123

Анонимен

преди 5 години

Да се дрогира и да размахва нож на полицай...

122

Анонимен

преди 5 години

мечтаната америка, малемале

121

Анонимен

преди 5 години

Нормално е при демокрацията полицията да стреля по хората и да ги бие с палки, да използва съзлотворен газ и струи вода. Демокрацията трябва да се защитава с всички средства."Не забравяй, че и в Русия е демокрация. А защо българските евроатлантически медии не пускат новини от Русия как руски полицаи са застреляли цивилни хора с 4 куршума в гърдите и после за нищо не ги обвиняват?

120

Американофил

преди 5 години

До ДемократЧудесен коментар. В Щатите няма протести защото са истинска демокрация и тук не се толерират враговете на държавата. Ако някой тръгне да протестира е пребиван или убиван, а организаторите - самоубити. Затова държим да наложим модела си на цял свят. В САЩ на първо място се поставят полицаите, като част от репресивния апарат. Във всеки един момент те могат да открият огън под предлог, че се чувстват в опасност. Първо стрелят, а после обвиняват разстреляния. ТОВА е истинска демокрация.

119

аз

преди 5 години

така и при нас трябва, преди да се опитват да арестуват когото и да било, първо куршум и ще видим колко спокойно може да се живее.

118

Анонимен

преди 5 години

Кога и ние ще имаме истинска полиция, която да ни пази от престъпници, дрогари и вилнеещи шведци

117

Анонимен

преди 5 години

Нормално е при демокрацията полицията да те надупчи с патрони и после полицаят да не бъде обвинен за нищо.

116

уф, маамустара

преди 5 години

До Waffen SSМа стига сте пискали,бе!Квото наредят на полицията,това прави!Вие си ги избирате тия недоразумения разни боковци и курнелки!Тия ще ви затрият,вие търчите като изоглавени да гласувате за тях!А вие какво очаквате,да ви пита човек!?

115

БГ

преди 5 години

Сигурно само в България може да удариш полицай и той да се защити и после да го съдиш да превишени правомощия

114

Бай Иван

преди 5 години

Кой пък беше тоА?

113

БГ

преди 5 години

Кога и тука така ?

112

Анонимен

преди 5 години

Тук ако стане ще ни направят луди разни непеота и хелзински хранилки, ама на тях им се прощава, замазва, то нали сега, така, ама, и айде утре в някое училище или унивеситет- 10-20 човека някой ги опраскал... това е болно общество.

111

до АнонимеН

преди 5 години

А бе парцалев, от кога мерна единица за демокрация е безнаказаното вадене на оръжие срещу полицаи?

110

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен.

109

ggg

преди 5 години

Дро.гата какво ли не прави

108

Анонимен

преди 5 години

"Нормално е при демокрацията полицията да стреля по хората и да ги бие с палки, да използва съзлотворен газ и струи вода. Демокрацията трябва да се защитава с всички средства."Не забравяй, че и в Русия е демокрация.

107

АнонимеН

преди 5 години

ДОРИ В БЪЛГАРИЯ МОЖЕШЕ ДА ГО ОСЪДЯТ ТОЗИ ПОЛИЦАЙ ЗА ПРЕВИШАВАНЕ НА ПРАВАТА И ДО 5 ГОДИНИ В ЗАТВОРА А ТАМ НИЩО!!!САЩ НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ И НАДАЛИ НЯКОГА ЩЕ БЪДЕ !! САЩ САМО ПОКАЗВА, ЧЕ И ТЯ Е ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА !!!

106

Онзи

преди 5 години

Едно от малкото хубави неща на тази страна, полицията! Браво за постъпката им!

105

Демократ

преди 5 години

Нормално е при демокрацията полицията да стреля по хората и да ги бие с палки, да използва съзлотворен газ и струи вода. Демокрацията трябва да се защитава с всички средства.

104

Анонимен

преди 5 години

Единственото решение е Канада и Мексико да им направят на американците един механизъм за наблюдение и контрол и да изискват реформи! Реформа в полицията, в правосъдието и администрацията!