41

Анонимен

преди 5 години

до Факт 41Абе прав си, но руснаците се учат от американците, те създадоха алкайда и сами си взривиха кулите близнаци!

40

Анонимен

преди 5 години

Петър |, Ленин, Путин,...все сатрапи на чиято съвест тежат хиляди човешки живота !Забравили са да добавят Иван Грозни убива сина си и Сталин убива жена си !!!

39

Василев

преди 5 години

Путин е олицетворение на силната руска държава, която е съсредоточена в 0,0001% олигарси, тайни служби и хибридни пропагандни плъхове, собственици на лъжемедии!!!Всеки ден се прави аналогия с Имперска Царска Русия и Путинова Русия!!!И в единият и в другият случаи децата на руския елит са били на запад, да се образоват и да живеят свободно и богато!!!Агент Пол Елиът!ЦРУ!!!

38

Shark

преди 5 години

Много ли ви е мъчно???

37

факт

преди 5 години

Шегувам се бе. Как Путин се бори с тероризма като той лично праща терористи в Украйна, в Англия и финансира талибаните. А в Сирия мужиците воюват рамо до рамо с ислямистите от Хизбула.

36

Василев

преди 5 години

Вярно ли е, че хората на наемния труд и на обикновена заплата в България, хич не припознават руснаците или американците като свои закрилници и спасители, още повече не виждат васалната българска държавна администрация, да защитава българските интереси???Агент Кейси Донован!ЦРУ!!!

35

Италянеца

преди 5 години

Не само Путин ще наредят там още хора като Ердоган, Меркел. Борисов и много други. Демокрация няма това е комунизъм едни и същи хора да са на власт с десетилетия. Ще се учи след време за тези престъпници но Бойко е казъл едно вярно нещо 'политиката е *** работа но някой трябва да я върши'

34

Зозо

преди 5 години

...Русия може да има успех само такъв модел на властта, при който управлява върховен вожд, спечелил доверието на народа...Уааааахахахааааа, не нимоа, уаааахахахааааа....... :))))))))))))))))))))))))))))))))Това *** сте наистина много забавни!И накрая винаги "великия вожд" фалира и е избил половината хора от глад и репресии...

33

Анонимен

преди 5 години

Путин сега е на 70 лазарника, щом ще деани още поне 100, ЗНАЧИ в края на " мандата" ще е около 170 годишна мумия на джудже, а просията му отдавна вече нема да я има на тоя свет хахахаха

32

факт

преди 5 години

Лидера на свободния свят за винаги ще се помни,Путин предотврати много конфликти и води тежка битка с тероризма,възроди независима и силна Русия.

31

Петров

преди 5 години

А държавата на БокУ и Цветоний цветон - 100 годишна мизерия с герб хипопотам - до ушите в кал, обаче еййй такива усти отворили?

30

Анонимен

преди 5 години

Стават за смях вече тези руснаци с глупостите си. Засенчват даже онзи дето кара със закон доматите и краставиците да поевтинеят.

29

КОГАТО РУСИЯ

преди 5 години

стане провинция на КИТАЙ доларите ще се печатат в Народната Република / за Василев уточнявам специално/

28

Анонимен

преди 5 години

От 2014 година чакаме Русия да фалира, а миналата година купиха рекордни количества злато .

27

Ха-ха

преди 5 години

Всъщност САЩ с агресията си срещу Русия бетонират Путин!Щото на практика няма кой друг да обедини страната срещу тая заплаха.Когато Америка се откаже(или бъде принудена да го направи) от сегашната си политика,Путин ще си замине след година-две,защото няма да съответства на новите реалности.Принципът на историята е такъв-отмине ли ти времето,изчезваш.

26

не може да бъде!

преди 5 години

Сурков е изразил конкретно това ,което казват и някои западни експерти/ като Пат Бюканън напр./,само че го е разкрасил,направил е обобщения и му е придал идеологическо съдържание.Факт е че путиновият модел за управление е нещо съвсем ново за Русия-външна политика,вътрешна,икономическа,социална и т.н.Целите,които се определят сега,са коренно различни от тези на другите режими.Дали този модел ще издържи,ще видим!За мен тази политика е добра за Русия и за света,и не разбирам омразата към нея...

25

МНОГО СТРАШЕН БЕ

преди 5 години

даже и на децата в детските градини разказват герберундите, колко е страшен ПУТИН. Пък после обяснявай на някой колко били лоши комунистите като карали всички деца да стават пионери

24

Анонимен

преди 5 години

Още поне 100 години западняците няма да могат да крадат от Русия.

23

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 10Явно на теб Путин не може да ти се опре и на малкия пръст. Сигурно си много по-велик от него във виртуалното пространство.

22

Ивинете, мога ли да

преди 5 години

попитам? Русия кога ще фалира, или е фалирала вече?