83

Бай Корлеоне

преди 7 години

ТИКВАТА е толкова ТЪЪЪП, че не може да разбере колко е ***. На изборите ГРОБарите ги чака КАТАСТРОФАЛНА загубе - на БЪЛГАРСКИЯ народ му писна от КРАДЦИ и празноглави КАЛИНКИ. БОКО е обул жълто-*** *** и усеща предстоящия разгром на ТИКВЕНАТА шайка!!!

82

Анонимен

преди 7 години

Няма сериозни доказателства, че е чел Винету , както и други книги. Това ще е сериозен спор в ТВ предаването по БНТ - История.бг, след години. Историците ги чака сериозна работа.

81

Някоя лятна

преди 7 години

магистрала не обеща ли тоя кух генералисимус от пожарната? В мир и разбирателство с крадливи мутри не се живее, вегетира се! Филадендроните и фикусите да си живеят в разбирателство с тях!

80

А Н Т И

преди 7 години

Няколко милиона мишлета,още чакат бъдещето светло,а ГЕНОЦИД е нещото което,ни правят тези отвъд моретата.

79

Истинска и малка

преди 7 години

ГЕРБ е единствената алтернатива! Другото са глупости и руски ботуш! Дано народа не е толкова глупав да го помирише!

78

Анонимен

преди 7 години

Помнете как по време на президентските избори в Турция правителството на Ердоган агитираше и изпращаше автобуси в България за да се гласува за Цеца мамата. Ако искате окончателно да се потурчиме след освобождението гласувайте за протурската ислямистка и неолиберастка партия ГЕРБ

77

За жалост!

преди 7 години

До ЖОРОХората наистина са много прости! Тиквата сам го заявява - аз съм *** и вие сте прости, за това се разбираме! ( и избираме...)

76

Гербер

преди 7 години

Бойко, ти си надеждата на работещите българи за Европейска, просперираща България!

75

Анонимен

преди 7 години

Davai Boiko.Pozdravi ot chujbina

74

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГЕРБ е едно от крилата н старото БКП - крилото на живковистите.Това ако не си разбрал...

73

Лъжливата тиква

преди 7 години

Два мандата имаше и не изпълни нищо от това, което обеща. Всички ремонти и нови пътища се оказаха супер некачествени, а цените им са тройни. 17 000 лева за едно саниране, Само това да беше е достатъчно никога да не гласувам за ГЕРБ.

72

Всички сте едни

преди 7 години

Борисов убеден: Ние сме най-можещите управляващи.И какво направихте за Българският народ??? Иключително дол*н и наг*л тип (темер*т) Иде ми да го н*п*у в*м...а на вас (Да + Не -)

71

123

преди 7 години

За страх говорите вие комунистите от Герб. Вече се чудите какво да измислите само и само да останете на власт. Дори сте готови и някой протест, окупация, атентат и какво ви дойде да направите за да дестабилизирате страната и покажете, че без вас уж не може. Толкова пари дойдоха от Европа, но ефективност никаква. Не може държавата да се оставя на своеволията и настроенията на един човек. ББ. Не искаме да сме уникална, а нормална държава. Не искаме партия, която се счита за единствена да управлява

70

Анонимен

преди 7 години

Народа подкрепя ГЕРБ! Камунязи, пускенете от яд!

69

Анонимен

преди 7 години

Ава тоя Тиквун няма ли най-после да се скрие ве?????Не разбра ли,ч е политически се е изчерпал.Туууууу..па глад за влас ве, аман начииииииииииииииииииииииииииииииии.

68

Найсс

преди 7 години

Мачкай Бойко!

67

реалист

преди 7 години

Наглост до небесата. Най - можешите да правят геноцид над народа си.

66

ЖОРО

преди 7 години

Г-н Борисов защо не ги направи тези неща, които сега щедро обещаваш докато беше на власт (два пъти по ред) Смяташ ли, че сега хората са толкова прости и ще ти повярват. Че материала е слаб това е ясно, но чак пък толкова слаб, че да ти повярва и да ти се хване на въдицата аз лично не го вярвам.

65

антиГЕРБ

преди 7 години

Който иска да назначи марионетното правителство на мустакатия анадолски .... Ердоган да гласува за ГЕРБ. ГЕРБ , ДОСТ , Реформаторския блок и мутрата Марешки се готвят за антибългарска коалиция в следващия парламент. Тогава бъдете сигурни че и господ няма да може да ви помогне. Ще се плюнчите на маса как може така , какви сте патриоти и българи ама лошите турци ни казват къде да ходиме и от къде да минаваме.

64

Анонимен

преди 7 години

За Йончева не се съдирай да ревеш. Каза си жената, че няма да се откаже да го съди и не приема извинения. Толкоз.