29

Народа

преди 5 години

Пази Боже България от комунисти те са лъжци крадци и убийци те са най големия враг на България !!!!!

28

Ф.С.В.

преди 5 години

КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ - ГЛАСУВА ЗА ГЛАДНА СМЪРТ , И НА ДРУГИТЕ ХОРА СЪЩО-ДА - НЯМА АЛЕРНАТИВА- НЯМА ЧЕСТНА ПАРТИЯ- НО ПРЕКОМЕРНОТО СЕДЕНЕ НА СТОЛА НА ВЛАСТТА -ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ОЩЕ ПО УРОДЛИВА ШУРОБАДЖАНАЩИНА И ОЩЕ ПО НЕРАБОТЕЩИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ И ОГРОМНА РАЗЛИКА В ЗАПЛАТИ НА ЧИНОВНИЦИ СПРЯМО РОБИТЕ РАБОТЕЩИ В ЧАСТНИЯТ СЕКТОР- СТИГА ВЕЧЕ- ОМРЪЗНА НИ !! РОБИ СВАЛЕТЕ ГИ ОТ ВЛАСТТ ИЛИ - УМРЕТЕ В АГОНИЯ !

27

АнонимеН

преди 5 години

АКО СЛАВИ НЕ НАПРАВИ ПАРТИЯ ЩЕ ГЛАСУВАМ НА ЕВРОВОТА ЗА МАРЕШКИ ВСЕ ТАЯ , ЧЕ НЯМА ДА ПРАТИ ДЕПУТАТ!НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА БСП ДОКАТО НИНОТА Е НАЧЕЛО! ДА СЛОЖАТ СТАНИШЕВ И ЩЕ СИ ПОМИСЛЯ!

26

Да де

преди 5 години

Класацията се води от герберастките калинки, които са проядени от корупция, кражби и простотия. Тиквите оглозгаха народа до кокал.

25

Бивш Атакист

преди 5 години

Защо перхедроления волен е надупен на путин ??????

24

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е демокрацията, не ГЕРБ или БСП. И ГЕРБ и БСП са същите хиртреци или мошеници, а демокрацията им дава мегдан да жънат. А хората влизат в кабинки, задраскват кръсчета, пускат пликове и казват - еееее, демокрация! Може ли нормален човек да влиза в кабинки и да задраска кръстчета на листчета и да мисли, че това ще промени живота му?

23

Анонимен

преди 5 години

Шайката губи властта.Това е ясно.Затова и Байх... се държеше като побеснял павиан на мутренското сборище в НДК.А пък и случаите с репресията срещу Елена Йончева и свалянето от ефир на Валя Ахчиева за ГЕРБ ще имат вфекта на ритуално самооплождане.

22

Бивш Атакист

преди 5 години

Най мразя продажни рубладжии да се правят на българи справка --- волен

21

Гледна точка

преди 5 години

Преди два дена стана заварката!!Макрон и Меркел, актуализираха договора сключен между Де Гол и Аденауер за тясно сътрудничество между Франция и Германия!! Това е ясен знак за бъдещето на ЕС!! ЕС е силен и велик, защото е създаден на морални принципи и либерализма!!

20

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересува БСП, интересуват ме данъците, винетките, цените на тока, горивата и състоянието на хладилника, интересуват ме заплатите и пенсиите, интересува ме и не на последно място усещането за справедливост. Герб не се справя.

19

Ф.С.В.

преди 5 години

ГЕРБ са свършили- хората ги намразиха заради шуробаджанащината -липсата на всякакви държавни институции- крахът на всякакви електронни услуги - колапсът на всичко навсякъде- далавери за всичко и НЕПРЕСТАННИ ДАНЪЦИ и постоянна защита на АЛЧНИЯТ БИЗНЕС- АМА ГОСПОДА- ВСЯКА СЕДМИЦА МИ ИЗЛИЗАТ ОТ КРИБ И АИКБ И РЕВАТ КАК ДА НЕ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИ И ОСИГУРОВКИ НА РОБИТЕ- КЕВР- ДРУГОТО НЕДОРУЗОМЕНИЕ- НА КАКВО ПРИЛИЧА БЪЛГАРИЯ -НА ЕДИН ГОЛЯМ ЦИРК ТИП КУКЛЕНО ШОУ С ПОТЪРШЕВШИ- ПУБЛИКАТА!СТИГА ГЕРБ - СБОГОМ

18

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точкаА Тренд на кого е агенция?

17

Анонимен

преди 5 години

Няма партия в света която да избива собствения си народ . Това е БКП-БСП , която през 1944г. избива без съд и присъда стотици хиляди образовани и умни хора , а след това праща други в лагерите да ги ядат прасетата. Сега бившата СДС-арка и корумпе др. Нинова обещава мед и масло за всички. Вярвайте щом искате .

16

Гледна точка

преди 5 години

България е в НАТО и ЕС!!Въпроса е заключен!!

15

Румен Гечев

преди 5 години

Ако искате 1 евро да е 300 хиляди лева бсп е насреща хо хо хо хо хо

14

Анонимен

преди 5 години

Сега агенциите ще се надпреварват да се надлъгват една друга.5 месеца предварително започнаха с истериите.Лично мен изобщо не ме касае кой щял да отиде в Брюксел.

13

Гледна точка

преди 5 години

АФИС що не казвате, чии интереси обслужва тази агенция? Що не казвате че шефът и е член на централното бюро на БСП?

12

Къде е курск ??????

преди 5 години

Не тайна за никой че бсп е при курск на дъното

11

АнонимеН

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВА БЕДИТЕ ЩОМ БОРИСОВ БЕШЕ ПРЕИЗБРАН ЗА ТРЕТИ ПЪТ КАТО ВОДЕЩА ПАРТИЯ!

10

баба мара

преди 5 години

боикот на изборите