6

Анонимен

преди 5 години

И да ми слагате минуси ...освенн 3ма съселянии друг никой не защити бабичката. Което значи, че обществото е наясно с проблема и е разумно. Няма логика управляващи да си сложат главата в торбата заради 1000 кози. Те управляват милиарди Евро ... Банална тема.

5

Анонимен

преди 5 години

АЙДЕ СТИГА С ТАЯ ДОРА БЕ!!! ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ЩЕ СЕ ЗАНИМАВА С НЕЙНИТЕ 10 КОЗИ!!! ЩЕ И ГИ ПЛАТЯТ И ЩЕ СИ КУПИ НОВИ. КАТО ИМ ТЕ ЛОКОВА ЖАЛ НА КОМУНИСТИТЕ ДА И ДАДАТ НЯКОЙ ЛЕВ ОТГОРЕ, ТЕ СА МИЛИОНЕРИ. НИНОВАТА ПРИВАТИЗАТОРКА И ОНЯ СВИНАР-ГЕРГОВ ДА И ДАДАТ ПО ОЩЕ 10 000 ЛВ. ТОВА ЗА ТЯХ СА ДРЕБНИ СТОТИНКИ!

4

Discovery

преди 5 години

До 2:Целият проблем е, че някой се направи на интересен и си съчини няква си конспиративна теория как искали да обезлюдят тея места и да ги населят с бежанци и за тва избиват животните... ОМГ... после изтипосаха една снимка на един швед дет се е ухилил по време на евтаназията и айде още толкова ахъм махъм. Ама като плъзне една зараза ще има егати пищането, егати чудото... Квото е избито ще бъде разплатено на 75% кво реват не знам!!! Българина не знае кога и за какво да протестира!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Тая мошеница я направихте светица.Да плаче на търговците, от които е купила тези болни животни.

2

Анонимен

преди 5 години

Писна ми вече от тоя платен ПР с тая история. Сълзливаа бабичка от "народа", която държавата я "ограби". Работата на службите на които плащаме милиони евро е да пазят сигурността на гражданите. В това число влиза и борба срещу зарази. Кво да направим , че има болест ? Да се разболеем всички, че да е радостта бабичката с 5 кози ли ?

1

Винету Тиквов

преди 5 години

Под управлението на ГРОБ - само смърт. Логично е.