14

До, 11....

преди 5 години

Нацизма, доставя- ли, якета, за, 1 лев....

13

Анонимен

преди 5 години

Само не мога да разбера как интелигентните демократични германци, инженерите които си имали икономика и работа и правели машини и продавали и изнасяли по цял свят са тръгнали в чужда държава да убиват хора и са убили 20 милиона. Сигурно не са знаели, всичко е било огранизирано от Хитлер и неговата шайка, неговото обкръжение, германският народ не е знаел какво става.

12

Анонимен

преди 5 години

Сега в руските сайтове пише, че Русия е имала по времето на войната 20 млн. вътрешни жертви. Т. е. освен на фронта губят по концлагери и разстрели още 20 млн. души.Сталин не се е интересувал от жертвите. Ако погледнем колко са жертвите на германците (6 млн.) за цялата война срещу целият свят и колко са жертвите от руска страна, наистина е изумително колко трябва да си бездарен като пълководец (Сталин) за да умрат толкова от твоят народ?

11

До, 8...

преди 5 години

Кашлят- ли, около- вас,...

10

Тъпанар

преди 5 години

"...А можеше да победи и да няма комунизъм."Ако е нямало комунизъм, щеше да бъде нацизъм. Страхотна алтернатива! Не ме разбирайте погрешно - не харесвам комунистите, ама и нацистите не ги тача!А какво е можело, е минало бешело. Сега е важно, не вчера или утре.

9

Сата НАТО

преди 5 години

Блокадата на Ленинград е военно престъпление на Сталин. Конвенцияте за водене на хуманна война забранява да се воюва в градове и да се ползва цивилното население за жив щит. Руснаците точно това са направили.

8

До, 1....

преди 5 години

Хитлер, е- бил, болен- човек,...А, банката,. На, Германия,...Със, минус,. Две, Германий....Шел, от- САЩ,...И, баба- Самса ....Му- плащат, да- отворй, цирка,....

7

АТАКИСТ

преди 5 години

Тоя 87 годишен папардак Яков Гилински ( навремето сигурно е бил в редиците на предателя генерал Власов) , щом така мисли пред ФРАНС ПРЕС, що не каже нещо за 1 май денят на победата срещу Германия, където всяка година пред Кремъл се отбелязва с парад този ден? Ей, тези предатели не измряха! Горбачов избяга навреме, че иначе да е линчуван отдавна.

6

Анонимен

преди 5 години

Този парад не възвеличава войната, а възвеличава победата на Великия Руски Народ над варварския нацизъм.

5

Чиновник

преди 5 години

Руснаците са много страдали заради Сталин и Ленин .Те са голяма държава и наши братя,но прости хора ги ръководят."Москва не вярва на сълзи"..........

4

Фашистки - внук....

преди 5 години

Идеята, не- означава, референдум,...Със, нови- терорйсти,....

3

Анонимен

преди 5 години

Брюкселските талибани едва ли ще издържат толкова.

2

Анонимен

преди 5 години

Хората с право са били шокирани. Путин какво празнува? Смъртта на 800000 души ли?

1

Анонимен

преди 5 години

Хитлер е бил голям ***. Толкова много грешки е направил в тази война. А можеше да победи и да няма комунизъм.