120

Анонимен

преди 5 години

До 112... Овцете сме Европа! А вълците са НАТО! Къде го има този филм.Един континент да " пази" друг такъв? Само тук! Америка чрез своят сателит НАТО.Контролира по този начин Европа! То никого не " пази"! А следва политиката си Пълен КОНТРОЛ НАД ЕВРОПА! Европа има нужда от Европейска армия ДЕЧО! НАТО да си ходи в Америка! И тези глупости за " рубладжии" вървят сред връстниците ти! Мисли логично и ще стигнеш до истината че съм прав!

119

Фа

преди 5 години

И 37% от доходите си в Германия. Много ясно че правят пишат всичко възможно за да манипулират гласоподавателите последен напън са дали ама аз ва виждам как са насирате смешници

118

някой

преди 5 години

До: номер 129 (Един от Северозапада)Въпросният текст към въпросната чалга песен е копирана/изплагиатствана от мелодията на култова песен на унгарската рок група Омега - "Gyongyhaju lany", в превод "Момичето с перлена коса".Нищо общо с чалга, поп-фолк, сръбски, български и прочие народни песни!!!

117

Един от Северозапада

преди 5 години

В друг един сайт, пище, че у нас според него, БМВ ще произвежда шасита. От известно време се питам, БМВ кога почнаха да произвеждат камиони , защото , доколкото знам, леките автомобили са със самоносеща конструкция, без шаси?

116

Ура !!!

преди 5 години

Герб и СДС обединени за изборите ще нанесат поредната този път най-тежка загуба на Бсп на изборите. Следва оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп и вероятно окончателното затриване на Бсп като партия...

115

bozman

преди 5 години

"Половината му министри изгоряха, другата половина са на власт..."--- При чекистите, половината народ изгоря, другата половина избяга и никога няма да се върне. Това е добре дошло за ДС и КГБ, начи Червена дрипо :)

114

Фа

преди 5 години

Помните ли волгите и ладите ?на кумунистите с кръв взеха влъстта в България за 100 години колко мозък са промили да им вярват ваичките само и само да не изтърват властта днешните Бсп ри са аинове внучета на тези терористи изберателите им стари хора и работници които от страх да нс загубят работата аи гласуват за тях. Защититават Русия защото знаят че там откраднатите им паеи никой няма да им ги бара. Против европа са защото тук плащат данъци богатите 50% от доходите кажи речи във Франция

113

Един от Северозапада

преди 5 години

Поздравявам всички гербери, начело с Баце, с една българска, и две сръбски песни:"Батальона се строява"-За последен път, стария се уволнява, тролчета ревът...."Опрости ми, тате" и "Отивай си, отивай си!"....

112

Анонимен

преди 5 години

Гласовете за ГЕРБ са сигуни защото цоцащите от бюджета ще гласуват за тях!

111

Анонимен

преди 5 години

Инвеститорите идватзащото при управлението на този индивидбългарите са натоварени с най-високи данъцинай-високи цени на стоките,най-ниски заплати в ЕСа инвеститорите имат най-ниски данъцидават най-малки заплатии дори при липса на правосъдиепечелят ОГОМНИ ПЕЧАЛБИв сравнение с другите места в ЕСзатова идват инвеститоритезаради ттююфлека на снимкатасъсипал БЪЛГАРИЯгонещ населението си от родните си места

110

Анонимен

преди 5 години

Половината му министри изгоряха заради корупция, а другата половина са на власт само защото още не са ги хванали. И с цялата си наглост говори за немския завод за авточасти и световното по лека атлетика, сякаш той ги е създал. Срамно е какъв елементарен *** ни управлява.

109

Анонимен

преди 5 години

Срастнаха се с #КОЙ!

108

ВАШ

преди 5 години

Тези избори са тест за интелигентност и самосъхранение на българина ,за способността за отпор на мафията ГЕРБ !

107

НАПОЛЕОНОВ КОМПЛЕКС

преди 5 години

Борисов спешно трябва да се обърне за консултация къзм д-р Николай Михайлов, кой то е започнат с диагнозата му. И след това - продължително лечение в психиатрична клиника.

106

Анонимен

преди 5 години

България влиза в ЕС и НАТО , преди да са пръкне бедствието борисоВ.

105

Анонимен

преди 5 години

Стефан Цанев видния гербаджия.Преди 10 комунист след 10 демократ .Вечният връзкар и предател .Такива хора достойни за презрение управляват държавата.

104

пенсионер от БСП

преди 5 години

От управлението на БСП помня как приватизираха предприятия,как получавахме много пари с които нищо не можехме да си купим,помня долара за 3200 лв ,помня разбитите пътища ,помня комсомолските и партийни секретари които ни принуждаваха да подпишем за РМД - та.Помня Лукановата зима,Овчаров и мн.др от БСП.Сега са милионери ,офшорки,децата им в чужбина .Каквото и да кажат червените са все лъжи ,а ГЕРБ ВСЕ ПАК НАПРАВИ НЕЩО.Някой ще каже ,а пенсиите ,ниски пенсии защото БСП И ТЯ ОКРАДЕ.

103

БАНко

преди 5 години

Приказки за избирателите на ГЕРБ в Столипиново и Филиповци !А в действителност : До вчера работихме за бюджета , все повече през последните 11 / тиквени/ години , все по високи данъци ! Забележете дори работихме и за ,, бюджетен излишък ",хвалбата на Собственика на ГЕРБ , събран и съдран от народа , раздаван след това на ,, стачкуващите срещу опозицията фирми ".Софиянци , излезте ! Не оставяйте България в ***.жките ненаситни мародери !!!

102

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименКои са вълците и кои са овцете ?!Така може да мисли само *** ,който цели провокации и дезориентация в посока към руската коч;чина !В ЕС и в НАТО няма вълци ,няма овце ! ЕС е политически и икономически съюз , а НАТО е военен съюз ,в който доброволно членува голяма част от страните на ЕС ! ЕС + НАТО = сигурност , стабилност , благоденствие !От това най-много се страхува руската коч.чина

101

Анонимен

преди 5 години

Къде е Пацо Терасата, който направи кариера, след като спря разледването по аферата Мишо-Бирата. Мафия, управлявана от Доган и Пеевски.