59

Анонимен

преди 4 години

хем да ни завземат като пазар хем да имат и евтини робиДа разбирам, че си евтин роб?

58

Анонимен

преди 4 години

При минимални заплати от 500 лева, отворени граници и евтини самолетни билети ... Какво очаквате?И не е само до парите. А корупцията? А мизерията? А нехайството?Топ заплати в София 5000 лева, като изкючим упрваителите на 5 банки и 20 международни омпании. Че това са стажантски заплати за тези професии, само на 1000 километра от тук бе ...

57

Сюлейман Кая

преди 4 години

Добре че са Турците и циг да пращат на близките си..... инак булг ще има да гладува!

56

Анонимен

преди 4 години

На мен предател пари не ми е пращал .. Имам брат предател в Лондон праща по 50 паунда на майка за Нова Година и Великден..

55

АНТИ

преди 4 години

Българина тук, не става за капиталист.Затова капитализма ни е див и уродлив !

54

Анонимен

преди 4 години

Аре пак тоя предадения.Ако работиш в чужбина - предаваш го.Ако не работиш - предаваш го.Ако работиш за висока заплата - предаваш го.Освен ако не си в неговото положение, все е предаден и наранен. ЧУвал съм хора, да казват, че "не . ечестно", като чуят какви са заплатите в моя сектор в чужбина. Еми не е честно, ама честно ли беше, да завършите училище пияни и надрусани, след това 5 години яху-иху в Студенстки Град. Не, не беше за мен. Ама аз имах амбиции и успях. А вие - НЕ!

53

Анонимен

преди 4 години

Западът и неговия слуга Боце с колко приходи от транзит на газ лишиха България със спирането на ЮП?

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 49Ама разлиакта е, че аз от БВП пари не виждам. ама виждам 1200 лева, които брат ми праща всеки месец, на родителите ми.

51

Анонимен

преди 4 години

В България останаха само русофилите, които за нищо не стават.

50

доволен селянин

преди 4 години

до 36а не мислиш ли че точно това е и целта на правителствата от 30 години назадтука няма икономика и тези 2 милиона дето избегаха на запад с какво ще ги хранят а така с един куршум два заека там изкарват пари и тука ги вкарват ама сметката е докато имат живи роднини после иде и на тва края

49

Анонимен

преди 4 години

поредния FAKE NEWS

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47Предложи се като скъпа работна ръка в България ...

47

Анонимен

преди 4 години

Предателите пращали мишки пари , колкото и да се напъвате предатели миячи на кендзефи вашия принос към икономиката на България няма да надвиши 2% останалите 98% БВП предатели кой го изкара..

46

Анонимен

преди 4 години

На всички дето много им анзаят устите, да им кажа, че в малките градове е гладна смърт, а в големите градове, викате на всичко "новодощшло" пришалци и съм чувал хора, който казват, че трябвало, да се бият и да се гонят хората. Ама ако не исакт, да седят и да им умират децата от недояждане, нито да ги третират сънародниците им, като чужди, заминават в чужбина. Тогава па били предатели ... ай сиктир.

45

Анонимен

преди 4 години

Демокрацията е най-добрата система, но българите са прости и се предлагат като евтина работна ръка на западняците, западняците не са виновни че българите са прости и се предлагат като евтина работна ръка. Демокрацията е най-добрата система, никой не е измислил по-добра.

44

Анонимен

преди 4 години

До човекЗападняците ни унищожиха икономиката с цел хем да ни завземат като пазар хем да имат и евтини роби.

43

Анонимен

преди 4 години

А защо българите искат да работят само миячи и слуги? Защо не поискат да работят нещо друго сега при свободата когато са свободни да се разхождат и да работят където си поискат?

42

Анонимен

преди 4 години

САЩ решиха независима България да закупи осем 50годишни американски самолета. САЩ ще съобшят допълнително цената която независима България ще плати за самолетите.

41

човек

преди 4 години

До: номер 39Западняците ли са ти виновни че предлагаме евтина работна ръка бе, умнико?Кой се бие по гърдите и се хвали: "Ние привличаме много инвестиции защото предлагаме евтини и квалифицирани специалисти!"

40

човек

преди 4 години

До: Павлик Морозов (номер 22)Руснако, твоята родина е Русия - там ходи, тук е България, независима държава!В Сибир е студено, тук жегата не ти понася и ти се размеква мозъка, затова пишеш небивалици!България освен независима държава е част от свободния свят, от която човек може да отиде да се разходи, да работи или да живее където си поиска.В Русия живеят крепостни селяни и Путин решава дали да ги пусне или не.