409

Hasan

преди 6 години

Iskam da me mobilizirat s Djamazki.Da sme zaedno v edna spalnya.

408

Анонимен

преди 6 години

Дано да няма война. Само това ще кажа. По-лошо нещо от войната няма.

407

Бой

преди 6 години

Политици не връщайте казармата, че ако го направите войниците после първо вас ще избият. Само това би било полезно за страната.

406

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 440В България има стотици хиляди огнетрелни оръжив в цивилни ръце ... Както виждаш, всичко си е, както си е. А и с тая престъпност, който не е поискал пушка или пистолет, той не си е намерил. Айде стига със заканите.

405

Дани

преди 6 години

България никога не е била с хитлер,за каква фашиска българия говорим.Ние перехме чорапи и варехмя яца на фашистите,това е.Всичко друго е лъжа.

404

Анонимен

преди 6 години

Само във война, може да се родят истински мъже. Нямам търпение, да стана на 18 и да се бия за родината, както са го правели дедите ми. Че вече ми писна от тея мекушщави работи по телевизията и в училище. Истинските мъже се биеят !!!!

403

Анонимен

преди 6 години

Стига с тази русия ради били сме я като тъпан варете да плашите гаргите из тайгата хич не ни среме за вас тук ще трепем комунисти

402

Анонимен

преди 6 години

До 433Русия велика и непобедима.Колкото и да сме кисели дядо Иван си ни обича,спете спокоино Българи.=стига с тая просия и стига с тая уса, че ми се повръща вече! драйфа ми се само като видя статия за "великата просия" или за "великите санксонски корпорации".не вярвайте в "силата" на парите ... и всичко ще рухне за кратпко време!цялата тая порочна схема се крепи на ... вашата вяра в нея, скъпи, клети офчици!

401

Анонимен

преди 6 години

Война рано или късно ще има се тази кой къде и защо въпроса е кога а това че и един комунист няма да оцелее в бг е повече от сигурно

400

Ради

преди 6 години

С тия америкаски бази в България така сме се надупили към Русия,че и пиле няма да оцелее та камоли хора за мобилизация.Но на католиците пъкали им !

399

Анонимен

преди 6 години

Виждаш ли бастисаш ли партиец се тази гербер бсп то той щее някоя червена издънка домъкната от ссср .Уткин ще каже булгари фашисти бият горките невини русофили ... тъи че се готви и рашки да трепеш ако искаш махане на политическата ни каста

398

Анонимен

преди 6 години

Цъкането на кънтъра брои ли се за военно обучение, защото иначе кого ще мобилизират? Да мобилизират джендърите, които подкрепят участието на страната в разни съмнителни мероприятия като НАТО и изцепките й.

397

Анонимен

преди 6 години

Ядрений чук, не си пий хапчетата, нема смисъл.

396

Удар с ядрен чук !!!

преди 6 години

Ха а ха а ха ха ааааа!!! До некакви дето не им ИЗНАСЯ и не ги УСТРОЙВА че ВЕЛИКАТА ТЕРМОЯДРЕНА БИТКА е ИСТОРИЧЕСКИ НЕИЗБЕЖНА бре-*** бре!!! До некакъв батман и човек със съвест бре! на акъл съм ПО ДЪРТ С ОКОЛО 487 ГОДИНИ ОТ ВАС БРИ И БРЕ БЕ!!!ХА ХА ХА!!! дА ЖИВЕЕ НЕИЗБЕЖНАТА ТЕРМОЯДРЕНА КАСАПНИЦА БРЕ!!!хА ХА ХА!!!

395

Анонимен

преди 6 години

Аз срещу руснаци няма да ходя да се бия!...Споко бре, те ще ни дойдат на крака....

394

Дедо Пешо

преди 6 години

Русия велика и непобедима.Колкото и да сме кисели дядо Иван си ни обича,спете спокоино Българи.

393

Анонимен

преди 6 години

421 виш ся брачет анимацийте ги пуска Путинчо а брачет кат нищо може и да си ми малко ли рускини си отварят краката тука може дъщеряти да съм обръщал някъде

392

Анонимен

преди 6 години

Хора, не ми харесва какво се случва! Май май ни подготвят за война! Навсякъде дрънкат оръжия. А тази новина я пускат точно с такава цел, лека - полека да свикнем с мисълта за война! Май идва война! ГЕРБ знае нещо, затова ми изглеждат уплашени в момента. Тия некадърници и престъпници, които ни управляват май ще ни вкарат във война!!!

391

Анонимен

преди 6 години

Хора, като раздадете оръжията и ще настане АД за управляващите! Аз срещу руснаци няма да ходя да се бия! По-скоро ще насоча пушката срещу министрите и депутатите и ще стрелям с КЕФ! Пък, каквото ще да стане, като ще се мре, поне да се мре, че то това живот ли е и без това ?! ГЕРБ ни съсипаха!

390

Анонимен

преди 6 години

Ватата се опитва да се индифицира с руския народ а родната ни червена зга пък дори не загрява че докато руснациту трепят тяхтята си вата тук ще ги одерем живи . Тпябва краката на Американците да целуват чедържат нещата пот пухлупак ако отпуснат парата .... жив *** няма да остане