135

Кратун

преди 6 години

До 138А ти кой мислиш, че вече деситилетия подпира гърбовете на трите прасета?

134

Анонимен

преди 6 години

Сделката да се отмени ми се вижда абсурдно. Не разбрахте ли, че работата е опечена, иначе нямаше да се отървават от бизнеса с паркинги. А и като гледах Борисов в Лондон как директно им вика. Или давате кинти или война на балканите, и съвсем ми се отщя да съм в БГ.

133

Анонимен

преди 6 години

По времето на Тодор Живков партийните гинки редовно приватизираха чезовете, но вестниците тогава не пишеха за това защото тогава нямаше демокрация и свобода на словото.

132

До 132

преди 6 години

Ти верно си кратун.Не руснаците,а трите прасета изкупиха България.

131

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

130

Анонимен

преди 6 години

"Роди ме мамо с късмета,па ме хвърли на смета".Тази сполучлива народна поговорка с пълна сила се отнася и за Гинка.Блазя ти Гинкеее за "случайното" приятелство с Теменужка и "случайния" избор точно на твоята фирма.За това толкова хора се натискат да бъдат приятели я с тоя,я с оня от властта,защото само там е най-голямата далавера.С едно щракване на пръстите на Еди КОЙ си и вече си милионер.Стига да слушкаш.

129

Анонимен

преди 6 години

Като не искат фъфлене и недомлъвки да осветлят кредитирането и договора и край. Ама не можело?!? И що да не може? А България да цъфне след 2 месеца като се окаже, че Гинка не знае как се управлява фирма с хиляди служители? Чешкият милярдер искаше да купи и да декларира печалба година за година, Гинка с този заем ще декларира печалба на кукуво лято? А инвстиции? А спешни и неотложни средства? Или от утре тока е двоен и готово..нагли и алчни хора

128

Анонимен

преди 6 години

Такова нещо при БСП нямаше да се случи, БСП и Станишев управляваха България честно и отговорно, само при ГЕРБ се случват такива неща, не е виновна демокрацията и капитализма, ГЕРБ са виновни, трябва да върнем БСП.

127

Кратун

преди 6 години

Руснаците изкупуват всички системни дружества, а ние продължаваме да се заблуждаваме, че България е независима държава. България е пленена държава.

126

10 godini stigat

преди 6 години

GERB OSTAVKA INAK SCHTE ZAGROBQT BYLGARIQ

125

Анонимен

преди 6 години

Това е поредната герберска подигравка с целия народ!!!!

124

М, да ...

преди 6 години

Каква е тази евтина мултимилиардерка /купувач/ - трикотажна блузка или жилетка, прическа току ставала от кревата, ..., а на ръката белезници ли има?пп. някой тепърва ли ще се обогатява?

123

Анонимен

преди 6 години

Все още недоумявам как фирма с активи за 100 милиона може да си купи нещо което струва 2 милиарда?

122

Анонимен

преди 6 години

Цялата тая истерия около случая е показва защо към България нямат интерес големи компании, тая продажба е обявена от една година, никой до оня ден не си задваше въпроса защо за такива апетитни активи не кандидатсва нито една голяма компания, защо ЕРП монополист на 3 милионен пазар зорлем дават 300 млн евро, та това е смешна цена за подобни активи, защо нито една медия в продължение на година не пишеше почти нищо за тая сделка, и изведнъж гръмнаха, ЗАЩО, защото не е нашия човек, нали дрогарЕ

121

предпазлив оптимист

преди 6 години

Разчитам, че Боко е твърде страхлив и ще бие отбой като разбере, че виси на косъм. Интересно ако това се случи, какъв ще е следващият ход на управляващите ни мут-рафони.Дори и сделката да се отмени, обаче, остава поуката, че вече съвсем ни взимат на подбив с подобни малцинствени мельонерки.

120

Анонимен

преди 6 години

Неизвестна фирма, неизвестна кака Гинка, неясно кредититане. От всякъде мирише на асиметрични у.шанки. Сега освен газта ще ви спират и тока ако не слушате.

119

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМачкай Бойко!..............Ако беше ходил на училище щеше да знаеш, че липсата на запетя, уби Бойко, а не той да мачка някого.Ама вие толкова си можете...Ти призова да мачкаме Бойко, което доста народ си мислят вече..

118

САМО ГЕРБ

преди 6 години

Мачкай Гинке!

117

Предложение

преди 6 години

Предлагам да станем шведска държава и да зимаме заплати като шведите у Швеция!

116

Пророкът Гочо

преди 6 години

Работата според мен е малко по-друга. ЧЕЗ си продават активите на символична цена на банката на Цеко или Цветелина - т.е. на Бойко, а Бойко им компенсира разликата с парите, които САЩ са му блокирали по Магнитски, и с парите, които руснаците са му блокирали при Алиев в Азебайджан заради Шиши и ВТБ - на чехите ще им ги дадат.Което означава че Боци си е загубил международните връзки и покровители и, понеже тук е супер непопулярен, стяга пенсията.