20

Членска карта №7

преди 6 години

Колегата от пост 2 е изчерпал темата. Ако някой не ни извади с черпак от водата, сверени сме! Знам, че черпакът в ръката на Нинова не изглежда привлекателно, но друго не се вижда на хоризонта.

19

Бай Оня

преди 6 години

До АнонименПриятелю, не си ли забелязал, че българските властници, най-много ги е страх от референдуми! Няма да го направят, страх ги е, защото знаят резултата, и ще се изложат пред "началниците си", лесбозавъра Меркел и останалите содомити от Брюксел и Страсбург! Семейстовто на Ангела Меркел е пример за модерно бездетно евроатлантическо семейство - лесбийка и пенделгейзер (Зауер, изпълняващ функцията съпруг, е такъв, по думите на Хелмут Кол, последният истински германец! Слава на духа му).

18

Анонимен

преди 6 години

"Ще ни варът на бавен огън като жаба , бавно ще дигат температурата докато не приемем третия пол."Не знам кои и защо ще ВИ вари на бавен огън, НО примерно ПОЛША е ратифицирала конвенията, а те са многоооооо, АМА мноогооо по регилиозни и внимателни за третия и въобще 13тия пол, че там не мже да направиш дори аборт бре, дето тук го правят по 60-70000 на година. Тази конвенция я има и на български и на английски и на сумати езици, мислете с главите си - НЯМА НИЩО за 3-тия пол!!!

17

Анонимен

преди 6 години

Хвърли му на народа една "Истанбулска конвенция" и един "лифт на Банско" да си чешат езиците и управлявай спокойно.

16

Marchelo

преди 6 години

Трябваше да се гласува,а не да се отлага.Нямаше да бъде приета.А сега несигурността продължава.До сега нима нямахме закони за закрила на децата!? Или срещу насилието! Нямаше воля за прилагането им.Както във всяка област.

15

Radina

преди 6 години

Изключете текстовете за пола - що е то и как трябва да се казват , тогава можете да приемате останалата част. Но да се приемат дефиниции и факти съществували векове - няма да стане.Човек се ражда или мъж или жена - какво става по нататък е друг въпрос.Аз не съм социална единица - аз съм човек и съм жена. Точка. Няма нужда някой да ми казва, че не е точно така, ами малко по иначе , или ....т.н.

14

Анонимен

преди 6 години

Трябва да си зададете въпрос кой е опасен Хитлер или Инстанбулската конвенция.. Едните са изтребвали 6милиона Евреи , А Европейската комисия , Меркел , Борисов и ГЕРБ искат да изтребят цял Континент

13

Кратун

преди 6 години

Както тайничко я подписаха, без никой да разбере, ще се опитат и внезапно да я прокарат през парламента, пък после да протестира който ще.

12

реалист

преди 6 години

Котешки каваци. Но никога няма да се откажат. Бойко с какво те тържат в Брюксел? Да не би да има информация за твоето тъмно минало? Ако е така, не можеш да управляваш стараната ни. Кажи си, ще те разберм.

11

Кума Лиса захаросана

преди 6 години

Захариева за толкова *** ли ни мисли, че ще ни натрапва подвеждащия въпрос "За или против домашното насилие"? Че естествено, всички са против насилието, но не и за Конвенцията, съдържаща и други, неприемливи неща!

10

Членска карта №7

преди 6 години

Това означава ли, че ще спрете(или преместите в късните часове) филма Семейство Даръл!!! Щото в последните серии се превърна в открита пропаганда на содомията. Поне децата са не го виждат! По БНТ от 18.30 пропаганда на ***!

9

Отхвърляне

преди 6 години

Не отлагане-а ОТХВЪРЛЯНЕ! Виновните, които са я подписали в Брюксел да бъдат уволнени! За Захариева и другите става дума!!!

8

Анонимен

преди 6 години

Няма да се отложат страстите вече ГЕРБ и ДПС , проф. Христов и Тома Томов сте врагове , абразивни третополови видове, врагове на човешкия вид .. Престъпници за Нюмберски преоцес.

7

Анонимен

преди 6 години

Тези пещярници против конвенцията да отиват в пещерите защото там им е мястото.

6

Анонимен

преди 6 години

Нов ден, ново мнение на Бащицата. Нищо ново под слънцето. Утре ще видим какво ще каже след като тази вечер му се обади Меркел или го привикат в американското посолство.

5

Анонимен

преди 6 години

Бързо референдум, да се реши веднъж за винаги тоя въпрос докато е горещ.

4

Анонимен

преди 6 години

"Първият ни дипломат увери, че, ако все пак, документът не бъде ратифицирана от парламента, няма да има никакви последствия за България"Що се пънат тогава?

3

Анонимен

преди 6 години

Аха, това означава да позабравим, и след няколко месеца, да ни я набутат докато спим...Знаем ви номерцата вече и затова ще следим всяка ваша крачка. Няма да можете да спите спокойно от нас.

2

Анонимен

преди 6 години

Ще ни варът на бавен огън като жаба , бавно ще дигат температурата докато не приемем третия пол.

1

Членска карта №7

преди 6 години

Да се снишим!