13

Мишо

преди 4 години

Човека президент, с най-ниския рейтинг в българската история!

12

Анонимен

преди 4 години

Комунистите да си ядат чумавите прасета, сори.Моля ви, оставете нормалните хора да преценяват какво да ядат.Вие правете блокади из цяла Европа ако трябва.

11

Мишо

преди 4 години

До Bad CompanyВашия единствен свестен президент, дори не посмя да се кандидатира за втори мандат. Какво значи ***. Аз съм българин а този *** е на заплата в ФоринОфис. Какво да ти кажа повече. Искаш платен, доказано завербуван английски шпионин да ни управлява?

10

да

преди 4 години

Радев -ВЕТОТО /МАДУРОВ, РЕШЕТНИКОВ , ГРИПЕНОВ /,да бъде изправен пред военен съд за Национално предателство .....

9

Анонимен

преди 4 години

Плевнелиев е един от малкото стойностни политици в момента, за разлика от проста ците, грухтящи по цели дни от НС и медиите, купени и контролирани от вечният враг на България-Русия!

8

Victimized

преди 4 години

"Моите аргументи бяха коренно различни - аз вярвам, че служба Военна информация, и това е разписано в самите текстове, не е свързана единствено и само с отбраната на Република България. Тя е свързана и изпълнява изключително важни задачи с националната сигурност като цяло."Е те това се вика аргумент, не било свързано само с отбраната на държавата но и с НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ.Жалко е, че има хора които му симпатизират, без значение дали харесват Радев или не, този е ***.

7

Sicht Punkt

преди 4 години

Ако някой ще докара фолЦваген у нас това 200% няма да е "Зеленият пъпешон", а ще е господин Плевнелиев. Дори "Зеленият пъпеш" е против тази сделка, защото тя би докарала нови свежи пари в българската икономика.

6

Анонимен

преди 4 години

Когато една езикова конструкция пасва в произволни контексти, то тя е просто словесна плява. Пример:РЪКОВОДИТЕЛЯТ "...следва да притежава необходимата експертиза, изразяваща се в специфични познания и професионален опит..."ЛЕКАРЯТ "...следва да притежава необходимата експертиза, изразяваща се в специфични познания и професионален опит..."МИНЬОРЪТ "...следва да притежава необходимата експертиза, изразяваща се в специфични познания и професионален опит..."

5

Анонимен

преди 4 години

Заради такива продажници като Радев, народът ни е манипулиран и инфантализиран вече повече от век. В Европа няма такъв *** народ, който да не вижда как го доят руснаците и да счита лошото си положение като резултат от членството ни в ЕС и НАТО!

4

Анонимен

преди 4 години

Винаги точен, смислен и аргументиран. Винаги аналитична мисъл, която нервира необразованите.

3

Bad Company

преди 4 години

Много са ми смешни руските ***. Направо откачат като видят единствения свестен Президент който сме имали.

2

Анонимен

преди 4 години

всяко негово действие с устата му торпелира ГЕРБ, Бойко и Европейската Уния. Един доказан агент на Киев

1

за тоз не ме е еня

преди 4 години

Какво стана с къщите за гости ? ще връщат ли Милионите ?Платихме ли Кеша за самолетите ?С Чез какво става ?Продадоха ли летището ? А нап ? А Единствения прокурор ?