21

Ястребител ТФХ

преди 5 години

До Анонимен 14Не си губи надеждата, че един ден и *** може да се оправи. Има два начина това да стане, като единият е фантастичен, другият е реалистичен. Фантастичният начин е българинът да си вдигне гъзза от стола в механата и да си оправи коттчината сам. Реалистичният начин е извънземните да дойдат и да я оправят за българите. Но аз съм реалистичен човек и много-много не вярвам на фантасичните неща. Затова ви препоръчвам и на българите да бъдете реалисти!

20

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 5 години

А във великая и могучая Россия всички мужици са цъфнали и вързали, не спят в колите си а в ултра-луксозните си землянки!

19

Анонимен

преди 5 години

90 MIOLNA NA KUPONI I 230 MILIONA NA PRAGA NA BEDNOSTA TICHAITE V USA

18

Las Vegas

преди 5 години

Ето и тук се харчат пари за субсидии, колкото да влезат в някой джоб. Вместо това да им купят по един автобусен билет до Лас Вегас, Финикс, Детройт или иначе казано по-евтин град и готово-заплатите са почти същите, а наемите и цените на имотите в пъти по-ниски. И ето даскалицата няма да спи в колата. Ама не в Калифорния та Калифорния. Мисълта ми е че, начин има, ама мозък няма!

17

Анонимен

преди 5 години

Социализмът не прощава дори и в Калифорния.

16

Арни

преди 5 години

Калифорния не е за всеки

15

ПроСоТо

преди 5 години

хм!.."Привет от Германия" го нема никакъв....Очаквах да възкликне ентусиазирано тук с.."Привет от Калифорния!"..

14

Анонимен

преди 5 години

Само който не е бил в щатите не знае каква е *** там. А който не е бил там си мисли, че всичко е като по холивудските филми. Ама не е! Калифорния си е пак добре. Ударете през центъра на Америка хоризонтално през малките населени места да видите що е мизерия! Като сцени от филма Мадмакс!

13

Анонимен

преди 5 години

Оставете ги американците, те ще се оправят. По-добре да мислим как ние ще се оправим!

12

Кастро

преди 5 години

Държавата която печата парите на света в мазето си, която краде ресурсите на половината свят и го изнудва да купува *** й - тази държава не може да се грижи за населението си, при това за работещото население.Как да наречем това? - Свобода! Демокрация! Общи ценности!Истината е, че скапания Горбачов предаде не само СССР, но и надеждата на човечеството за справедлив свят.Китай, с население милиард и четиристотин милиона има по-малко бедни от САЩ.

11

бай ганю

преди 5 години

повечето от тези хора са такива че не могат да си правят елементарни сметки и резултата е налиценаем от 2200 на месец???еми що не живее в нещо по мъничко или просто да дели с някой друг имот под наем за да му излезе по евтино?тва са хора без елементарен усет към разпределяне на пари по ефективен начинако имаш работа и не си алкохолик наркоман за мен няма причина да останеш бездомен,имаш доход не го издухвай в казино по *** или дрог и алкохол и за година ще си стъпал здраво на крака

10

А бе

преди 5 години

Нема страшно-още десетина години ще изтикат американчетата!

9

Анонимен

преди 5 години

Американската мечта.

8

Ха-ха

преди 5 години

Йелоустоне,кажи и ти нещо!

7

шматка

преди 5 години

Мишо Шамара поне спи в камион

6

Анонимен

преди 5 години

абе да живее социализъмо и комунизъмо, нали другаре! нищо че децата и внуците ви учат и живеят в Америка!

5

Анонимен

преди 5 години

А стига бе..............да не сте се объркали нещо??? Това в калифорнията....в страната на "сбъднатите мечти"!!!! Не може българска медия да пише такова нещо, обикновенно така се говори САМО за Русия!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Богата Калифорния? Затънали са в дългове.

3

Петров

преди 5 години

То да е само в Калифорния. Цяла Америка обеднява, няма го вече СССР да се съревновават.

2

тцтцтцтц

преди 5 години

И това е без да има война да има , без наложени санкции , без да им крадат природните богатства , със собствена печатница на пари