105

8

преди 7 години

До Спомен от социализмаМоите спомени са от началото на 80-те, магазините бяха пълни, опашки нямаше, явно си уцелил късата клечка

104

2233

преди 7 години

До СПЕЦА Х=Василев ! Тиквар ,мозъка е бреме за тиквеното ви племе.И стига си писал с различни имена.Милиционерския ти стил е разпознаваем от километър.

103

Анонимен

преди 7 години

По сведения на Института за световна икономика и политика във Виена през 1988 България е на 16то място в Европа и е далече преди Унгария, Полша, Румъния и Югославия. Днес след 30г евроатлантизъм и американско партньорство е на последно място в ЕС и първа по бедност. Евроатлантическа България е една умираща страна.

102

murukuru

преди 7 години

соростутката дето е писала тая статия да обясни как като уж е била фалирала НРБ, вече 27 години разни *** крадат милиарди с шепите и още има останало за крадене? 8 милиарда долара дългове направил бай Тошо??? то откраднаха сигурно 80 от тогава

101

2233

преди 7 години

До СПЕЦА Х ! Ей тиквар неграмотен ,скрий си кухата лейка в банкянските драки!!!

100

Bad Company

преди 7 години

Руския *** му се е...а м@..та. Сам-самичък пише глупост след глупост с различни никове. Спешнооооооооо!! Постове трябват!! Статията не е от "удобните"! 90% от постовете са негови. Война е все пак-даже и хибридна..

99

Анонимен

преди 7 години

Сега няма икономика. Има няколко мил. българи черноработници в чужбина да блъска на западняците за мизерни пари и отделят от платените им евра да пращат на семействата в България, които със същите тези евра платени от западняците на българските черноработници купуват вносни стоки от запада. Типична капиталистическа страна от третия свят каквито са 90% от капиталистическите страни. Не знам защо българите си мислят, че ще ги приемат някока в клуба на 10% процента богати капиталилистически страни.

98

Кратун

преди 7 години

Нашите (уж бивши) комунисти продължиха пилеенето както са си свикнали - Южен поток, Белене (от началото на проекта поне милиард евро закопани там), Бургас-Александропулис и прочие...

97

Анонимен

преди 7 години

Тиквата направи така ,че хората да си спомнят с умиление за времето на Живков.Тези 10 милиарда долара/ако са толкова наистина/ ,не представляват нищо в сравнение с грабежа по времето на Иван Костов /само при криминалната приватизация се изгубиха почти 200 милиарда/.А при режима на Тиквата грабежа продължи с невиждани темпове.

96

До 111-Дянков

преди 7 години

Дянков разказвам: Бръкни в Гугъл и виж Външен дълг .Няма държава на земното кълбо без такъв .ОТ Англия и Русия до Кувейт и Катар.Това е финансова политика която не е на принципа ,,Дай два лева,утре ще ти ги върна" Луканов обяви мораториум на времето и хвърли страната в страхотна криза.

95

Виц

преди 7 години

Срещат се бай Тошо и цар Борис З на оня свят.Бай Тошо:Видя ли колко много построих ?!Царя:Построиха го работливите поколения които останаха от моето време !!

94

MoX

преди 7 години

Като гледам Борисов, който ни зароби с повече надмина гуруто си - Живков. Ама този път демократично и с всеобщо ръкоплескане и всенародна радост. Честит Осми март , студенти. Хаа Хаа аа.

93

Анонимен

преди 7 години

Икономиката беше 100 % българска а сега е 90 % небългарска.

92

А Н Т И

преди 7 години

При бай Тошо не беше лошо !Прегърне се с Льоня, цункат се и въпросите - уредени.Но се беше вкопчил Тошко във властта, като че ще векува.И предателите му намериха цаката, и благодарение на Горбачов.

91

обективен

преди 7 години

По този показател др.Борисов задмина др.Живков.За година шофьора на Тато изтегли над 20 милиарда , плюс онези 4.2милиарда които открадна заедно с Цв.Василев.

90

Капиталист

преди 7 години

При капитализма елитът е богат защото е интелигентен, а бачкерчето става сутрин в 6 да бачка на капиталиста и да изкарат надника за да преживее, защото бачкерчето е просто. При комунизма и елитът е ***, и бачкерите са прости, затова комунизмът се провали, от простотия. Комунизмът е идеологията на простаците.

89

Турчина

преди 7 години

Баба ми почина през 2013. Тогава й пуснах Тодор Живков на компа. Чаках половин час да зареди защото на село имаха само мобилен нет на Глобул през ГПРС. Зареди се клипа и го пуснах. Питах бабата: ТОЗИ ПОЗНАВАШ ЛИ ГО?Тя се разплака горката. Старците го обичат добър или лош те си знаят.

88

Анонимен

преди 7 години

При соца преди 89та бъглария беше със стандарт на живот като на среднорезвита западноевропейска страна.

87

Тато из Правец

преди 7 години

А нещо за милиардите дългове на Тиквуня ?

86

Анонимен

преди 7 години

По време на комунизма. Върви си един обикновен човек из София, оглежда магазините и си мърмори:- Сирене няма яйца няма месо няма мляко нямаИдва до него милиционер и му казва:- Ако не млъкнеш веднага, ще те ударя с пистолета по главата!- Стига бе, и патрони ли вече няма?