144

Странно

преди 5 години

На мен само не ми е ясно едно-как така цял час изнасилват млада жена,която спортува,здрава физически,и то два пъти! И през това време-по обяд ,никой не е минал по този път,никой не е чул нищо? Може ли цял час да те изнасилват и да са ти запушили устата и нищо да не може да кажеш,да извикаш? Много странно ми звучи това..Някой може ли да го обясни?

143

АНТИ

преди 5 години

до 194Дори евреин не можеш да напишеш правилно.Ама за кражби и измами знае как !

142

Анонимен

преди 5 години

Защо да гние в затвора? Да му плащам за охрана, отопление и храна на тоя гнусен манГАал ли? Смътното наказание е добра мярка за подобни ***. А за всички други с чести дребни провинения - обществено полезен труд - да си изкара парите, които обществото дава, за да живеят тия ***.Европа е много толерантна ама ни върнаха една сурия черни европейци от Франция,Англия и т.н.?????

141

Стефан

преди 5 години

Това слаботелесно *** едва ли е преборил чисто физически сам момичето.

140

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПо руски много даже си е правилно

139

Анонимен

преди 5 години

Ами само си представете, какво се е случвало с българките по времето на турското робство. Това е било ежедневие. Тъжно и болно.

138

Iceblast88

преди 5 години

До ЦиникВиж какво, аз винаги съм бил против лилавата биомаса. Много грехове имат и е крайно време да ги стегнем. Но като русенец и като мислещ човек с ръка на сърцето заявявам: Аз не вярвам грам на тази версия! А дори и да е това нещо, то е резултат, а не първоизточник на проблема! Трябва да има подсъдими политици до извършителя! Дали ще е защото те са поръчители, дали ще е защото с нехайството си са най малкото морални съучастници, дали ще е защото са го пуснали сред нас, няма значение!!!

137

Исмаил

преди 5 години

Убиецът е българин! Ром не би извършил подобно зверство.

136

в днешно време

преди 5 години

се случват СТРАШНИ неща в Бг

135

Много кока и бело

преди 5 години

НАРОДЕ!ЕДНА ЧАСТ ДА ИДЕ В МАХАЛИТЕ (УЛТРАСИТЕ)ДРУГАТА ЧАСТ ДА ИДЕМ В ПАРЛАМЕНТА И ДА ГИ СМАЗВАМЕ ОТ БОЙ

134

Анонимен

преди 5 години

Много любопитно от психологическа гледна точка!Всички се досещате от кой етнос е Селяйдин, но не смеете да го изречете, защото на подсъзнателно ниво, още треперите от страх от Турция, особено днес - без защитата на СССР и Варшавския договор!Нато????Нато няма да си мръдне пръстчето за Бг срещу Турция!!!

133

златко

преди 5 години

т.ъ.п.о коп...е, откога жестоко убийство в смотаният ви сайт е станало гавра. айде и с жена ти такава гавра, а *** ...р смрадлив.

132

Розата

преди 5 години

Абе стига с този ***,или какъвто и ще да е.*** ли сте,че това дете е извършителят!Журналистката е застреляна на др.място и после е довлечена ,за да бъде намерена.Това убийство е за нещо много голямо.Само това,че всички диваци отидоха в Русе е ясно,че нещо не е баш така.И най удобно е момчето от циг.махала.Е,народа не е толкива *** колкото го мислят.

131

Анонимен

преди 5 години

В Германия точно имаше случай на убито и изнасилено момиче на 13 години. За три дни се организират десетки мъже, които влизат в лагера, на т.нар. бежанци и ги смазват от бой. След това настъпва мир и тишина! Германската полиция е арестувала извършителят, защото се е предал под натиск на самите си събратя по етнос.

130

:):)

преди 5 години

това че е "турчин" не значи че рови в кофите, този *** я е следил и просто си е направил кефа, ако беше поръчково до сега да са го намерили подут някъде по Дунав, килърите не оцеляват дълго

129

Анонимен

преди 5 години

Власт-имащите дават ли си сметка, че оня, който усмири разпищовената па.смина е гарантиран владетел на Територията за следващия половин век?Скоро.

128

Анонимен

преди 5 години

До Еврейн 175Дори евреин не можеш да напишеш правилно.

127

Анонимен

преди 5 години

Те не приемат това за престъпление, мъжът има право да насили всяка жена и това е нормално. Властта си затваря очите за всичко това, ползва циг аните като избиратели, полицията няма никакви права да въвежда ред. Цинично би било тази власт, която е довело до това положение, сега да излезе невинна за зверството над Виктория И да е невинна и за това, че в следващите десетилетия светът ще ни помни като убийци на честни журналисти. Махай се, Бойко, ти ти най-голямото бедствие в историята ни! Махай се!

126

ИСТИНАТА

преди 5 години

10 страници коментари за 50 минути...Ще падат глави буквално

125

Гост

преди 5 години

Сигурен бях от началото , че е ром ! Когато им падне да изнасилят българка са изключително брутални и жестоки !