13

123

преди 6 години

Ами погледнато реално , няма какво да се лъжем, жената не е толкова проста, че така да се остави да я хванат.Постановка от най-нискокачествените...Такава показност не е имало за много по-лоши неща...Не, че я защитавам, но ми е трудно да повярвам и на случващото се...

12

шматка

преди 6 години

Ааааа май нещата се обръщат.Сега ще излезе един и ще каже че той ги е далСофиянци ако тази жена наистина е спряла проекти върху зелени площи излизайте на улицата.

11

Иван Пешев

преди 6 години

Такива са ни инвеститорите - *** които разбират само да построят нещо и после да го продават и после пак и корупцийка и връзки - мега *** са. Тази не е най-умната но има беше много неудобна, очевидно я сготвиха.

10

Анонимен

преди 6 години

Както се разбра, не било за чудене това с тая кметица..... ..ама щом е била избрана от "протестиращи".... ...как ще посмееш да изкараш соро соида крадец и рекетьор? Конунктура... ..глобална и геопопилитичека!

9

СГОТВЕНА Е

преди 6 години

Не вярвам че е взела подкуп , всеки може да ти пусне в джоба пари и да те арестува .Това е сарказъм - не виждате ли че това Чудовище е Крадла .За такава Корупция трява да я осъдят най-малко на 25 години в Сливен .Бай Тошо вкарваше в затвора по Закон - на всеки 1000 лева по 1 година в Затвора .

8

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

И......КОЕ ДОКАЗВА , ЧЕ Е "СГОТВЕНА"...??!!!ЧЕСТНИЯ И НЕПОДКУПЕН СИН, СВЕТИЯ -- И.КОСТОВ...НЕ НАПРАВИ ЛИ СЪЩОТО С "МАРИЦИТЕ"...??!!!АЙДЕ СЕГА ...СЕФТЕ , "ЧЕСТНИ КМЕТОВЕ"!!!!!АМИ , ДОКАЖЕТЕ ГО ...КАТО Е "СГОТВЕНА"!ЩЕ МОЖЕТЕ ,ЛИ..??!

7

Анонимен

преди 6 години

"Протестна мрежа" нали бяха все борци срещу краденето, рекета и корупцията?!

6

Кирил

преди 6 години

Назначените от кметицата са за да може спокойно да фрътка игрички с много парички. Айде да не се правят на ущипани госпожи

5

СТАН

преди 6 години

Защо в моята кола някой не хвърли ?70 000???

4

днд

преди 6 години

Беше ясно ,че е неудобна и ще се разправят с нея. Възможно е тя да се е изкушила, но като цяло мисля че е постановка.

3

Анонимен

преди 6 години

Тези, които трябва да го прочетат няма и да го помиришат даже.....Всичко е ясно, господа и дами!!!

2

НПО-активист

преди 6 години

Да бе.... ...как смеят да хващат соро соидите като крадат? Срамота! Я бърже санкции и съд в Страсбург!

1

хахаха

преди 6 години

Още когато тази не много известна женица победи кандидата на ГЕРБ, си казах...свършено е с теб, мила...