46

Легендата

преди 5 години

Все има някой да обяснява как били много милички и зависело как се отглеждат. Значи хората могат да полудеят без причина и да изпотрепят сума народ, но куче със силата на звяр не може така ли? Чучурчетата им ли ще намалеят ако си вземат лабрадор или нещо подобно? Трябва и собственици които оставят кучетата си да лаят денонощно също да бъдат глобявани. Уви, българинът е абсолютен егоист и от друго освен сопата не разбира.

45

111

преди 5 години

До АнтикумунистаБила съм в цяла Европа,която е демократична. Бездомни животни няма, всички кучета са на кайшка и с торбичка в ръката на собственика. Просто хората имат закони.

44

Анонимен

преди 5 години

До ГеоргиПодкрепям предложението ти, но защо само 1-2 годинки затвор?Вината на този може да бъде окачествена като убийство по непредпазливост, защото той непредпазливо е пуснал 5 кучета убийци на свобода и без намордници и то при условие, че те и друг път са нападали хора.Някой ловък адвокат дори би могъл да изтълкува случая като умишлено убийство. *** доказвай, че не ги е насъскал нарочно да нападнат жертвата. Как да докаже, че предварително не ги е тренирал да убиват?

43

Анонимен

преди 5 години

виновен е собственикът.живея в гърция, където малко повече внимават .много рядко можеш да видиш куче без нашийник да се разхожда.опасните са и с намордник.ето това-ако имаше отговорност от хората към поведението на животните,щеше всичко да е наред.не че гърците са нещо,но има строги закони и това е ,което ги кара да внимават.

42

Георги

преди 5 години

До колкото знам в повечето европейски държави тези породи кучета са забранени. В българия всеки втори *** разкарва такова животно. Хем глупаво, хем грозно. Сега нека вкарат собственикът им за 1-2 годинки в затвора с братята роми. Като излезе може да си вземе една булонка за домашен любимец.

41

Антикумуниста

преди 5 години

Нищо не можете да направите! Това е демокрация! При тоталитарните режими кучетата хапеха десидентите по заповед на диктатора, но за това не се говореше или се посочваше, че граничарското куче Вихър е задържало нарушителите!

40

Горан

преди 5 години

До Анонимен 46:Така е! Ни един нормален човек, няма да купи и отглежда пет такива кучета! То е ясно за какво са отглеждани, и защо се е случило така!

39

Анонимен

преди 5 години

до 25 Мъжът на 36 не бил млад. Таова говори за вашата ниска култура. Преди 16г. на поредния световмен конгрес на геронтолозите /науката за остаряването/ бе прието,че младежката възраст е до 40г. През 2018г. на последния им конгрес бе предложено тя да се увеличи до 45г., но не знам дали това бе прието.

38

Анонимен

преди 5 години

Кучетата най-вероятно са на някоя защитена мутра, защото обикновен човек не може да си позволи да ги купи и отглежда. Нищо няма да му направят, че даже и кучетата ще му върнат.

37

Krom

преди 5 години

Кучетата са настанени във ветеринарна клиника. С тях ще работи психолог. Очаква се да бъдат повдигнати най малко 3 обвинения срещу починалия. Собственика на стресираните животни, великодушно се е съгласил роднините на починалия да поемат изплащането на компенсациите.

36

Анонимен

преди 5 години

Непоставянето на наморник на голямо куче да се счита за опит за убийство!!!!!!!!

35

Ники

преди 5 години

До ПешоДа!

34

Анонимен

преди 5 години

На практика това е убийство по непредпазливост. Всъщност откъде знаем, че собственикът не е искал точно това?

33

Анонимен

преди 5 години

Колко още хора трябва да бъдат нападнати или да умрат от кучета, за да се сетят онези ненормалници в парламента,че у нас трябва да има закон за агресивните породи кучета, както в останалите страни. Дори в Русия, по която този сайт всекидневно плюе има такъв.

32

Анонимен

преди 5 години

А Зоополицията какво работи?!

31

Пешо

преди 5 години

Да, подкрепям човека дето писа са Западен парк. Живеем в люлин 7 и наистина от едната страна на блока ни поляната е сбирка на кучкари, като има няколко, които си приличат собственик и ***. Задължително питбула или друга подобна пишкомерска порода върви с тумбак с бръсната глава и свински поглед, задължително. Има един пияница с немска овчарка, която постоянно се хвърля, а аз водя две дъце за ръце и тротоара е малък, кво прайм, да фана *** за краката и да счупя кратуната на пиянката ли?

30

Анонимен

преди 5 години

Кучкарите са извратени хора, нещо им липсва в живота. Лекуват социопатията с кучета...

29

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Стига с тия глоби. Директно една седмица принудителен труд. Никой не си плаща глобите и продължават в софето по парковете да ходят с бойни питбули без наморници.Вчера пред НДК една мацка 30 кг с потник разхожда два огромни добермана на някакви мутри. Ако тези кучета се ядосат това детенце как ще ги удържи? Трябва политиците да въведат ред в тази държава. Трябва глоба + задължителен труд. Като се кърти една седмица да работи под надзор ще видим следващия път дали ще разхожда питбул без наморн

28

Горан

преди 5 години

Значи, много е лесно! Забраняваш със закон внасянето и отглеждането на такива породи кучета! 5-6 са такива породи! И, дори само да се установи притежание на едно такова псе от някого, затвор! Да видим дали ще се случват такива работи!

27

Циба

преди 5 години

Евтаназия на момента за животното,а на собственика да му стане лошо от сумата за обезщетение.Няма да върне човека,но ще служи за назидание.животните не са виновни реално за възпитанието си,но...покрай сухото гори и мокрото.Реално са у ийци!