47

Солджър оф форчън

преди 5 години

Супер значи БЪлгария е в безопасност. Българите няма да водят война срещу руснаците никога и това го знаят и самите генерали и цялото съвместно командване на силите! Ако военните получат такава заповед тогава командирите издали тази заповед ще бъдат разпнати от самите войници. Те така ще стане!

46

Анонимен

преди 5 години

КО

45

до 74 Sata N.

преди 5 години

Няма да имаш време да нападаш с измислените си ракети Крим , преди да си го помислил вече си в газообразно състояние

44

Зозо

преди 5 години

Хахаахаааа, кой ще плаши дребния с тези антики от 1969 г. бре? Ще бъдат изпарени още преди да навлезнат над Черно море :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

43

до 72

преди 5 години

Напротив. Китайския дракон ще помага и ще завладее САЩ

42

Анонимен

преди 5 години

До 73А руснаците дето са си купили жилища около натовските бази по черноморието, ще изчезнат ли !?

41

Sata N.

преди 5 години

не че при ситуация на нас ще ни се размине, но мамалигарите първи ще го отнесатА Крим дали няма да го отнесе, как мислиш? Правилноят отговор е сега да се разположат ударни ракети и в България. И то с потенциал с един залп да изгорят целия Крим плюс Ростов, Краснодар и Николаев.

40

до 71

преди 5 години

Не. Споко. Няма да исчезне и северозапада и черноморието но софия с гаранция

39

Анонимен

преди 5 години

До 69А Поморие ще изчезне ли ?

38

Народна мъдрост

преди 5 години

Каквото повикало-такова се обадило!

37

Анонимен

преди 5 години

Ракеъите ще полетят в 19:37 часа в една приятна лятна вечер. Ще изчезнат почти всички дуржави с изключение на Австрия,Германия,Италия,Сърбия. САЩ също изчезват и там ще се настанят законните индианци.

36

Анонимен

преди 5 години

Нещо бута масло тоя.Какво пречи и сега да се минира Босфора? По кой начин Искандер пречи на това?

35

Риторичен ?

преди 5 години

Русофили, ама защо ревете бе !?...нали Путин "идва" да ви "освободи", както са "освободени" всичките над сто републики и народности в огромния руски Гулаг !

34

Факт

преди 5 години

До Даа,Всъщност,САЩ могат да защитят донякъде Румъния,но няма да го направят-на тях им трябват видими жертви с пропагандна цел.Вижте провокациите в Сирия-десетки хора бяха обгазени умишлено,за да има повод за атаки срещу Асад.Но всичко бледнее пред фалшивите атаки от 2001-а,когато избиха 3000 души на собствена територия,за да оправдаят войните водени след това!

33

Иван

преди 5 години

До Анонимен:Кошмар , ама се издрискаха в гащите си преди две години в Черно море.Сега вече ,трюмовете им са пълни с памперси.

32

А бе

преди 5 години

По-спокойно,нас тая работа не ни касае.Да му мислят румънците в Девеселу.Ама щом са кандидати за посмъртна слава-тяхна си работа.

31

Дедо Мраз

преди 5 години

Човека си го казва: Оперативното връщане на Крим Какви референдуми, какви пет лева?

30

Даа,

преди 5 години

не че при ситуация на нас ще ни се размине, но мамалигарите първи ще го отнесат. Трябва да си много глупав за да разполагаш краварски комплекси на своя територия, като знаеш, че НИКОЙ не е в състояние да те спаси!

29

Анонимен

преди 5 години

Сега се разбра защо толкова руснаци си купиха жилища на морето...искат Путин първи да ги изпрати в "Рая" !Ако русофилите отидат да мият чиниите им и те мога да "намажат" !

28

Анонимен

преди 5 години

....много лаете, но просто погледнете границите на НАТО 90та и границите днес......щом цъкате минусчета значи от истината ви е заболяло...цъкайте