173

До 182

преди 6 години

Точно за тия неща искаше да разкаже, ама на предния ден решила подкуп да взима.. В кеш!

172

Анонимен

преди 6 години

Понякога посредника може да се прави че взема подкуп за някого и да се прави че се среща с него пред даващия. Но нищо да не даде, да си прибере всичко в джобчето. После на неподозиращия служител му излиза име че е корумпиран.

171

Анонимен

преди 6 години

Сега, ако Иванчева е толкова смела, за каквато се представя и за каквато повечето пишещи я представят, нека си отвори устата и да разкаже за цялата верига - кои участват, кой какъв процент взема, как се договарят и т.н. Тогава на Баце и Цецко яка им гърбина.

170

хах

преди 6 години

Ама моля ви се, пуснете женицата, натопена е 100% от гербаджиите! Никакви доказателства не могат да оборят нейната невинност! Щом всички корумпирани са на свобода, значи и тя трябва да е на свобода, защото всъщност в България корупция не съществува, няма значение какво говорят педа**те от ЕС!

169

Анонимен

преди 6 години

За пореден път се убеждавам, че мястото на прокуратурата не е в съдебната власт.

168

някой

преди 6 години

Интересно, а знаете ли че в Китай сумата на подкупа след която следва разстрел за корупция е 400 000$, 500к евро са 600 хиляди долара. В Китай вече биха я разстреляли, само за 15 г. са разстреляни над 10 000 чиновника, за това икономиката им расте с бесни темпове от 6-10% на година. Правете си изводите как се бори корупцията, само с разстрел и затвор, така и в Сингапур, който от прогнила държава като бълхаристан сега е номер 1 в света по почти всичко

167

(-_-)

преди 6 години

Значи момата задържа разни преписки и честния инвеститор вместо да се оплаче нагоре по веригата се договаря с кака ти Сийка, от която практически нищо не зависи да й даде едни половин милион лева.. Доообре!

166

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименМамин Ваньо? Те го врътнаха на тирбушона и него, оти се опита да се прай на гербаджия, но да си бъде майничка. Бойко бърже го вкара в съда. И като му целуна пак ръката, бърже го и изкара. ГЕРБ са Октопод.

165

Анонимен

преди 6 години

Според прокуратурата светнали всички като коледна елха - ами ако посредника е пипал парите да си отдели за него е светнал, после като се е ръкувал с кметицата и другите - светнали са и те, ала има ли доказателства те да са пипали парите, ако се ръкували светването не важи много много. Кой е сложил парите в колата, също е важно.

164

ОТДАВНА . . .

преди 6 години

Отдавна не вярвам на Темида !!!!!!!!!!!! Като знам какво представлява от вътре , не може да и вярвам за каквото и да е !

163

Анонимен

преди 6 години

"КАЖЕТЕ ИМЕТО НА ПОСРЕДНИКА!!Иначе олеквате"бай Петко Дюлгеров - бивш кмет на Младост.

162

Драган

преди 6 години

Колко кметове откраднаха милиони ! Тях кога ще ги арестуват ?

161

Анонимен

преди 6 години

Районен кмет няма за какво да вземе $70 хил., или е постановка, или да арестуват и ФандъковаРайонен кмет няма правомощия, които да може да продаде за такива огромни суми 70 хиляди евро капаро, и общо 250 хиляди евро.Това коментира бившият районен кмет Пенчо Кубанов пред наш репортер.Районен кмет е нещо като селски кмет издава удостоверения за наследници и подписва смъртни актове.Може да следи дали си хвърляте *** в кошчето или дали магазинче продава алкохол на малолетни. Това е.Тези кметове са силно орязани като власт, реалното управление е винаги в общинския кмет, ко

160

(-_-)

преди 6 години

И посредника, ей така си е ощипал няколко пачки, без да ги брои, нали? Какво да манипулирам егати малоумниия сценарий..

159

До 153

преди 6 години

Що пишеш глупости. Иванчева е с 3 години по-млада от Москов и Ласкин, т.е. в гимназията не са се засичали.

158

Анонимен

преди 6 години

Не манипулирай другарче, според информацията ПАРИТЕ СА БРОЕНИ В КОЛАТА СЛЕД АРЕСТА,никой не е броил пари в кафенето,само посредникът си е взел "неговото"!

157

Анонимен

преди 6 години

Сега,след като видяхме дотук каква е представителката на отечествения против ГЕРБ фронт и оси..ацията и редно е обаче да кажете ИМЕТО НА ПОСРЕДНИКА-БИВШ КМЕТ НА МЛАДОСТ,КОЙ Е ТОЙ защото иначе тая може и да е виновна ама излиза че не е наша затова да я свАриме КАЖЕТЕ ИМЕТО НА ПОСРЕДНИКА!!Иначе олеквате.

156

Анонимен

преди 6 години

А Орешарски кога?

155

Анонимен

преди 6 години

Хитрата сврака с двата крака!

154

(-_-)

преди 6 години

Значи взимат парата и сядат в някакво кафене, в центъра, за да преборят на масата пачките и да се разплатят с посредника.. Мятат кашончето с парата на задната седалка и тръгват към мола на шопинг? Звучи достоверно!