38

Бойко Борисов

преди 6 години

Благодаря на екипа на Днес бг за подкрепата!!! Чета всички новини и не вярвам каке възможно да има такава истинска медия.С пожелания за бъдещо сътрудничество.

37

анонимен

преди 6 години

Доволни са софиянци, с добрите доходи, с които пътуват по магистралите всеки уикенд и празник! Останалата част от народа, живееща в провинцията, с доход 460-500 лева заплата, само гледаме магистралите! Но, господин Борисов е забравил, че освен София има и друга България!

36

УМЕН

преди 6 години

Защо всеки прогерберски коментар има десетки минуси и само три-четири плюса? Това дали не е някакъв израз на всенародната "любов"?

35

Анонимен

преди 6 години

Да попаднеш на третокласен път проходим само с трактор - безценно

34

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ загробиха България с 42 милиарда, половината от които откраднаха още при тегленето им от Еврейската банка.Ще ги връщат не те и техните внуци, а вие и вашите.Всичките ремонти, от които откраднаха стотици милиони изкарват най-много 2 месеца.И след това кражба на още стотици милиони - това е управлението на ГЕРБ.

33

До 35

преди 6 години

А къде са останалите тогава, ако си прав? За да не гласуват - значи нямат мнение, щом нямат мнение - все тая с колко управлява ГЕРБ, важното е че България се развива.

32

Борис Бойков

преди 6 години

Алфа рисърч трябва да се прекръстят на "Моше и Сорросс гнуссен чивутен лъжен раздувкен унд долен инсинуационен фабрик етърпрайс холдинг" АДКато гледам коментарите 99 % са толкова влюбени в Борисов че биха го утрепали на мига.

31

До Чиновник

преди 6 години

Ей псе. Ти като чиновник как печелиш. Точно за това говорим

30

Гербер

преди 6 години

Бойко Борисов доказа в 3 мандата и 10 години, че управлението на ГЕРБ в България НЯМА АЛТЕРНАТИВА. Който не му харесва - винаги може да се изнесе, тук мързеливи партийни мрънкяла не трябват.

29

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ печелят и трите пъти изборите с около 12-13 % от имащите право на глас българи.Това е правителство на малцинството.Знае се че за тях освен *** и полицаите, гласува и Държаванта администрация и Общините, които са на хранилката.Гласуват също мафиотите и мутро-олигархията, защото прокарват интересите им.9/10 от Българския народ са Анти-ГЕРБ.

28

Чиновник

преди 6 години

Алоо, простолюдието от кво пак сте недоволни бе, соц мекерета неедни? Социализъм вече няма, няма и да има. Вие, докато го търсите, само си губите времето и изпускате възможностите за печалба. Затова сте бедни.

27

Анонимен

преди 6 години

Аз пък , не познваме човек да е гласувал за БСП освен баба ми. Всичко младо и средно гласува за Герб. Резултатите са видими. Всички градове са оправени , магистрали , заплати , еврофондове. ..т.на.

26

?!?

преди 6 години

Не е истина просто. Ако още някой ми каже, че съм доволен от Б.Б. ще взема да пиша на Слави

25

Гербер

преди 6 години

Абе, я кажете сега, гадно ли ви е червени тролчета? Как става така, че българския народ не желае да го управлява ГЕРБ, всички са на вашето мнение и вие се изказвате от името на всички и накрая партийките, които подкрепяте увисват? Мисля, че дрОгарката ***, трябва повече да ви стяга.

24

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТака е 99% мразят ГЕРБ за това все печели избори. Логика.

23

Анонимен

преди 6 години

Ако хората харесваха Бойко, нямаше да продължават да се изселват. Половината ми колеги от випуска вече са на запад, а при лекарите цели потоци мигрират.

22

Анонимен

преди 6 години

Не познава човек, който да е гласувал за ГЕРБ.Или ако го е направил го е срам да си го признае публично.

21

Браво!

преди 6 години

Така трябва, вървим напред. Само сульовците остават назад, но на кой му пука! Правителството е най-успешно за последните 20 години! Поздравления на г-н Борисов, радвам се, че гласувах за Вас!

20

Анонимен

преди 6 години

Герб управляват с 15% от имащите право на глас. Само.А как става това, вече е друг въпрос.

19

Анонимен

преди 6 години

Алфа Рисърч на Боряна Димитрова, главната ...... на Суджука. Не, мерси.