106

Не на БЕЛЕНЕ

преди 5 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 4 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток. Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари агент Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

105

Антифен на системата

преди 5 години

Токът от ВЕИ вече е два пъти по-евтин от тока от АЕЦ,и то без да са калкулира извеждането от експлоатация на реакторите и съхранението на ядрените отпадъци.А там,където има нужда от ядрена енергия,се предлагат малки ,модерни,модулни ядрени реактори,като тези,които се монтират на подводници и ледоразбивачи.А земетръсният риск в района?Затова ли районите на Свищов и Белене са най-бързо губещите население в страната-за разчистване на терена за АЕЦ-а?А защо мълчите за опцията реакторите- в Козлодуй?

104

Анонимен

преди 5 години

Съгласен с президена! Само една малка подробност - инвеститиор да е уестингхаус:) Защо не, другари??? Гнусна руска ***!

103

Анонимен

преди 5 години

за да ни разрешат да пуснем към сърбия Турски поток, Баце е клекнал да купува втечнен газ от янките, даваме го на гърците, а те ни реверсират обратно от руския който получават. И понеже тоеа е геопилитика не очаквайте нвкой да ви каже реалната цена на сделката....говорим за американски не за катарски втечнен газ...има разлика

102

Анонимен

преди 5 години

С диплома за висшУ, ама не могат да си напишат името без поне две правописни грешки.

101

аномалия

преди 5 години

До АнонименАми тези дебели гуши на прокуратурата не са от туршия.Наказват само посочените от вожда.

100

Анонимен

преди 5 години

не са вложени 3 млрд. - откраднати са. Това е напълно резонен аргумент да се откраднат още 3, що да не е?!?

99

до обективен

преди 5 години

...Добре, де .... Защо не отговорите на въпроса? Как така скъпият втечнен газ от САЩ , пренасян с кораби , се оказа по - евтин от братският газ от Русия - по тръбите на " дружбата" ....а ти как разбра че е чо евтин, някой от телевизията ти каза и ти повярва, а разходите по доставка на газ по реверса от Гърция до Ст Загора кой ги калкулира, а печалбата на Гърция от тази еквилибристика.. да ползва нсшия втечнен и да дава екквивалент от руските и доставки.май май като с ф16 за 2 милиарда а те 3

98

маркучника премиер

преди 5 години

До льотчика президентЗащо не.Щом премиеринът ни го пробутват вече 10 г срещу пълно послушание на американците-нема лошо.Вчера-безбожно скъп ток от американските централи и газ през океана в бутилки.Днес- стари фърчила за -4,5 милиарда.А падане на визи-йок!

97

Жалко президентство

преди 5 години

Каква перспектива можем да имаме с най-некомпетентният досега български президент - *** Радев и най-тежкият(в живо тегло) вицепрезидент (Илияна Йотова).

96

Анонимен

преди 5 години

Нека си имаме капацитет за производство на много ток, пък той няма да остане неизползван или непродаденАко можеш да го гарантираш - добре.

95

Цецо и АЕЦо

преди 5 години

Прави много силно впечатление че г-н Цветанов от 48 дена го няма никъде; не дава оценки, мнения и разсъдаци, както и не дискутира по всички високостойностни проекти.Но по-силно впечатление прави отцъствието на съпругата му във всичките дандании които Цецко се идъндуняса. Нейното поведение много прилича на това коетоЮлето демонстрира при президенстването на Плевлналиев.Да не би да имаме втори случай на полит болестта "Мразим мъзо си"инач до са цецо да е драснал кибрита на АЕЦ Белене

94

Чикън

преди 5 години

Абосютно съм "За".Тук става въпрос единствено за интересите на България. Нека си имаме капацитет за производство на много ток, пък той няма да остане неизползван или непродаден.Дали ще е руски или американски проект все тая. Като се плюете русифили и русофоби става ясно, че изобщо не ви пука за интересите на България. Пука ви за интересите на американци или руснаци. Т.е. сте безполезни ***. :)

93

Анонимен

преди 5 години

централа ще има, така както мост до Крим има. Ривахти, че и само мултфилчик, а то лани мост се пръкна, така те подождите, поставте мне дислайк и увидите, хаха покупайте самольотчики вместе с лоених свечи и спички ..

92

обективен 1

преди 5 години

Добре, де .... Защо не отговорите на въпроса? Как така скъпият втечнен газ от САЩ , пренасян с кораби , се оказа по - евтин от братският газ от Русия - по тръбите на " дружбата" .....

91

Анонимен

преди 5 години

купихме си копче, сега да пришием към него балтон

90

Анонимен

преди 5 години

От какъв зор на Американските централи всички ние им купуваме парниковите емисии, а останалите трябва сами да си ги плащат?!

89

Анонимен

преди 5 години

Атомна централа, строена от руснаци и одобрявана от българи.Това какво крадене ще падне, не е истина.

88

льотчика президент

преди 5 години

Просто нормалните хора недоумяват, льотчика президент на България ли е или на някоя съветска република ?

87

Гледна точка

преди 5 години

Радефф, ти кои интереси защитаваш??? Руските или Българските???Това са българските интереси! "Зеленият пъпеш" експлоатира темата, за да си вдигне рейтинга. То е ясно, че след като комунистите заробиха България с Белене или трябва да го прежалим или да го строЯТ. Условията при евентуално подновяване на проекта ще са съобразени с разпоредбите на ЕС и България ще участва единствено и само с закупеното до момента оборудване.