29

Анонимен

преди 6 години

Най-гнъсен е по(((ияра Гърневски! Преди 10.11.89 е бил член *** БКП, активист голям, с партийна поезия. Поезия с която възхвалявал партията Кърмилница. Днес си плюе на сурата, едвам дишащ от тлъстина и обездвижване, задъхващ се за да се показва верен на Суджук Джендърите, да оправдава доверието им, че са му дали да гуши като депутат.

28

Анонимен

преди 6 години

Всички жертвите на така наречения "народен съд" и до днес не са реабилитирани. А както знаем несправедливостта ражда още несправедливост. Докато у нас има хора които защитават този варварски акт срещу народа ни няма никакви надежди държавата ни да се оправи

27

Дедо ви Шишарко

преди 6 години

До ЛЪЖИТЕ НА ЧЪРЧИЛОт кой са спасили света *** бе? Прочети малко за икономическите показатели на Германия по онова време, за техническите изобретения и нововъведения, за кампаниите по обществено здраве и защита на животните. А сега понеже света е много спасен е задлъжнял към една шепа членове на "богоизбрания народ". Същите тия заливат Европа с мюсюлмани и черни и ни тровят живота. Угасили били пещите ***.

26

Анонимен

преди 6 години

Пичове, вашите сороски фондации разполагат с милиони, защо просто не направите филми за жертвите на комунизма, интерактивни интернет сайтове със документи, защо не спонсорирате изследване на независими историци, това е било преди 70 години, има документи и свидетели, деца на жертви няма ли да разкажат, защо никой писател не е написал книга, има толкова пещерни антикомунисти писатели, как така нито един не написа книга за жертвите на комунизма? Къде са тия жертви за които само говорите?

25

до 23

преди 6 години

Само на глюкоза ще си - текезесарю!

24

Пешев

преди 6 години

До ДемократА от кой ще крадете,като мутри не работят а само крадат и разпределят фондове и дават поръчки? Май нов сталин ще е по-добре.Некак си по справедливо е за мнозинството.

23

Анонимен

преди 6 години

Интересното е, че докато партизаните са били преследвани, България е била нормална държава

22

номер 11

преди 6 години

По обръщението "***" разбирам с какво удоволствие ще нахлуваш по домовете на интелигентните хора и ще сееш откоси с карабината, псувайки.ТОВА сте.И бяхте.И заживяхте в градските домове, 45 години БЕЗ да ги поддържате- държавни.СЕГА ТЪРСИТЕ собствениците, за да ги РЕМОНТИРАТ.ТОВА сте.НАХАЛНИ, използвачи, затова ви харесва "общото"- ползуваш без отговорност.

21

Анонимен

преди 6 години

Не наричайге шумкарите борци за справедливост. Те са платени от Кремъл терористи водещи въоражени действия срещу законната власт в България.

20

Да бъдем

преди 6 години

като японците - в деня на най-варварското убиство в историята на човечеството - ядрената бомбандировка над Хирошима и Нагазаки хиляди японци се събират на монумента, издигнат в памет на жертвите и любезно, без злоба канят американския президент един вид като благодарност. Така трябва да направим и в България - да издигнем паметник на осъдените от народния съд фашисти и невинни жертви и да каним руския президент на годишнината като благодарност.

19

Демократ

преди 6 години

България сега има нужда от един истински българин като Гешев да изчисти комунистите!

18

пародия

преди 6 години

Да де,но истинските жертви на насилието не се чуват,а тъпана бият тия,който са се облагодетелствали при соца,а сега вдигат шум за да отклонят вниманието си от престъпленията,които вършат срещу народа.Май май мирише на нов народен съд.

17

ЛЪЖИТЕ НА ЧЪРЧИЛ

преди 6 години

ДЕБЕЛИЯ и до днес ги повтарян нашите махленски демократи. Че фашизма и комунизма били еднакви. НЕ, НЕ СА. ФАШИСТИТЕ запалиха пещите в ОСВИЕНЦИМ, а КОМУНИСТИТЕ ги загасиха и СПАСИХА СВЕТА

16

Народният съд!

преди 6 години

Народният съд беше наложен от победителите САЩ и Великобритания, имаше смъртни присъди на хиляди: Белгия 53 хиляди екзекутирани, в Холандия - 45 хиляди, в Чехословакия 38 хил, в Дания 15 хил, във Франция цели 60 000. В България "Народният съд" издаде всичко на всичко 2730 смъртни присъди. Но за 19411944 г. фашистката власт у нас издаде 17461 смъртни присъди на български комунисти-антифашисти и изби без съд и присъда 25 хил антифашисти. много от които бяха жени и деца.

15

Анонимен

преди 6 години

Жертвите на фашизма да ги почитат в Италия. В България фашизъм не е имало. През ВСВ България е била съюзник на Нацистка Германия.

14

dдфсф

преди 6 години

До НАРОДНИЯТ СЪДМога да ти кажа, че ако Германците бяха победили, а ние бяхме пропуснали "светлия" комунистически период, то сега щяхме да сме в пъти по-развита индустриална държава. А не неграмотни *** с каскети да издават смъртни присъди на интелигентни образовани хора и после да управляват 45+27 години. Резултата днес го знаем всички какъв е.

13

Комунизм и фашизм,

преди 6 години

националсоциализъм са ТОТАЛИТАРНИ режими.45 години България се върна назад в развитието си, притискана да НЕ ГЛЕДА на ЗАПАД, да не пътува на ЗАПАД, да следва висше образование САМО на КОГОТО СЕ РАЗРЕШИ.Да не РАБОТИ на ЗАПАД, за да не види разликата. Да няма своя воля, желание; всичко определено от "одна партия".Иначе си враг на народа( вж.Русия, Северна Корея)Ще се поклонят ли пред жертвите на тоталитарния изкуствен соцком режим хората на върха в държавата?

12

Анонимен

преди 6 години

Има достатъчно източници за т.нар. Народен Съд. Например изпратената от Москва КВОТА - толкова "виновни" да се намерят и обесят. И наште пионки кво, кво, ами послушно намерили, и обесили... Ами карикатуристи, като Райко Алексиев? Пребити до смърт, на улицата - щот осмивали Сталин, р'збир'ш ли..

11

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че членът на БКП Румен Радев се крие като гризач на този ден, когато се почитат жертвите на неговата терористична партия

10

ТЪПАЦИ

преди 6 години

ОРГАНИЗИРАНИЯТ СЪД СЛЕД 9 СЕПТЕМВРИ Е ПО РЕШЕНИЕ НА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ--САЩ,АНГЛИЯ И СССР-ДВЕ ОТ ТЕЗИ СТАРАНИ НЕ СА КОМУНИСТИЧМЕСКИ..ФАШАГИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА НИ--ВСИЧКО ДАДОХА НА НАЦИСТКАТА ГЕРМАНИЯ ОКУПИРАХА НЕЗАВИСИМИ ДЪРЖАВИ--ГЪРЦИЯ И СЪРБИЯ-ИЗБИВАХА ХОРА ТАМ,ПО РЕШЕНИЕ НА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ ЗА БОРБА ДО ПОБЕДА С ОСТА..СССР ОБЯВИ БОЙНА НА САТЕЛИТА И ПОМАГАЧА НА ГЕРМАНИЯ-ФАШАГИТЕ В БЪЛГАРИЯ---ДНЕС СЕ ПОЧИТАТ УБИИЦИ НА ДЕЦА И ГРАБИТЕЛИ НА ДЪРЖАВАТА НИ-***-ДЖЕНДАРИ