54

Калеко Алеко

преди 4 години

Да не забравяме че бензиновата икономика на страните в този регион на света, се измерва в щатски петродолари, т.е. ако го няма долърат за който да се вържат националните им валути ще бъдат едни хартийки без покритие ... Същото се отнася и рушката рубла, която освен за долара е вързана и за еврото ... Така че колкото и да подскачат Аятоласите и техните производни, няма как да не курдисат на щатския долар, което определя и мястото на САЩ в тази част на света ... !!!

53

Анонимен

преди 4 години

Разбирам в Иран промитите от исляма мозъци да се вържат на такава новина, но в България е направо смешно, а гледам, че и тук има такива дето се радват, че след обстрела с допотопните руски ракети били загинали 80 човека. ххахххахах Пълен смях са тия Иран и поддръжниците им. :)

52

Само факти

преди 4 години

Вчера изпотъпкаха до смърт мин. 50 иранци, днес съобщават, че повечето жертви от падналия самолет са иранци (мин. 85), така че иранците намаляват с много по-бързи темпове от т.н. кравари (повечето от които не са виждали крава в живота си), даже ако се вярва на тази иранска телевизия, която просто няма откъде да знае истината.

51

Mister Cro

преди 4 години

Иранците живеят 40 години в условията на санкции, като в този период преминаха и през инспирираната от САЩ война с Ирак на Садам, която отне милиони жертви! И въпреки това тези хора имат държава, която се противопоставя на САЩ. Имат технологии, имат собствени оръжия, пращат сателити в космоса и т.н. Т.е. имат силна държава! Имат държава, която американците искат да подчинят в свой интерес и получават сериозен отпор! Заслужават адмирации! Кадафи направи това за Либия, но реално нямаше армия!

50

Анонимен

преди 4 години

А каква ще е следващата новина...

49

Анонимен

преди 4 години

Жертвите не са 80 а са 180 и не са американци а повечето са украинци. От пренапрежение иранското ПВО започна да сваля пътнически самолети. Иран без дори да знае каква е причината за авиокатастрофата побърза да заяви че няма вина за нея.

48

Яким Вълев Донев 2

преди 4 години

... Макар че и към Китай пробваха Икономически рестрикции ( Особено към мобилните им технологии... ) Обаче май нещо НЕ им се получи на ционистите тази "атака" ...... За военни такива - Съм сигурен , че дори НЕ си помислят.... Нито Запада има "далавера" да отреже Китай , нито обратното.... Затова ще се "правят на велики" само пред Иран и Северна Корея.... Там може да помятат малко "приятелски бомби" , както навремето в съседна Сърбия..... Нищо НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО !!!!! .... :(

47

Пич

преди 4 години

Отново са изстрелвали ракети на посоки, като вероятно са убили цивилни иракчани. Очаквам до месец аятолаха да украси някой кран в центъра на Техеран. Ще е добре за всички. В същото това време в Ирак хората е опитват да излезнат по улиците, за да протестират срещу чалмаклията, но по тях се стреля от про-ирански милиции. Това е ситуацията. *** са завзели властта и избиват всички останали. Ако трябва да направим аналог с България - все едно привържениците на Гешев да започнат да бият и убиват.

46

12345

преди 4 години

До Анонимен 29 ти тези нули за нищо ги нямаш :)))) , " заделили 2 трилиона долара за военни действия срещу Иран "2 трилиона са доста парички дори и за САЩ , a военният им бюджет е около 650 / 700 млрд долара - най-високият в света . За да си позволят трилиони за удари само по Иран , ще трябва да въведат някакъв данък . Примерно - " данък благоденствие на САЩ " , " защита от демократизиране " . Може да задължат всеки човек на планетата да внася по 2000 долара годишно , иначе ще има бомби

45

Яким Вълев Донев

преди 4 години

... Единствените ТРИ ДЪРЖАВИ в СВЕТОВЕН МАЩАБ , чиито ЦЕНТРАЛНИ БАНКИ и ЗЛАТЕН ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ НЕ се притежават от две доста известни Еврейски Фамилии са - ИРАН , СЕВЕРНА КОРЕЯ и КИТАЙ ......... И сега ..... Мислите ли , че АТАКИТЕ ПО ВСИЧКИ ФРОНТОВИ ЛИНИИ ( Военно , Медийно ... По всякакъв начин ... ) към конкретните страни са ... "СЛУЧАЙНИ" ?!?! ......... Особено първите две ! ... От Китайците малко или много ги е страх , все още .... Все пак КИТАЙ е Милиардна мощна икономическа машина!!! ...

44

Bob

преди 4 години

Според CNN са 22 ракети и нема жертви!

43

Аз от кога чакам

преди 4 години

Бензинът да стане 4 лева, че малко да пооредеят улиците и пътищата откъм коли.

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41Бре .... кат си толкова уверен ще идеш ли да се разхождаш по някоя из базите американски там и да клечиш в бункера с надежда да не ти се затрупа входа - изхода.

41

Льольовци

преди 4 години

Тука само военни разбирачи и политици от най-високите нива са започнали да коментират в ранни зори, вместо да отидат на работа и да спрат да се оплакват, че "Пари нема". Сега и нефтът като стане 90 долара за барел и коли няма да има по улиците. Живи и здрави!

40

Sichtpunkt

преди 4 години

Защо ли изведнъж алкашами станаха най - големите привърженици на "скакалците"?

39

Да не е луд

преди 4 години

До Анонимен 43Когато двама си ги мерят, трети не трябва да си използва отверстието за мярка, защото той ще го отнесе най-много.

38

Тралала

преди 4 години

Сега започна голямото надлъгване!

37

Анонимен

преди 4 години

До Калеко АлекоАми ако след 72 часа иранския президент си пие следобедния чай и се радва на добър живот - ти лично ще признаеш ли безславното безсилие на американците ?

36

Анонимен

преди 4 години

В следващите дни очакващите голяма война ще пият по една студена вода!

35

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Сваленият украински самолет до Техеран е знак, че на прицел са не само американците, но и техните слуги.Значи този път България не е в безопасност.