57

Анонимен

преди 4 години

Германците не са знаели, само Хитлер и неговата малобройна нацистка шайка са нахлули в Русия и са изнасилвали, разрушавали и палели, обсаждали и изтощавали от глад цели градове и са убили 25 милиона славяни руснаци. Какво са могли да направят обикновените немци като нищо не са знаели.

56

Анонимен

преди 4 години

До НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТВърви в ада при твоя Менгеле,да си се гушкате и си споделяте опит!

55

Анонимен

преди 4 години

До До 64Искаш да кажеш, че дъщеря ти преди е била момче ? Светата дева от гладелупе да не види.

54

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДоколкото знам,французите помагат на американците да отхвърлят английската колониализация в САЩ и дори участват във войната на страната на американците,след което американците отхвърлят и английската парична система и създават нова и т.н.Винаги от конфликтите между европейските държави,не е печелила Европа и нито една европейска държава,а винаги е губила.Такава бе и войната на Хитлер,от която загубиха всички европейски държави.

53

Анонимен

преди 4 години

Всъщност целта на доста американски политици и банкери е била война в Европа на всяка цена.Руснаците са били в миналият век.Индия-черна дупка.Китай -примитивна аграрна държава.Единствената заплаха която е стояла пред САЩ са Европа.Преди ВСВ САЩ са регионална сила-редовно са се биели с променлив успех и срещу французи и срещу англичани ,испанци дори португалци. След предизвиканата ВСВ няма кой да ги стигне и почти век са световен хегемон. Всеки лагер си е имал по няколко садиста тоя не е единстве

52

Анонимен

преди 4 години

До До 58Я някой се разпозна. Ще се видим 9 Септ. на Бузлуджа другаре. Поздрави щерка си в Германия и да приема по-малко турски наденици.

51

Анонимен

преди 4 години

Пропагандата е голяма работа. Веднъж започват едни измишльотини, подхранват се половин век и после това остава завинаги. Все едно, че е било истина.

50

Анонимен

преди 4 години

Тука е тъпо.

49

Анонимен

преди 4 години

Какво са могли да направят германците реално по онова време.?Защо ги мразите тях?Какво ще запеят "Интернационалът" и ще тръгнат да превземат Райхстагът с вилици и ножове? Да имало е силни гласове че войната с Русия е самоубийство?И кво?Всичките са свършили по лагерите или просто разстреляни за държавна измяна.Имайте предвид ,че Хитлер съвсем избезумява след 1942-ра.Комбинацията от силни стимуланти венозно и силни успокоителни дълги години наред са го направили истеричен,параноичен психично болен

48

Анонимен

преди 4 години

Погледнете начина по който се държите едни други, било то във форум като този или навън на улицата, вижте какво правите за държавата си и за кого гласувате. После се попитайте защо 2 милиона българи бягат навът. Аз ще ви кажа: Със *** аз не живея и *** им не ща ! Цапат си гащите и после питай кой им ги изцапал. Айде у лево и да не забрайте да кажете на внуците кво е било по бай тошово.

47

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕй,какво ми натискаш минус,виж предвижването на немските танкове от Германия до Австрия,всички са се изпочупили по пътя,без дори да воюват,с превземането на Чехословакия от нацистите,чехите им правят цялата техника,оръжия и танкове на нацистите,дори от чешки заводи се произвеждат.

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48 Те и гърците бяха 5 милиона ВСВ *** ся са между 10-11 и те за разлика от нас нямаха никва индустрия в ония времена. Какво точно искаш да кажеш ?

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48При по-лошите от фашистите комунисти България беше 9 милиона и сред 30те най-развити страни в света. При демократите е 5 милиона, други 2 милиона мият улиците и слугуват на запад, 2 милиона ги няма, и е първа по смъртност в света.Его на, ударил го тока и сега нарежда дамаджаните в пирамида! Груьоооо, ако нямаше български изходни визи щяха да останат само 900 човека предимно шумкари!

44

Моля образовай се

преди 4 години

До АнонименФон Браун и останалите "кламери", както и аналозите им на изток са отговорни за драстичния прогрес на СССР и САЩ. Половината НАСА в момента на създаването си е от бивши нацисти. Калашников е копие на Щурмгевер и точно защото нацистите не са стигнали до работещ реактор руснаците с минимални усилия създават ядрено оръжие 49та година. Най-малкото Айнщайн нямаше да оцелее холокоста и за всеобща радост доктрината на нацистите е била такава,че физици и теоретици са били пращани на бой.

43

Анонимен

преди 4 години

Нацистките вредни фирми съществуват и до днес,за съжаление,точно една такава фирма създаде и вредните ГМО и ейджънт оринч,изсипан над Виетнам!

42

Анонимен

преди 4 години

Германският народ нищо не е знаел, само Хитлер и неговата малобройна нацистка шайка са нападнали Русия и са избили 25 милиона руснаци, немците нищо не са знаели за това.

41

Факт

преди 4 години

Геноцидът на демокрацията се оказа много по ужасен от фашизма. За 30 години демокрация - 2 милиона българи прочистени!

40

Анонимен

преди 4 години

При по-лошите от фашистите комунисти България беше 9 милиона и сред 30те най-развити страни в света. При демократите е 5 милиона, други 2 милиона мият улиците и слугуват на запад, 2 милиона ги няма, и е първа по смъртност в света.

39

Анонимен

преди 4 години

Всички са зли и лоши и нехуманни и заслужават да бъдат плюти.... до момента в който тези чиито открития са полезни не бъдат помилвани. Като японците от обект 731.

38

Анонимен

преди 4 години

Това са били просто трудови лагери. И не е имало никакви нацисти. Цялата история е измислена след войната за да отклони вниманието от деянията на немския народ - 80 милиона германци застанаха зад Хитлер, никаква съпротива, и нахлуха в друга страна, палеха, унищожаваха реколта, изнасилваха, мориха с глад цели градове, избиха над 25 милиона руснаци. А сега говорят за холокост, нацисти, Хитлер и неговата малобройна нацистка шайка са виновни за всичко, нали така.