30

неВерващ

преди 5 години

до 28: Малко са те одрусали, понеже си тарикат.

29

Край

преди 5 години

Вярващи сме много. Щяха да се изтрепят по магистралите за агнешко и козунаци.

28

Анонимен

преди 5 години

Аз повярвах на едни ромелесте, че ще ми направят покрива за 120 лв.!Оказа се, че са ме излъгали и ми взеха 3800 лв. с рекет чрез заплахиПовярвах в Институциите Полиция и Прокуратура, че ще хванат престъпницитеОказа се, че нямало престъпление Полицията каза защо им даваш а Прокурорката каза няма престъпление те си искат ти дадаваш.В Бог може и да вярваш може и да не вярваш въпрос на личен избор А в институциите ако вярва значи си ***

27

ДО 13

преди 5 години

До АнонименДр,буташ,не знам какво и на кого буташ,но ми кажи нещо направено от теб и бандюгите ти в България--голяма смард сте вие бутащите..подскачахте по площадите и измрехте от глад и болести-наркоманче ли си или алкохолик по наследство..

26

Анонимен

преди 5 години

Да попитам редакторката..Каква е връзката на темата с паметника????Чакаш малките пуделчета.Да почнат да го оплюват ли?

25

Анонимен

преди 5 години

Има общо! Старите седесари му казват ,,руски шмайзер" и пожелават да го имат, когато искат да претрепят комунистите! Преди 25 години го чух във влака от една госпожа седесарка - ,,Да взема един руски шмайзер...."! Съпруга и бе до нея и нищо не каза през цялото време! Сигурно е наплашен! Тя бе гневна и каза, че бил зам. министър при Фил Д. ! Точно така изглеждаше, с характерен нос като на Костов, но доста по голям!

24

Анонимен

преди 5 години

Изборите са преброяване на глупаците! Да вярваш, че ще стане така както те лъжат предизборно

23

Анонимен

преди 5 години

До ТиневАко претеглиш всички огромен брой случайности, които трябва да се случат, за да се развие вселената според теориите на науката, и още повече пък да се зароди живот (науката май още не е разбрала как се е зародил), ще видиш че е далеч по-лесно да повярваш в Бог, отколкото във всички тези безумия

22

Анонимен

преди 5 години

Богът на русофилите на снимката.

21

до

преди 5 години

А мумиите в мавзолеите чия стока са?

20

Анонимен

преди 5 години

До 1234Пълни глупости. Отде на де хората трябва да са еднакви?

19

дърт

преди 5 години

До Анонимен 5Престанете да бъркате ВЯРА с РЕЛИГИЯ, вярата е в сърцето, а религията в храма и нямат нищо общо!

18

Тинев

преди 5 години

Разбирам първобитната май*муна, току що слязла от клона, неука-****ичка да се страхува от всичко непознато.Но в 21 в., когато науката е толкова напреднала, да има толкова бун*аци и про*стаци вярващи в измислици .. или иначе казано -ГОСПОД?Винаги съм твърдял, че религията е измислица на по-тарикатите мошеници и чрез нея те властвуват над прос*тотията. Мошеника ще се олигави на ръката на попа и оня ХОП " опрости ". го

17

1234

преди 5 години

Колкото по разединени са едни хора толкова по- лесно се управляват!Затова трябва да бъдат разединени по религия,доходи,политически възгледи,имотно състояние,етнос,възпитание,дори по футболни интереси и т.н...Разединението прави слабостта на един народ,а обединението прави силата...Затова този надпис е на техния дом(парламента)..а за вас е разединението!

16

Анонимен

преди 5 години

До 14Ти па си много хубав.

15

Вие, социалистите

преди 5 години

Това е била вярата на повечето българи през последните 75 години - петолъчката. Доста от тях сега се правят на християни, но по-пеавоверните не крият атеизма си.

14

Анонимен

преди 5 години

Анкетата убедително показва, че повечето от българите са неолиберални ***, марксистко-ленински комунисти и нихилистични безотечественици. Осемдесе процента бате... то си и личи още като влезеш в България.

13

Анонимен

преди 5 години

Хубава снимка. Когато узреем да бутнем този паметник, а защо не и Партийния дом, тогава ще сме тръгнали по прав път.

12

Анонимен

преди 5 години

Бог е стоката на свещениците.

11

Анонимен

преди 5 години

Ако имаше Бог, този свят такъв ли ще е2 Една катедрала не можа да опази! Едно време себе си не е могъл да опази от злодеите! 500 години робство! Константинопол падна, комунизмът не само, че не си отива, но и все повече се сбъдва!