18

Анонимен

преди 5 години

Познавам еди кой си дето не а скоро си купи Остров.Не много скъп. Разправят вървели по 30-40 милиона.Ама за него това са пари за семки.

17

Християнин

преди 5 години

Емил Хърсев е лихвар, като много други български големи банкери и бивши финансови министри. Всички имат поне една кредитна къща и верига заложни къщи. някои с верига обменни бюра. Те нищо няма да загубят, а ще спечелят от това въвеждане. Естествено ще вярваме на слухове, а не на тях.

16

Анонимен

преди 5 години

Депозитите все още основния начин на спестяване за българите (48 млрд лв). Те са и основната цел на въвеждането на еврото. Най-просто казано ако заплатата ми е 1 лв и хлябът е 1 лв и държа в банката 1 лв. След въвеждането на еврото хлябът ще е 1 евро, зплатата ми ще е 1 евро но банката вече няма да ми дължи 1 евро а 50 цента.

15

Анонимен

преди 5 години

Ако е еврото за една година и от *** нищо няма да остане!Сега им е малко притеснително да обръщат всичките крадени милиони в евро и да ги изнасят по чужбина!Все пак харчат по малко и тука!А ако е само евро директно заминава в чуждите им сметки и имоти!

14

Анонимен

преди 5 години

След ксто еврото е добра валута защо англи4аните не го приемат ами даже бягат от ес като дявол от тамян. Видяхте какво стана с Гърците искате ли и вие да имате 300 000 000 000 вънщен дълг. Ако искате изобщо не ставаите от компютрите седете си 4у.каите клавиатюрите а такива като селян-дур4ето гората ще 4у.кат вас. Ще стане същото когато ви казваха 4е като влезнете в ЕС ще цъфнете вържете и ще родите мушмоли.

13

Здравейте

преди 5 години

Какво евро Европа не ни иска а само ни използва и се гаври с простите българи които не могат да отстоят и защитят исканията си а само слушат и изпълняват

12

Анонимен

преди 5 години

Ква икономика има БГ прага на бедност в Еврозоната колко е цифри дай *** овчо. Къв професор си знаеш ли колко трябва да стане минималната пенсия и социалната добавка ти ли ще им плащаш без икономика и с умираща пенсионерска държава по 450 евро пенсия на калпак как я виждаш ?

11

рубладжия банкер

преди 5 години

Лихвите ще станат по-стабилни, по-независими от приумиците на банките", обясни бившият министър на финансите проф. Христина Вучева...........................Точно за това не искам еврото ! Не само аз ,а и всички колеги рубладжии не искаме еврото ! Не е тайна ,че в България банките са наша собственост , всички синове и дъщери на бившите комунистически номенклатурчици станахме банкери и бизнесмени !

10

фейкнюс

преди 5 години

От както ББ е на власт икономиката върви само нагоре и не мисля, че нещо може да го спре!

9

к1

преди 5 години

Англичаните да не са по -прости ,че не приеха еврото.

8

Св

преди 5 години

Е та колко пъти аз вярвах на експерти, че нямало имотен балон 2008 год, че сега няма имотен балон, че банковата система беше стабилна 2014 год и КаТ еБ-е беше номер 1. Пак експерти ни казваха че няма проблеми 2008 година ще отмине криза няма да има. 1997 година пак нямаше никакви проблеми. Как съм оцелял досега не знам от слушане на толкова експерти. Сега пак ще ги послушам, щото са експерти, но ще си пробия още една дупка на колана да стягам ...

7

the ghost

преди 5 години

Чисто и просто ще се повтори история от последната деноминация: Един хляб=800 лв, а след деноминацията: Един хляб = 1 лв.Замяната на лв. с евроЕдин хляб=1лв, а след въвеждане на евро: Един хляб=1, а в най-добрия случай 0.8евро

6

привет от Германия

преди 5 години

Бедните ще станат по-бедни... Има ли място за страх от еврото?.......................................................................................Щом рубладжиите казват ,че има място за страх , значи има !Точка по въпроса !

5

счети

преди 5 години

Против въвеждането на еврото у нас естествено са американските ционисти от ФР. Но за съжаление това е само началото на списъка с враговете на тази валута. Всички петролни шейхове от ОПЕК, наркокартелите и др. които продават в долари. Доларови икономики като Русия, Китай та дори и Япония, които не само търгуват с долари, но и валутните им резерви са в тази нереална повече от биткойн валута. ЕС трябва да даде сериозен отпор на доларовата мафия.

4

Анонимен

преди 5 години

Абе ко ще и долар да се въведе или лева да се запази, в България бедните винаги ще стават по-бедни и това е естествена посткомунистическа реакция. Освен това България е де факто в Ориента, така че чудеса не очаквайте, още от сега мислете за бъдещите си поколения и дим да ви няма.

3

Анонимен

преди 5 години

Говорих наскоро със словаци. Когато са приели еврото цените на хранителните продукти са скочили с 20% на нехранителните и На услугите с 40%.

2

Анонимен

преди 5 години

Всеки който е ходил в Гърция ще ви каже, че със Еврозоната ни чака гръцкия сценарий Гърция като влезе във Еврозоната цените скочиха 2,5 пъти. Дадеш ли се веднъж *** под наем не можеш да откажеш нищо на еврокомисарите ставаш колония буквално и преносно. Англия защо иска Брекзит ?

1

Анонимен

преди 5 години

Предпочитам да вярвам на гърците какво говорят от собствен опит. Как всичко се е вдигнало там и са обеднели реално.Тея платени "експери" какво да говорят?Само това, за което им е платено.