20

привет от Германия

преди 5 години

Като контра санкции Путин също решил да блокира банковите сметки на западни компании в Русия , но руският министър на финансите казал на другаря Путин ,че западни компании нямат сметки в руски банки ! От мъка товариш Путин поканил Лавров на чаша водка за да обмислят други варианти за контра санкции !

19

Благодарение!

преди 5 години

Благодарение на тези санкции в Украйна сега има всичко за ядене и те сега преяждат! Украинците лъжат, че е имало глад през 30-те - това е била гладна стачка с 3 милиона жертви срещу Сталин - велик подвиг за преяждаща нация!

18

Анонимен

преди 5 години

Еми... ок. Мостът си стои, ще бъде и готова ЖП връзката, скоро се почва и мост на Сахалин.

17

анонимен

преди 5 години

КРИМ И ОДЕСА винаги са били руски одеската опера която по акустика на залата е на трето място в света е построена по поръчка на Екатерина -2 с царски пари.Който е бил в този район знае,че с украински диалект и отделни думи се говори след Белии церков това е на 140 км на север от Одеса посока Киев.В Одеса най големият% са руснаците после са еврейте.в Одеса в разговора има голям% български думи и те го имат за одески диалект различен от руския има клипове снимани по пазара с такива разговори.

16

ПроСоТо

преди 5 години

До наблюдаващотдалечкакъв "грозен мост" бе, кьорав ***?..Като си немаш представа къде и как,при какви условия се строи,що са обаждаш?

15

привет от Германия

преди 5 години

Активите им в европейски банки са замразени, а европейски граждани и фирми не могат да им предоставят средства...............................................Евалла , браво ! А сега да видим как ще си вземат парите и как ще правят бизнес , за да помагат на Кремъл ?!

14

това е ЕС

преди 5 години

На крива ракета и космоса и пречи.

13

lelka

преди 5 години

Доста голям мост и за много кратко време са построили руснаците. А и май преди това направиха една успешна олимпиада в Сочи, после световно по футбол. Европейските държави май не могат да се похвалят с подобни успехи в последните 5-10 години. Например ако сравняваме новостроящото се летище на Берлин, дето не става за нищо. Но се наливат там милиарди. Или няколко изгорели блока в Лондон, дето се оказва че са строени противно всякакви норми.

12

привет от Германия

преди 5 години

Мостът, който беше открит през май, свързва Русия с Кримския полуостров.............................................Този мост му излезе много солен на Путин ! Затова сега вдига пенсионната възраст на руснаците за да може да избие от някъде разходите за моста !

11

ПроСоТо

преди 5 години

До привет от Германияприключили с чистенето на ***?..Айде сега,заподскачай !..

10

НАТО ОТАН

преди 5 години

Добри новини. Бой по монголоидните кратyни!

9

антизападопоклонник

преди 5 години

Те тези от ЕС вече няма с какво да ни изненадат! При оусловие, че упревителите на тези фирми са били достатъчно умни, едва ли са имали много активи по европейските банки! Да видим рашъните дали пак ще отговорят с нещо или не се направят, че нищо не е станало!

8

Анонимен

преди 5 години

СТАВА ВСЕ ПО-ЗАБАВНО.ДАНО СЛЕД ЕВРОИЗБОРИТЕ ДОГОДИНА В БРЮКСЕЛ ДОЙДАТ НОРМАЛНИ ХОРА-

7

ПроСоТо

преди 5 години

ше си изгризат телесата от яд "санкциониращите"..Присъединяването на Крим към Русия стана С РЕФЕРЕНДУМ!!!!!..НЕ с инвазия!Как така в "Свободния свят",където свободната инициатива е ФУНДАМЕНТА на "обществото",изведнъж свободната воля на "НЕУДОБНИТЕ" стана НЕУДОБНА?!..Ако някой се връзва на бръщолевиниците на бюрократите за "Свобода","Демокрация" и другите дрънкулки,значи не е у ред!В света господства ТОТАЛНА ТИРАНИЯ,както никога до сега,само че лукаво завоалирана от КУХИ ФРАЗИ.

6

привет от Германия

преди 5 години

Браво на ЕС ! Зарадвах се само като прочетох заглавието ,дори още не съм прочел новината , бързам да ви напиша колко се радвам ,че санкциите се разширяват ! А сега ще прочета точно какви са тези разширения ! Дано да са много фатални за руската *** !

5

Куманиз

преди 5 години

Кучетата си лаят, кервана си върви

4

:):)

преди 5 години

все едно гледам филма ,,лудите на стадиона""

3

Анонимен

преди 5 години

Духай ветре,духай тоз евротъпсъюз...

2

Анонимен

преди 5 години

Има ли изненадани? Пустият му ЕС, не престава да укрепва руската икономика, нал тъй тавашчи?

1

Анонимен

преди 5 години

Добра новина!