87

Анонимен

преди 5 години

От народа не го е страх и лъже най-нагло.

86

Василев

преди 5 години

Станишев по времети когато беше премиер не живееше ли и той в къща отдадена му от бизнесмен за без пари!!!???Ама забравих, че той никога не е крал и нямал несъответствие в доходите!!!Агент Кев Бърнет!ЦРУ!!!

85

saki

преди 5 години

Щом така лъже,маже и увърта за такова дребно нещо, представете си как лъже за големите неща, бюджет,поръчки,далавери. Той за един апартамент се е скъсал да мисли ,дали ще му създаде проблем,а за далаверите сигурно въобще не спи от мислене.

84

Вуте

преди 5 години

Дайте dms, да му сберем кинти, да си купи жилище горкото министЕрче...Ваща...

83

Анонимен

преди 5 години

Колко ли време е мъдрувано това "извинение"?!

82

Западните Балкани

преди 5 години

И взел дружината от депутати от ГЕРБ да му държат ръчичката и да го успокояват

81

Споменавате

преди 5 години

И.Сариев.А колко са масоните и жени-масони от БСП?От Библиотекарския?А бивши ДС- прегърнали лоджи и станали зидари?

80

остаФка

преди 5 години

Е нинова какво ще работи сега ?

79

Гашо

преди 5 години

Стига сте ровили в чаршафите на министъра ве ей. Ко искате. Министър е се пак, дай да е беден и да живей мизерно тъй ли. Ко лошо има, че живей в луксозен апартамент. Дан са разровят, че ша излезе къде живеят Волен, Корнели, Марешки и сие.

78

Крьстникьт

преди 5 години

Разревах се.

77

Панов

преди 5 години

Нали точно за това обложиха апартаментите по морето които уж били давани на роднини без наем.обяснението на тоя е нагло и арогантно

76

Анонимен

преди 5 години

***. От село. Завършил свищовския. С кръгла глава. Евтин. ДГД

75

татул

преди 5 години

Всеки ден по склоновете на Бояна сечудят каква гадост да ни трапосат,нотака,че да изглежда правилна и надеж-на необходимост.Избира се кой да снесеполовинчато сагата и се започва.Бсп,дпс,воленце и сужбашиси знаят пая и се скатават.Това става.

74

Анонимен

преди 5 години

"Вероятно съм настъпил някаква мина", каза ГорановДа, грозниче глуповато. Настъпи кафява мина. Миризлива. Но типично в стила на българската политика просто ще ти сложат черен панталон да не се виждат baйнaтa по gupнuka ти, пък нека си миришеш лошо. То оправданието е вече, че всички си миришете така!

73

Драги журналисти

преди 5 години

или досписници( не зная по щат как сте..), погледнете заглавията си: вероятно за да "събудят интерс" са иронично-саркастични до просташко-злобарски, с превес на радост от злото( за Париж).Като че "мечтата ви е такава"- да видите света разрушен???( мога да ви цитирам и Смирненски.. но видяхте какво стана с "правдата и справедливостта 1944-1989! Затова четете и не повтаряйте разрушителните "револЮционни борби"Те са БЕЗОТГОВОРНИ.СЪЗИДАНИЕ, УЧЕНИЕ, а не разрушения, качулки и маски.

72

Анонимен

преди 5 години

Обяснение на селски тарикат.

71

Анонимен

преди 5 години

Това живеене безвъзмездно, ако го направи някой студент, ученик или друг, с какви последици ще е за него самия и за хазяина? НАП няма ли да го погнат, че е пуснал чуждо лице да живее с години в имота му? И ще повярват ли на твърденията на хазяина, че не получава наем и няма никакви облаги?

70

prostyu

преди 5 години

Че аз ако съм министър и живея по приятели, жена ми ще ме смени бе. Че и министер

69

Проф. Мърморски

преди 5 години

За здравето на министъра, дайте подаяние.

68

Анонимен

преди 5 години

Крьстникьт му аждаба не е ли от ония по италианските филми кьдето ги дават, Ал пачино мал пачино!