320

Анонимен

преди 4 години

Мутренска държава мутренско поведение.И КАКВА БЪЛГАРИЯ...МУТРОЛАНДИЯ!!!!

319

Анонимен

преди 4 години

До за АдолфТи *** ли си ... Не знаеш какви хора има. АКо е някой хептен ядосан, може да те издебне през ноща и да те заколи ... Ама ти си знаеш де. Само да не даваш чужди адреси.

318

Анонимен

преди 4 години

Уау ... Тоя е некво мнооо тъпо "бичие". Как падна първия път .. пълен клоун.

317

Adolf Eichmann

преди 4 години

До 395) Ах ти неразумний и юроде! Защо се срамиш да отвориш учебника по история? За каква блокада на Ленинград говориш неукий? Да не би да го бъркаш със Сталинград? Ленинград - сегашния Ст Петерсбург е на север при белите мечки ве, какви Германци там, какви 5 лева ве ***? Не знам дали взимаш хапчета или ТРЯБВА да взимаш хапчета НО направи нещо, моля те, спри да се излагаш! Срам ме е че говоря с теб, наистина ме караш да се срамувам!!!!

316

за Адолф

преди 4 години

Град Варна, кв.Младост 1, блок 115, вх 7. етаж 5 ап 113.Кога идваш да ми станеш съжителка в леглото ми?

315

БОГ

преди 4 години

Анонимен пръцко, не БОГохулствай. Да няма после хър и мър.

314

Анонимен

преди 4 години

Великите постижения изискват жертви.Наполеон, по всички критерии е бил узурпатор, жаден за власт, искащ да бъде зачитан като бог. Милиони са загинали ... Но светът е по-добро място, поне според някои хора, след като вече няма монархия във всяка страна.

313

Левон Хампарцумян

преди 4 години

За да е човек евреинът, дами и господа, той трябва да бъде бит, ритан, унижаван, и най-вече беден. Никога не трябва да убивате е евреин, достатъчно е да му вземете парите и той ще загине сам в нечовешки мъки.

312

Adolf Eichmann

преди 4 години

До 389) В твойто легло, без свидетли по възможност и без противозачатъчни средства. Все пак обичам да оставям...... част от себе си в другите :))) Очаквам адрес от теб както и удобно време да се отбия :)) Не е проблем предполагам или размисли? М? :))) Споко, ще бъда нежен колкото мога - демек няма да те плющя толкова брутално.... хора сме все пак

311

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Еврейски турист = скaпан турист.Дават пари, само на рулетките в казиното.

310

Анонимен

преди 4 години

До БОГНо пене трима съдебни психолога те обявиха за тотално откачен.

309

Анонимен

преди 4 години

до 390 Болний Фашисткий идиотеее, Да си чувал за 2,5 годишната Блокада на Ленинград от германците при която от 3 милиона население загиват 2 милиона от глад.Не била прекъсвана връзката ????Ще те нарежа на парчета, не ми пука че си болен, наркоман или ***! Ще те нарежа!

308

Анонимен

преди 4 години

До Adolf Eichmann"Защото нищо не произвеждаш и без тва и когато ножа опре до кокала, това което имаш пазиш за себе си и другите да го духхат, ама ти си *** и не можеш да вденеш."Така мислят хората на ... по-ниско ниво. Затова и държавтие им западат или или биват завладяване редовно ... Пример - България!

307

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 384Ти си прекалено ниско във веригата. Човечеството ще бъде сведено до не овече от 500 000 000 души. Писано е и ще стане!!!!

306

Анонимен

преди 4 години

Айде и троловете почнаха да се карат!

305

Adolf Eichmann

преди 4 години

385) Глуппако и промиттий мозъко, знаеш ли точно каква е била инфраструктурата на Съветския Съюз през 1941? Примерно инфраструктурата на С. Корея в момента а на светлинни години напред сес се? Без инфраструктура не може да снабдиш нищо и никъде ЗАЩО? Защото нищо не произвеждаш и без тва и когато ножа опре до кокала, това което имаш пазиш за себе си и другите да го духхат, ама ти си *** и не можеш да вденеш. Райха не е прекъснал връзката между Москва и Сталинград, защо тогава там умираха от глад

304

Анонимен

преди 4 години

до 386 Адолф, Бързо да си спретнем среща и да те излекувам. Това е за благото на цял един сайт!Казвай къде и кога!

303

Анонимен

преди 4 години

По лоши туристи няма! Проблемни за околните и за бизнеса също!

302

Професор Тюхчеф

преди 4 години

ХахахаОтговорът на бизнесмиенъ, не е Защо е оставил хората без апартамент/стая, а че видиш ли - били му 2 шамара. Винаги хотелиерите са прави и онеправдани. Веднага 0% ДДС и спиране на всякакви проверки- та дано се съвземат след лошия сезон.

301

Въпрос

преди 4 години

На тоя адолф няма ли кой да извика линейка?