40

Ивана

преди 5 години

Аз съм жена и харесвам Мъже и нищо не този свят няма да промени този факт.

39

Анонимен

преди 5 години

Прави впечатление че на всеки коментар има минус, това ме навежда на мисълта че статията е предоставена от някое НПО. Всеки е свободен да си ляга с когото си иска, но идва прекалено в повече това да се натрапва. Това да си гей или лесбийка е болестно състояние тия хора трябва да се лекуват а не да се поущряват.

38

Анонимен

преди 5 години

-Скъпа, мисля, че вече е време да си поговориш с 14 годишната ни дъщеря за "птичките и пчеличките".-Преди няколко дни го направих, скъпи. Ако знаеш какви интересни неща научих!!!Абе вие в кой свят живеете?! 13-14 годишните знаят много повече от колкото си имаме представа. Брошури с картинки. Ха! Че то какви неща има в нета картинката на двама гейове скандализирала. Добре, че не са им погледнали в хистърито на телефоните, че щеше да им прилошее и на даскалите и на докторите.

37

W A1 Mtel

преди 5 години

СПИН тръгва от гей стюард в самолет преди 40г

36

Анонимен

преди 5 години

Отвратително. Натискът от девиантите става неконтролируем. С добро това няма да се оправи. Трябва да се осъдят за педофилия тези от МЗ, които са поръчали отпечатването на тази гнус, тези, които са изпратили книжките с мъжкото порно, и тези, които са ги разпространили. Направилите поръчката с държавни пари да бъда съдени и за злоупотреба с бюджетни средства. Но най-добре е да дойде онзи с мустачките и да оправи света.

35

Анонимен

преди 5 години

По лошото е, че са платени едни пари за издаване и разпространение, а сметката плащаме ние.

34

Анонимен

преди 5 години

До ТакаЗатова ли Русия е в челните места по СПИН?

33

Анонимен

преди 5 години

До РодителДнешните младежи са разкрепостени. Може да пробват един път със човек от своя пол и до там или пък след това да търсят хора от своя пол.

32

Анонимен

преди 5 години

Повсеместни оставки и на съд! Бог да пази децата ни... Но и ние трябва да потърсим сметка! Трябва да говорим с децата и да разбираме какво става в детските градини и школата! Пример: дете от детската градина заявява, че "децата са свободни да праеят каквото искат и намат никакви задължения". Как ви звучи това? Промиват мозъците на хлапетата и трябва да бъдат спрени, докато не е късно! Учителите да си преподават дисциплините и да не се месят във формирането на ценности!

31

Анонимен

преди 5 години

Спомнете си библията защо бог е унищожил хората. Днешното време започва да прилича на Содом и Гомор. Разврат и пошлост навсякъде и това не е на добро. Природата е създала мъж и жена и те създават деца . Всичко друго е неестествено. Естествено сега за пари има хора, които и майка се ще продадат.

30

Анонимен

преди 5 години

до ВладоТи верно ли с едно виждане по телевизията, разбираш кой е мека китка и кой не?

29

Така

преди 5 години

Поднесена тази брошура рекламира хомосексуализъм. Има внушението, че хомосексуалната любов е без последствия, което не само че не е вярно, а направо е вредно. 85%от случаите на СПИН са на хомосексуални.

28

Анонимен

преди 5 години

Като се обичат да се вземат, тя наща *** видя (за тези от снимката). А сега сериозно: такива листовки нека в Чечня да ги раздават, и ми е интересно какво ще направи с агитаторите Рамзан

27

Въпросче

преди 5 години

До 17ИК задължава страните членки да въведат обучение за "нестереотипните джендърни роли". ГРЕВИО трябваше да бди дали обучението се прилага. ИК въвежда дискриминация по полов признак в правото. Въвежда се и концепцията за пола като социална конструкция (т.нар. джендър).

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Не съм го правил с тях, но той ми се е хвалил.

25

Охобохо

преди 5 години

Защо трябва да се натрапва джендърството?Който иска да си ляга с когото иска,но да се разпространява така не е редно.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Най-често е корицата да е раздела на две и да има две голи жени и двама мъже.

23

До 21

преди 5 години

До АнонименА, аз имам приятел, който ходи по 5 пъти в седмицата на фитнес, пие анаболи, як е като бик и почти толкова умен. Мрази всичко европейско. Ненавижда САЩ и обожава Путин.Ходи с тениски на Левски и Ботев и иска отново "България на три морета".И крие от всички, че харесва мъже. Още повече се озлобява от факта, че сам осъзнава, че е гейй.

22

Анонимен

преди 5 години

гнууууууууууууууууууууууууууССссс

21

X

преди 5 години

Такива брошури и презервативи има в почти всички училища в западна европа.