124

Анонимен

преди 6 години

БСП-"голямата алтернатива" хахаха падам. Дано не сме толкова късопаметни сякаш не помним кво са правили.

123

Анонимен

преди 6 години

В коя държава има министър, който е извършил убийство? О С Т А В К А

122

аз

преди 6 години

До АззНякъде прочетох, че са заделили пари да доведат 2000 човека?! Може да е било печатна грешка. Сигурно са искали да напишат 200 човека.

121

ние помним

преди 6 години

кой продаде държавното енерго на ЧЕЗ,ЕВН и ЕОН????На власт идва Тройната коалиция в лицето на Сергей Станишев, Ахмед Доган и Симеон Сакскобурггодски. Триглавият змей ще се пребори ли за своята триглава ламя? Той се нае да я впечатлява с перспективното си зелено мислене. Започна масово изграждане на ветрогенератори и соларни панели. А българинът се сдоби с още една графа в сметката си за ток "добавка за зелена енергия"

120

Анонимен

преди 6 години

Не тези от БСП, но този гаф ако стане в нормална държава, с правосъдна система и здрав морал, дебелия и крадлив наглец ще е вече в ареста. А той ръководи съвещанието на МС. И тук платени безмозъчни го славят, Той бил, нямало алтернатива. За 3 ти Март се скри за да не ги освиркат, като онази овца Караянчева, която заяви, че Тъмни сили спирали Истамбулската конвенция. Какъв Шенген, каква Еврозона, с този бандит нищо! В Брюксел знаят ни нали им целува краката, правят се, че не виждат гадориите му.

119

Така е

преди 6 години

Корнелке , имаш ли представа колко си нещастна? Ако Борисов подаде оставка , на следващите избори пак е победител. Три пъти излъган народ вече не се връзва. Закривай тази партия, да те запомни историята с добро.

118

Азз

преди 6 години

Пълен смях !!!

117

Анонимен

преди 6 години

Защо мислите, че са комунисти? Не са. Истинските комунисти не са във властта. Те се потят за да живеят. Те не са с дебели вратове или с бели якички. От някогашната БКП партийци е имало, но комунистите са били малко. Но поне не беше тогава толкова зле, както сега

116

Анонимен

преди 6 години

Да отменят документа,който Б. и Ц. са подписали,че чужди служби и всеки може да преследва български граждани и да прави с тях каквото си иска.Извършва се геноцид.Този човек не е за управление,щом е готов да унищожи държавата и населението,но да остане на власт.

115

Български работи

преди 6 години

БСП първо да кажат кой беше техния човек, когото Гинка изпревари в сделката със ЧЕЗ. КОЙ е човека, който ако беше купил ЧЕЗ.бг, то БСП щяха да си траят, той да се отчита в партийната каса? Гинке, думам ти дъще - сещай се снахо!

114

большой театр

преди 6 години

Събрали са се стари злобни моми ,таскопедерасковци с боядисани коси и баби в менопауза като Нинова..ха.ха.ха Ами що Нинова не седне пак на кон да изглежда като

113

Анонимен

преди 6 години

До 116Това не означава че трябва да се примиряваме с тях! Да имаме малко достойнство и да кажем НЕ на всички тези циркове от 89та насам! Доста е вече.

112

Анонимен

преди 6 години

Що ми се струва, че Кирил Добрев отдавна не е депутат...

111

Анонимен

преди 6 години

ДАНС ЗАЩО СПИТЕ БСП СА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ

110

те

преди 6 години

До АнонименУправляващите в това превърнаха повече от 60-70% от населението. Тези дни влак за Плевен е чакал няколко часа, за да се махне от релсите поредното младо същество готова да се лиши от живот, за да може изверги като тези, дето мислят, че властта е тяхна за винаги

109

ист

преди 6 години

Другарката на снимка 8 иска да налапа цялата държавна власт.Гладни са другарите за власт. Материално са милионери.

108

Анонимен

преди 6 години

ДЕТСКА ГРАДИНА ЗВЪНЧЕТА ХАХАХАХАХ С НАЧАЛНИК НИНОВА

107

Анонимен

преди 6 години

Време е и сините комунисти и червените капиталисти да се изметат. Само тогава ще има истински прогрес! Стига циркове вече!! От снимките се вижда кой вече им вярва на червените капиталисти.

106

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБСП не са същите,през управлението на БСП,ДПС е имало всякакви неща,но такъв страх,терор,измиране на населението,следене,тормоз,неправди не е имало!

105

До 110

преди 6 години

Точно от нищо е започнала. Не може да докаже произход на парите, мъжът и малко поизточил БТК, ама какво ще се втеляваме с подробности :)Аз искам ЕВН. Имам калкулатор със соларна батерия. Много ме бива с енергетиката