57

анонимен

преди 5 години

Банев, кажи нещо за прогнозата ,за времето!! В политиката те видяхме че НЕ СТАВАШ ЗА НИЩО!

56

Прав е

преди 5 години

Да, Плвеню е противен Чехъл, НО е прав за Фуражката...

55

ай сиктир

преди 5 години

Щом и тома недон.сче се яви значи гербавите много са го закъсали. Най-много още хора да излязат на улицата само вида му обединява нацията срещу него.

54

аз-ът

преди 5 години

aбе кво го коментирате тоя... Не е единствения милионер в БГ, виждал съм ги . Такива на неговата възраст, сериозни мъже, дискретни. Спомнете си Шарлопов, лека му пръст, дето с ръкопляскания го погребаха. Представяте ли си го този човек, на тези години да всеки петък в НА КАФЕ при Гала да се самоизживява като джъстин бибер с поредната приятелка. Да всеки иска младо яре, ти си богат позволяваш си го, ама не по този начин бе човек. Човека е емоционално нестабилен, с ОГРОМНИ КОМПЛЕКСИ.

53

Victimized

преди 5 години

"Плевнелиев коментира и управляващата коалиция, поставяйки акцент върху това, че "Обединените патриоти" не са "патриоти", а "националисти"."Значи френския п л е в н ю изплю тая глупост миналия ден, и веднага влезе в опорните точки на бледото му българско копие, този няма срам.Искам да го питам за разликите между националист и патриот, задълбочен анализ ако може.

52

Джанго

преди 5 години

До кога ще ни занимавате с този блюдолизец ??!!! Като е толкова отворен и популярен защо се скри за изборите и не участва . Баси уруда

51

Анонимен

преди 5 години

Плевня ,не те кефи истината ,а ??!

50

Анонимен

преди 5 години

П'оплювко ти нямаш право да се обаждаш, камо ли да питаш.

49

Анонимен

преди 5 години

Тоя вместо да цвърчи като съсел да се скрие по-добре.

48

анонимен

преди 5 години

Хайдеееее, МИСТСЪР БИИН, пак е тука!! Голясмешноко е този

47

Анонимен

преди 5 години

Всеки път си викам, че няма как следващият президент да е по - зле от предишния и всеки път се изненадвам. Роско без коментар, Гоцето също, ама на Радев възлагах някакви надежди. Генерал от кариерата и т.н. Оказа се пълна нула, инертен индивид, явно зависим от БСП, повтарящ очевидни неща. След посещението на агент Гундяев се омерзих и просто го отписах. Егати БГ орисията, *** как не се намери един читав човек, някой достоен българин да заеме поста.

46

Идеалист

преди 5 години

Аз пък питам защо неуважаемият господин Плевнелиев се държи като ***! Кога ще заминава за САЩ, за да не ни дразни с глупавото си присъствие!

45

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Колко държавнически звучи изказването на Президента Плевнелиев... - жалко, че не се кандидатира за втори мандат...

44

Анонимен

преди 5 години

Е, той именно Плевнелиев подстрекаваше протестите на "красивите и умните" или го е забравил това? Дори в крайна сметка подкрепи един преврат наложен от улицата. Не казвам, че Орехът беше цвете, но фактите са си факти. Изключително неадекватен и инфантил е Росенчо.

43

Курника

преди 5 години

Плевнятаа, Курникаа,Краварникаа-се тая.В Беленеее ти е мястото продажна тварр

42

Анонимен

преди 5 години

Банев се изказа неподготвен. Президентът Радев е с най-висок рейтинг в държавата, а Банев за това не е и сънувал

41

Бау

преди 5 години

Принципно няма значение какъв е бил Плевенлиев. В случея е прав ... Радев по-скоро подкрепя протестите, а работата му е да ги потуши чрез решения на проблема/исканията. Вместо това той яхва вълната, за да печели фенове. Подозирам се опитва да помогне на БСП, което е противно...

40

Анонимен

преди 5 години

Пoплювко, германския агент, се появи! Радев може да е всякакъв, но е Генерал, човек на честта, клел се в цветовете и символите на България. Много повече вярвам на него, отколкото на теб - човек на Брюксел и Берлин без морален компас.

39

Народа пита Плевнеля

преди 5 години

А ти защо през целия си мандат не изрази веднъж лично мнение, а чакаше инструкции от мутрисов, или от американското посолство???!!!Хайде вземи си синоптичката и се скриите, ако може извън България!!!

38

аз-ът

преди 5 години

Банев така и не прости на Радев, че е всичко това което той не беше.