142

Анонимен

преди 4 години

Балъков кога ще има спечелен мач? Да се маха!

141

Анонимен

преди 4 години

Не ни остава нищо друго освен да си пуснем Преслава и да изпием два,три аулина с една бутилка уиски.Cheers mates!

140

Анонимен

преди 4 години

Заплатите на националния отбор не са ли от държавни средства? Нашите си взимат заплатките и не желаят да си дадат зор та да постигнат някакъв резултат. Било то поне 1:6Понеже България е бедна държава най-добре е да закрием БФС а не БАН

139

Анонимен

преди 4 години

Балъков освен че се изложи за пореден път,а на всичкото отгоре е и нахален! Колко мача още трябва да загуби? Не знам треньор с такъв баланс!

138

До 208

преди 4 години

Абе, ти да не си един от онези на стадиона, които правеха нацистките поздрави?

137

шанаджия

преди 4 години

1:6 мърляви англиски кръвосмешени монговци, къде забравихте приятелчето си? а кой знае, дорде се качите на самолета може и да си оправим головата разлика. и си съберете мършата към великопакистания да не мирише.

136

Solar Power

преди 4 години

До 199: Да царя Слънце :)

135

До 198

преди 4 години

И само с дух и борба не става, мой човек.

134

Анонимен

преди 4 години

Оставка на Балъков!

133

Анонимен

преди 4 години

Това се нарича Bulexit !

132

Джамбаза

преди 4 години

Егати държавата щом Бойко Борисов стана футболист на годината. Закривай и спрете да ни срамите.

131

Анонимен

преди 4 години

Бобииии...наздравеее !Ти -мене ,уважаваш ли ме ?!?!?

130

Анонимен

преди 4 години

Балъков не става за треньор! Очаквах да си подаде оставката,а не да говори че няма футболисти на ниво! Е като няма, ти за какъв *** стана треньор?

129

men

преди 4 години

едно нещо в тази държава има ли дето да не е пълен резил? спорт, армия, здравеопазване, култура, образование, политика, полиция, държавни учреждения, земеделие.... един пример ми дайте.

128

Анонимен

преди 4 години

Нямат самочувствие и от там идват бедите.Излезнаха прекалено респектирани и сковани ,а не биваше,защото срещу тях имаше просто хора.Когато нямаш класа, компенсираш с дух.Винаги съм давал за пример Атлетико Мадрид когато го пое Чоло Симеоне.Само със дух и борба успяха да компенсират разликата с големите отбори и станаха голям отбор.Така че и с дух и кураж може да постигаш резултат,когато не ти достига класа.

127

До 189

преди 4 години

Расистки прояви си имаше. Има и снимки. А отговорността такива *** да са извън стадиона е на перуката и родния футбол. А какво прави и не им прави чест на англичаните..те си го показаха на терена.

126

...

преди 4 години

това не е просто мач. ТОВА Е Олицетворение на цялата ни държава и народ. Който се досеща за какво говоря супер, дано променим нещо. който не се сеща жалко. няма толквоа коментар да си донапиша мисълта. лека вечер и помислете над цялата "футболна вечер" и какво се случи и по трибуните и на терена.

125

БДЖ София

преди 4 години

журналистите какво означава думата РЕЗИЛ,преведете на български език?Кой ви дава право да пишете некадърници.

124

До онзи в Америка

преди 4 години

Брат, ако мислиш че в Германия е по-различно се лъжеш. И тук ни презират и малтретират. Ритат ни като шведите и се хилят. Рядко има по-свестни турчета които ни съжаляват. Мисля да изчезвам към Испания. Май там е последното място на което ни почитат.

123

перуций

преди 4 години

ей ся отиваме с ивелинчо, по два три аулина с водка и ще обсъдим проблемите, ама не е станало нищо дето утре сутринта ше го помним. понамокриха се от дъжда момчета, понамокрих се и аз. жалко че никито не пази да счупим некой рекордец. ама и той ше се включи с НиЛо4Ю и ше се направим както си требва. после мое да поскамчкаме пиянички некой от пролетариата ама простено ни е, ние сме дзвезди.