66

Палав джендър

преди 5 години

До Анонимен Много обичам генетичните мутации. Няма да караме само на еволюции...

65

Сата НАТО

преди 5 години

Никой агресивен хомофоб и параноик по отношение на гейовете, не е възпитал нормални деца, само това ще кажа. Фактът, че някакъв билборд ви изкарва от равновесие пзначава, че самите вие не се чувствате стабилни по отношение на сексуалната си ориентация. И тази истерия се предава по наследство.

64

:)

преди 5 години

Е, насила няма да започна да се кефя на хомотата, каквито и тъпотии да измислят и не вярвам, че ако не съм ге , черен трябва да се срамувам от себе си.=========някой трябва да подготви обществото да живее с представители на ЛГБТИ.=========Защо трябва задължително да съм ок с това?Мисля, че вече е време за организация на Белият, Семеен Мъж, пък нека да е ужасно неевропейско.

63

Анонимен

преди 5 години

Вчера говорих с личната си лекарка.Каза,че имала пациенти гейове, които умирали млади от СПИН или наркотици.Естествен отбор в действие.

62

Анонимен

преди 5 години

До Палав джендърАбе вие *** НПО ***, най-обичета да си съчинявате розови истории и повтаряте като папагали псевдонаучни "факти". Хомосексуализма генетична мутация, природна грешка. В природата секс се прави за продължение на рода, не за удоволствие, така че нито има гейове зайци, нито гейове мишки, когато популациите се разрастват, това поражда глад и свирепо съперничество, след което има смърт и равновесието се връща, така работи природата!

61

Анонимен

преди 5 години

Времената, в които обикновеният човек - образован, работещ, отглеждащ семейство, плащащ данъци и най-вече съвестен и отговорен гражданин - който е градивната единица на всяко общество, смятащо се за развито, са към своя край. Целта е ясна - стремглаво заличаване на ценности и унищожаване на семейството, като институция. Всеки здравомислещ много добре знае какво целят подобни пропаганди. Постепенно се претъпява вниманието ни и се размиват разбиранията на хората. Дерзайте, мили сънародници.

60

Анонимен

преди 5 години

Сега на някои хора им се струват тези НПО талибани, като ексцентрични и дори забавни, но те поетапно си прокарват техните дегрантски идеи. Истината е че ако не действаме твърдо като Орбан и не забраним тези подривни елементи, те ще ни унищожат, нищо няма да остане нас, буквално.

59

Американец

преди 5 години

Чудесно, за това в белите страни тези любовчии си ревът но никой не го интересува...Голяма работа

58

Анонимен

преди 5 години

Тъпотия, хората сме си еднакви, ама правата ни са различни, на кой ги пробутват тези сапунки

57

Палав джендър

преди 5 години

Когато една популация се разрастне безконтролно, природата сама започва да търси начини да я ограничи. И това кой какви плакати гледа няма никакво значение. Увеличението на хомосексуализма в световен мащаб се дължи на непрекъснатото бързо увеличаване на населението на планетата, а не на гледане на плакати. Това е доказано и с опити с мишки и зайци, при които при пренаселване започва нарастване на животните с хомосексуална ориентация. Или и мишките гледат плакати и се извращават?

56

dedo

преди 5 години

в такива моменти винаги се питам едно - зашитаваме лгтб-тата, зашитаваме ромите, зашитаваме мръдналите, зашитаваме веганите...а кой и кога ще брани останалите...мнозинството?!!

55

НПО активист

преди 5 години

А какво правим с правата на педофилите, зоофилите, некрофилите и т.н.? Равенство за тези изтрадали душици кога?

54

Кольо

преди 5 години

Скъпи гей двойки моля Ви правете деца, че раждаемостта расте!!!

53

Анонимен

преди 5 години

Освен ако идеята не е да се усвоят едни евро пари, за които всички отделяме от данъците си. Моля, спрете да търсите съзнателно конфорнтация, да предизвиквате създаване на несъществуваши проблеми и ненавист и най вече спрете да ми нарушавате правата, като афиширате нещо, което не е съвместимо с разбиранията на хетеросексуално семейство. Аз не се афиширам, като хетеросексуален и не ви се натрапвам и не ви навлизам в личното пространство, затова моля спрете и вие да мн нарушавате правата.

52

Анонимен

преди 5 години

Не мисля, че някой е дискриминиран на този принцип. Дори напротив - намирисва ми на ге..й мафия. Вижте, че в телевизиите само такива правят кариера

51

Не е страшно

преди 5 години

Благодаря на хомосексуалистите, че са се загрижили за нас с тази капмания да ни успокоят, че няма страшано, но искам да ги уверя, че никой не се страхува, това което те правят изобщо не е страшно - гнусно е.

50

Анонимен

преди 5 години

Абсурдното е че Европа е в много тежка демографска криза, но въпреки това се самоунищожаваме с подобна деградантски кампании. Вместо да има масирани общоевропейски кампании които да издигнат традиционното патриархално семейство в основна ценност, ние допускаме подобни гаври. Няма бъдеще за Европа, гейовете поколение няма да оставят, колкото и да се напъват, същото важи и за агресивните фригидни феминистки.

49

123

преди 5 години

Нямам против на тов акой какво прави под завивките си, но такива реклами ме карат да ги мразя и ненавиждам.

48

Анонимен

преди 5 години

До АзНе съм виждал реклама на нормално хетросексуално семейство, още повече на билборд.В тази връзка искам да добавя, че не съм виждал и парад на хетеросексуалните двойки, които да са облечени предизвикателно. Няма да коментирам поведението. Не съм забелязал да ви се нарушават правата, но самите вие с своята показаност и търсене на публичност предизвиквате всички да ви,...., как да кажа, сами насаждате напрежене срещу себе си. Но и аз не искам да ми се натрапавате и да ми нарушавате правата.

47

Онанист

преди 5 години

Онанистите също обичат себе си и се самозадоволяват сами. Няма нищо лошо да обичаш себе си - нито е срамно, нито е забранено! Защо няма плакати със онанисти които се разхождат сами прегърнали себе си?