31

Анонимен

преди 5 години

крал-крал не доклал

30

Анонимен

преди 5 години

Боко, ако го хванат, че е крал милиарди ще каже, са му подарък от изгубения му полубрат Бил Гейтс.

29

СциганинС

преди 5 години

Който стане шеф на КРИП все дава апартаменти под наем на фин министъри на държавата ни , хм,коя ли е тази страна -навярно от третият свят е тази държава=само там може таквиз работи да се случват ?!А У НАС -НЕ,ние сме от ЕС!

28

Дон Корлеоне

преди 5 години

Апартаментът е мене - Дон Корлеоне

27

Анонимен

преди 5 години

Безвъзмездно, срещу доглеждане... Добър човек е Горанов, ха-аххааа.

26

Анонимен

преди 5 години

Не гледайте в чуждото откраднато. Всеки сам да си напълни канчето, без да го хванат. Способни хора са си напълнили канчето отнякъде. Не ги закачайте.

25

Анонимен

преди 5 години

Гледаш го един такъв свитичък като ученичка,нежничък,мънка под носа си а виж го и той как граби с мафията!

24

Психодиспансер

преди 5 години

И освен това г-н Горанов има летящи слонове които гнездят по поречието на р. Струма, също така вълците са горски животни, те са хищници, зимата ловуват на глутници, а лятото отлитат на юг..... Мерси ! ;)))

23

Гост

преди 5 години

Тъпите и нагли гербаджии не осъзнават , че с тази безгранична наглост ще накарат хората да ги накажат като гласуват за червените , въпреки , че ги мразят !!!!!!

22

Анонимен

преди 5 години

Даваха един филм "Октопод" със същите проблеми в държавата. Само един инспектор Катани се бореше с мафията. Банка "Антинари" съответства на КТБ, правосъдните им системи бяха безпомощни или корумпирани. Край властта и държавните поръчки вирееха олигарсите мафиоти.

21

Анонимен

преди 5 години

Комунистите пак гледат в чуждото канче и се занимават с интриги.

20

Анонимен

преди 5 години

Според статия в Дневник кръстникът се казва Иван Сариев и е "високопоставен масон и Велик командир на една от ложите в България". Има и любопитна снимка как Горанов поздравява Цацаров с масонско ръкостискане, т.нар. "лъвска лапa". Много интересно положение на пръстите, сега гледах снимката.

19

Ал Кохол

преди 5 години

Във всяка нормална държава, този щеше да си подаде оставката.Там за една екскурзия платена от други лица министрите си подават оставките, а тук си живее 6 години безвъзмездно.Кръстник ли е, друго ли е .. едва ли е толкова важно. Ще каже, че няма нищо незаконно, но МОРАЛНО ли е? При условие, че има цели три апартамента, но за Горанов са му малки за размера.А този кръстник, как е купил това апартаментче? Какви са му доходите?

18

Анонимен

преди 5 години

разбира се,че е резонен въпросът защо не си купил жилище т.е. защо да си купува след като може да си го купи по мошенически начин или по същество това жилище може да си е негово срещу съответната услуга.Съмненията за нечестност не отпадат ,а се потвърждават.Това е смехория...финансов министър не може да си купи жилище поради несправяне с битовите си проблеми и семейния бюджет... а тръгнал да оправя държавния бюджет...ами партийните ти другари биха могли да му купят жилище от парт.субсидия...

17

Шопо

преди 5 години

А къщата в полите на Витоша за 1 000 000 ? ??? А???

16

Анонимен

преди 5 години

Как така за никого НЕ Е било ТАЙНА къде живеел, щом Гл.Прокурор и Цв. Цв. казаха, че не го знаят къде живее?!Много ловко се изплъзва.

15

Анонимен

преди 5 години

Грабители!Кожодери!Фашисти!

14

герб мафия

преди 5 години

Ако не на кръстника, ще е на балдъзката.

13

анонимен

преди 5 години

Алооо , 80те процента , още ли спите и не са ви ясни нещата....??!!

12

Анонимен

преди 5 години

Горанов е богопомазан и нито плаща наем, нито данъци за жилището си. Като е за безвъзмездно ползване, защо не му го прехвърли, както е редно? Аааааа ясно...