186

Анонимен

преди 5 години

Нинова започна да ми се струва като принцеса,че дори и Доган ми става симпатичен,ама с какъв конкурс са ги избирали тези от ЕНП.

185

Анонимен

преди 5 години

И кой беше тоя идиоот? Че народът едва ли го помни?

184

раша наша

преди 5 години

тоя е най големият грабител на бг всичко продаде и много открадна.според думите му русия ни атакува доказвателства няма испълнява заповед на кукловодите той беше кукла на конци русия е агресор-но света вижда че не са агресор е сащ-нато света вижда слепотата на света отмина сащ накара света с насила да повярва че русия е агресор света видя в сирия кое е агресор даже и българите продаваха на терористите оръжие с бг производство скрий се корупционер -крадец и се търси в америка по.д.л.о.га сащ

183

Плевенски

преди 5 години

Малеее, тоя все повече заприличва физически на рептила сорос!

182

писна ми

преди 5 години

Жалка картинка,сбирка на терористи и предатели съсипали България......

181

Анонимен

преди 5 години

До 197Това на снимката е лицето на СДС--не е...сдс са червени! на дсб е!

180

Анонимен

преди 5 години

Това не е човек. Това е Иван Костов!

179

Анонимен

преди 5 години

Това на снимката е лицето на СДС

178

Анонимен

преди 5 години

Ами точно си го казва човека.

177

Анонимен

преди 5 години

Иван Костов, Александър Йорданов и Росен Плевнелиев са агент-провокатори на Кремъл. Георги Коритаров пък си е щатен доносник на ДС.

176

не може да бъде!

преди 5 години

Не знам как във форума се възприема снимката на г-н Костов,но за мен тя е ужасна!Ужасна е не защото е лоша,а защото,според мен,фоторепортьорът е успял да хване лицето му в момент,когато на него са изписани водещите характеристики!Това преди всичко е лицето на претърпяния тежък и болезнен провал,на политическата шизофрения,на пещерната омраза и злоба по принцип,може би преди всичко към тези които не са като него!?Но това лице издава и някакъв страх,може би от неизвестното възмездие за греховете..

175

Анонимен

преди 5 години

завряния зет в скромнота си къщичка, която се вижда от Дружба и Младост с какво се отоплява?

174

Анонимен

преди 5 години

Костов, помня как прецака пенсиите на хората! Всички го помнят. Помнят как продаде БГА " БАЛКАН" Помнят кой затвори "Химко", като го продаде на американската конкуренция, помним и централите дето още им плащаме Та по тоя повод, вземи се скрий в миша дупка и не се показвай. Не е полезно за твоето здраве да се показваш пред очите на хората.

173

Анонимен

преди 5 години

от #кой мразят костов:* защото не е масон и защото по негово време * защото каза истината , че сараите са проклятието на българия * защото само и единствено при него изхвърчаха 3 бас-туна от руССкото пасолство

172

теменужката

преди 5 години

каквито бели направи, никой досега не е успял. Безцеремонен, обучен от Луканов, безгранично алчен комунист. Него обвинявам повече за националния ни провал, отколкото откровените комунисти, защото той и кликата му ни заблудиха. Докато той размахваше пръстчета по митингите, а ние скачахме като маймуни, жена му изнасяше България с помощта на Георги Кирчев и други крадливи типове.

171

haha

преди 5 години

Алтернативата е по-лоша от герберите!*************************************Кажи ги тия на вашия любимец с частен асансьор. Аз ви вервам и на двамцата ... хахаххаххахаххахахахахахаххахахха

170

До 180

преди 5 години

От към теб се носи една специфична нежнагендар миризма примесена с сороска гарнитура и увреждащи психиката евроатлантически таблетки !

169

Анонимен

преди 5 години

Щом и мавъра го пуснаха да нахъсва червените редици, значи работата отива на лошо за тях на европейските избори.

168

Анонимен

преди 5 години

Гад Зееви...............бизнесмена ...............наистина е голяма гадина..............оправдава името си!!!

167

Анонимен

преди 5 години

Сделката с Нефтохим за жълти стотинки още се помни. Помним как Иван положи началото!