70

Анонимен

преди 6 години

Тази не уволни ли половината общинска адмистрация в район Младост и постави ли приятелките си на тяхно място?

69

анонимен

преди 6 години

Ако искаш да изпереш една лъжа и да я прокараш като истина, викни Нова ТВ и всичко ще е точно... Че даже и с камера снимали, така ли се правят акции, ясно е, че всичко е нагласено. Не им вярвам, Иванчева настъпи много интереси. Но ще мине доста време докато излязат подробностите, а дотогава "материяла" ще е обработен. Мислете с главите си, наближават избори!!!

68

Анонимен

преди 6 години

До евтин спектакълВикаш храната с белязани пари и е напълно невинна?

67

Burzum

преди 6 години

ГЕРП ПОБЕДА ...ОТНОВО!Никой друг ...освен НАС!

66

Анонимен

преди 6 години

Постановка,как не, е наистина не само тя краде ама много се ежеше и се правеше на света вода ненапита и това страшно дразнеше а младоските сел...ци я избраха защото била честна хахахаха,при това и Младост както и цяла София се напълни с новософиянци които са "честни"и много искат БКП или техни протежета да управляват София защото така е у техното село!Фандъчкова пък прави всичко възможно да им налива вода в мелницата за съжаление!

65

Анонимен

преди 6 години

Още от самото начало стана ясно, че тази е въздух под налягане, изпълняваща поръчки, а сега вече лъсна и голата истина, че е тежко корумпирана.

64

евтин спектакъл

преди 6 години

Забележете-"разследващи" дават сведение пред медиите-усложливо. Помните ли как един министър беше наречен от разследващи "аБсолютен престъпник", а после беше оправдан. Така и ще стане-по очевидна постановка няма. Правили са го и преди, правят го и сега.

63

Анонимен

преди 6 години

Охх какво жално виене за "постановки" от Позитано. Хахаха. БСП на власт кога?!ХАХАХАХА

62

Зозо

преди 6 години

Само така с позитанските крадливи, гладни ***!

61

Анонимен

преди 6 години

До УупсС това ниво на инелект далеч ще стигнеш да знаеш!

60

Анонимен

преди 6 години

Не е арестувана ,ще и правят женско парти .. тя и тия двамата с маските ся ше я наградят в микробуса ... абе тва са либерални европейски работи, вие не ги разбирате ....Сериозно сега , всички досега арестувани са без основание просто догодина ще има местни избори и герб чисти чрез МВР /като едно време е било при БКП/ за да спечели.Да се радват че само са арестувани,Петър Христов директора на Лактима искаше и той партия да прави и видяхте какво му се случи.

59

Анонимен

преди 6 години

То си личи от самолет,че просто са я сготвили,подготвили са и капан и хоп!Само следете кой ще поставят на нейно място и дали няма да е още по-корумпиран,бас ловя.

58

Анонимен

преди 6 години

Да. ГЕРБ-авите така постъпват с всеки, който не е от тяхната гнусна шайка.

57

подхвърлени пари

преди 6 години

ПРЕЗ 2002Г в джоба на прокурор Николай Колев милицията подхвърли дрога. Проверете-имате интернет. Сега очевидно е,че са подхвърлени пари. Мислете-снимките се появяват веднага, от глашатаи на ГЕРБ, а точно ГЕРБ и правиха пречки още от първия ден.

56

Цицелков

преди 6 години

А кмета на студентски град кога?

55

Анонимен

преди 6 години

Не вярвам на НОВА нито на ГЕРБерасти. Според мен са я накиснали само за да я махнат и да продължат с далаверите!

54

Анонимен

преди 6 години

В Сливенския я чакат.

53

Анонимен

преди 6 години

Де да беше само тази кметица.....

52

Анонимен

преди 6 години

Кметовете на другите райони са ангели в бяло. Ама се отчитат по веригата нагоре...

51

гнусна постановка

преди 6 години

ГЕРБ се обявиха против нея-още в началото герберасти пускаха лъжи,че имала фирма и тн-което е проверимо,че фирмата е прехвърлена, и тя не е в нарушение. И сега първи пускат партенката. Очевидно е,че се разиграва спектакъл, и я натопяват. Тя ще бъде оправдана от съда, но делото ще е когато вече ще са минали следващите избори. А ГЕРБ се отървават от политически противник, която ги срази на изборите.