20

Анонимен

преди 4 години

"..О, НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ! ЗАЩО СЕ СРАМУВАШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН..."

19

Анонимен

преди 4 години

Много верни неща е казал македонеца. Това че историята през Комунизма е изопачена ние народа нямаме вина. Набивано ни е в главите идеология която е била добра за Комунизма. От Прадядо си знам че тази история която Комунистите са я измисли ли нее истинска. Всичко е просто Политика а както знаем политиката е кулва. Евала на Македонеца за казаната истина. Но сега ще го оплюят и размажат като комар. Промити мозъци трудно се възстановяват.

18

Нека си живее в

преди 4 години

Нарния, оставете го и не му давайте гластност, не е добре човека.

17

Victimized

преди 4 години

Не бях чел по голяма глупост скоро.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Много проЗсто бе БЪЛГАРИНО - защото хората обикновено говорят майчиния си език, а не бащиния! Освен ако не те е родил баща ти! Щом си се пръкнал от майка македонка и баща турчин, явно ще църкаш на македонски език, или негов диалект, който впоследствие ще го наречеш български!

15

Един

преди 4 години

Изчетох му писанията на тва археологче. Бих се съгласил с него, но тогава и двамата щяхме да грешим. Няма такова нещо, като македонска нация. Няма такова нещо, като македонски език. Няма такова нещо, като македонска история от преди 1945. Правото на самоопределение нищо не значи, щото аз мога да се самоопределя като милиардер, ама това не ме прави такъв. Човек трябва да е реалист за тези неща.

14

АнонимеН

преди 4 години

ТОЙ САМ СИ ПРИЗНАВА, ЧЕ БИЛ СЪРБОМАН КОМУНИСТ!!!МИ, ЧЕ ТО АКО КОМУНИСТ НЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ И ИЗМАМИ НЯМА ДА Е СЕБЕ СИ !

13

Бонго

преди 4 години

Да прочете романите на Димитър Талев Преспанското камбани,Гласовете ви чувам и Железния Светилник тоя античен македонец.

12

jopi

преди 4 години

А защо тогава говорим с македонците на език,който съвпада на 95%, като нямаме общ произход? Нямам нищо против да има Република Северна Македония,така се е случило, не ме интересува, но че двата народа нямали нищо общо вече е сериозен брътвеж.

11

Анонимен

преди 4 години

Македонски арх... какво?

10

Анонимен

преди 4 години

Аз пък съм от марс "македонецо" от пакистански произход ....справка пакистанския "наследник" на александър македонски

9

Ха-ха

преди 4 години

Македонската историческа наука е особено нещо-29г истинска история и няколко хиляди години измислици...

8

Филипс мъкедонски

преди 4 години

Ако този "археолог" се задълбочи още малко в историята, може и кубът от Трансформърс да изрови, който разбира се е заровен някаде северозападна Македония.

7

179

преди 4 години

Ако бяхме истинска и силна България Мъкедония няма да съществува.

6

Анонимен

преди 4 години

Е па ти що тогава бе, чадо, говориш на български, а не на нещо, дето било 200 години преди Аспарух?

5

Анонимен

преди 4 години

още като прочетох, че е имал прадядо комунист и спрях да чета. Комунистът няма род и родина, вчера българин, после сърбин, днес македонец, утре и грък може да стане

4

Българин

преди 4 години

Българите са тюрки от Азия. Доказан факт.

3

възроден българин

преди 4 години

Ха ха ха ха ха ха!По-точно не можеше да я опише! Това племе диво балканско за дълбоко съжаление са много калпава мешавица между македонци и аспаруховите турци, но криводзурлатите балкански амджъкаазли ще ти докарат вода от 99 кладенца, за да разводнят истинската си история!!Един философ в един триплет беше сумаризирал историята на българите""Срещнали се на полянка, прабългарин и славянка,цуни-гуни, вади-тури, народили чуукундури,хем ебливи, хем крадливи, но най-вече злобливи!"

2

ноби

преди 4 години

бе нямате проблем. не ние се натискаме за вас. вие искате да влезнете при нас. щом не искате, много ви здраве

1

Анонимен

преди 4 години

Тоя е изгубил връзка с Главния мозък.