някаква сензация. Няма оправдания да живееш в кочини. Ако не ти изнася се мъчиш да го промениш. Това е. Ако ти изнася, си продължаваш така.

5

Анонимен

преди 4 години

Лиляна, ходила да чисти и носела цялата си покъшнина с нея в сакове и торби. Проблем! Език знае ли? Проблем. Ако да, защо не си намери нормална работа, минималната заплата е 2500 евро и това че дава 1000 евро наем е напълно нормално. Ще се хване с още някой и ще плащат 2000 евро наем в чудесна квартира с изглед и двор. Простият човек си остава ***, без значение къде ...

4

Анонимен

преди 4 години

За тези хора се казва бедни дори и да работят защото нямат образование и трябва да дадат по голяма част от изкараното за наем и ток, вода, тв.

3

Анонимен

преди 4 години

фашистите ще си останат винаги първична нация, то само като им видиш канцлера и военния министър и ти става ясно, че тази нация е деградирала

2

сам

преди 4 години

сами си избират условията виждат обекта решават дали си струват 900 евро. В българия да не е по различно .искат луди пари София за големи дупки се плащат същите пари.тази новина няма да възпре хората да напускат страната.

1

Анонимен

преди 4 години

Спокойно за бен галците това им е естествената среда и у нас са същите. По татово време им направиха жилища те ги превърнаха в ко чини.