11

Advocatus Diaboli

преди 7 години

На фалшификаторите от Гардиън им е слаба фантазията. Прилагам графика на ЦРУ за слухове за Путин: всеки понеделник - Путин има 1000 милиарда в Панама и е корумпиран; всеки вторник - Путин сутрин закусва с бебета; всяка сряда Путин лично е застрелял Джон Кенеди; всеки четвъртък: Путин има две извънбрачни деца от три майки; всеки петък: Путин е изпратил 3 000 000 войника в Донбасс; всяка събота: Путин и Тръмп са братя-близнаци; всяка неделя: Путин вчера е окупирал Европа.

10

преди 7 години

Путин когато стана президент на Русия ,то хората получаваха заплата 20 долара и по 4 долара пък получаваха пенсионерите ,сега пенсионерите получават към 150 -200 долара +безплатна медицина +50% намаление на битови разходи + безплатна стоматология + безплатни почики в почивни станции ...а заплатите скочиха доста над 20 долара ,еми той е гений за своят народ и е никой за тези който не искат добро за Русия .

9

АТАКИСТ

преди 7 години

дo 6Странджа, абсолютно си прав! Гениално убива всички мечти породени от болните мозъци на такива като теб, Василев, Шоп, Старбъкс, Говедарин!

8

Циник

преди 7 години

Което си е вярно ...вярно е....още преди Медведев - беше скътал 40 милиарда в чуждестранни банки! Всичките му слуги са милионери, и милиардери! А пияният руски мужик изпада в екстаз, че бащиците - трупат милиарди от НАРОДНОТО богатство на Русия! Тъ*па*нари

7

Анонимен

преди 7 години

*** статия. Може да се напише за всеки. Насочена е за английските тинейджъри, които открито харесват тази личност в социалната мрежа. А за новия Чернобил във Франция защо не писахте. В цяла Европа е повишен радиационен фон. Пак либерално-комунистически похвати. Пак Унгарските и Поляците първите писахте за това.

6

Анонимен

преди 7 години

Путин е психопат, масов убиец и военнопрестъпник.

5

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Гениален убиец...

4

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Путин е извънземен. Чужда цивилизация покровителства руския президент.Няма как да бъде победен !

3

Анонимен

преди 7 години

Оставете ракията и мезето и започнете да пишите коментари.Раз, два три, четьiри

2

Анонимен

преди 7 години

Вън блятовете и техните поддръжнити от България! Народ, който пие лосион за вана, трябва да бъде изпарен от лицето на земята!

1

БОКО ТИКВАТА!

преди 7 години

До АнонименКаква победа, хората ненажидат ГЕРБ, ***! САМО И САМО ДА НЕ СА ГЕРБ НА ВЛАСТ, ЩЕ СИ ДАМ ГЛАСА ЗА БСП.